Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadsa

Ciąża ? Stosunek przerywany. WAŻNE :(!

Polecane posty

Gość jadsa

Witajcie. 18 i 25 maja (1 dzień płodny drugi nie) kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale w stosunku przerywanym (skończył poza mną) i wczoraj powinnam była dostać okres. Krwawiłam tylko raz, a później chwilkę plamiło i przestało, a dziś też chwilę krwawiłam i to by było na tyle. zwykle dużo krwawiłam. dziś też się źle czułam i wymiotowałam, trochę mnie brzuch bolał. czy to może być ciąza? ingnoruje głupie odp...

Gość sajens fikszyn
oczywiście, że może. nie słyszałaś o preejakulacie?

Gość nvnenvkxckjie
a nie wiem jak można wierzyć,że stosunek przerywany chroni przed ciążą :/ a potem mnóstwo głupich pytań: czy jestem w ciąży it. kurde to sie zabezpieczcie to nie będziesz robić w gacie ze strachu!!!

Gość mała mała mi
Możesz być w ciąży ale nie musisz. Po co zadaje się takie pytania na forum? Przecież nie wywróżymy czy jesteś w ciąży czy nie. Faza od owulacji do miesiączki jest zazwyczaj stała - trwa około 14 dni więc 18 jak najbardziej mógł być dniem płodnym. Zrób test! Albo badanie z krwi - beta hcg i będziesz miała pewność.

Gość tfdcfvygbuhuugftyc
Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepsyjną. możesz, ale nie musisz być w ciąży. Niestety na forum nie ma wróżek. Zrób test albo beta HCG