Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dam rade

kto ze mną . dieta 500 kcal do zgubienia 10-15 kg dąrzenie do marzeń

Polecane posty

Gość dam rade

kto ze mną . dieta 500 kcal do zgubienia 10-15 kg dąrzenie do marzeń . zatem warze 65-66 kg . kiedyś ważyłam 75 kg więc 10 kg poszło (dokładnie miesiąc temu ważyłam 75 kg) więc mój plan jest taki codzienna dawka to 500 kcal czytałam dużo o tej diecie niektórzy mówią że schudli przez miesiąc 10 ; 15 kg nie wiem czy to prawda ale co szkodzi spróbować mój cel to 55-50 kg nie wiem na ile mi sie to uda zrobić ale nie poddam sie ___________________________________ no to jak działamy razem i wspólnymi siłami ? ;)

hej ja chętnie sie przyłącze chce zrzucić jakieś 7kg jeszcze tylko napisz co zamierzasz jesc?

Hej cześć, ja też bym się chętnie przyłączyła. Ważę teraz 80 kg przy wzroście 165 cm, więc jest mnie trochę dużo. Schudłam w ciągu ostatniego pół roku 20 kg, ale chciałabym ważyć na początek 70, potem zejść jeszcze do 65. Na początek te 70 mnie bardzo ucieszą. dam rade napisz co jesz, żeby się zmieścić w tych 500 kcal, bo wynik 10 kg w miesiąc to nie lada wyczyn. Moje gratulacje. Napisz co jadłaś, bo ja jak na razie staram się nie przekraczać 1000 kcal dziennie a i tak mi się wydaje, że mało jem.

Gość eeeeeeee????????
Może byś tak zaczęła dąŻyć do poznania własnego języka, co? :o

Gość dam rade
ja dzisiaj zjadłam : śniadanie kromka razowca (40 kcal) chuda wędlina (ok 25 kcal) ser żółty (15 kcal) liść sałaty (10 kcal) obiad : ryba smażona (200 kcal) kapusta kiszona ( 30 kcal) a na kolacje zjem jogurt 100 ml (90 kcal) razem ; 410 kcal np wczoraj zjadlam 310 jeszcze wczesniej 200

Gość flybitch
hej chętnie się dołącze :) mam 163 i 59kg. 10miesięcy temu było 49. a dwa lata temu 65. więc piękne jojo. ale dam radę c:

Gość BOBULENKA
HI.i ja też z wami od jutra. schudłam z 81 na 65 zależy mi na tej 55 a ze wsparciem będzię raźniej:) do BOJU!!!!!!!

Gość grubasna bede
jestescie?

Gość pewnie ejstes uzalezniona
no tak schudniecie 10kg a potem przytyjecie 15kg. Trezba podkrecic metabolizm jedza 5x na dzien i okolo 1500kcal a nie 500kcal, no blagam was. Jak wrocicie do normalnej diety to bedziecie tyc z powietrza. Wiem bo tez to przechodzilam :( schudniecie to tak naprawde tylko 10% sukcesu pozostale to UTZRYMANIE WAGI a wy przy takiej kalorycznosci diety bedziecie mialy efekt jo-jo jak talala. :D

stosuje diete mniej zrec, nie przekraczam 1300 kalorii, zaczelam 25 kwietnia, dzis waga pokazala 79.5:) 9 kg w troche ponad 6 tyg. , dieta 500 kalorii jest dieta bez sensu..predzej czy pozniej rzucicie sie na jedzenie..ja bym nawet nie probowala,

Gość Rozmiar 42***
Niech to bedzie nawet jojo,ale musze jakos schudnąć w lipcu żenie syna,a wyglądam ????????? Ale nie potrafię liczyć kalorii?

Gość jhdvvidr
tepa idiotka bedzie jadla 500 kcal. a gdzie mozg.?efekt yoyo zanikokresu i dieta na cale zycie efekt murowany gratulacje glupoty 1500 zdrowych kalorii plus ruszenie dupy to trwaly zdrowy efekt no ale coz operacja bikini przyciaga tepakow wejdz na forum sfd dzial ladies tam Ci pomoga...

Gość gość
Hej, wiem, że ten wątek jest stary ale chcę się przyłączyć. haha :D Od teraz zaczynam dietę 500 kcal! Jestem z wami dziewczyny!! Razem na pewno damy radę!

Gość Olcia Dubicka
500 kcal to za mało dla człowieka ;/ tu też nie do końca chodzi o to by jeść jak najmniej kalorii ale o to by te kalorie były odpowiednie i wartościowe inaczej wyniszczysz się ;/ Mnie panienka u której opiekuję się dziećmi zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój