Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDECYDOWANA ;) ;) ;)

TEGO LATA ZAMIERZAM ZAJŚĆ W CIĄŻE :) KTOŚ MA TAKI SAM PLAN :)

Polecane posty

Ja też zawsze robiłam test kiedy spóźniał mi się okres i po 5 min już był ;/ czułam się za każdym razem rozczarowana :( teraz już się nie dam tak łatwo podejść tym wszystkim "oszukanym" objawom i kilkudniowym spóźnieniom :)

Gość ewuss185
dorotq- nie martw sie napewno szybko bedziesz sie cieszyc drugim macierzyństwem tylko do wszystkiego trzeba podchodzic ze spokojem :)

Gość ewuss185
zdecydowana- no masz racje ale i tak zawsze mnie ciekawosc zzera wiec mysle ze jak juz bedzie tydzien po planowanej to moze juz cos bedzie:) robilam test jakis czas temu i na jednym wyszla mi druga slaba kreseczka a na drugim tylko jedna ale stwierdzilam ze poczekamy do okresu

a kiedy robiłas ten test ?

Gość ewuss185
jakies pare dni temu nie pamietam dokladnie bo tak jak mowie nie przywiązuje wiekszej uwagi do tego jedynie moj facet bardziej mnie namawia na testy jak mu mowie ze cos sie zle czuje hehe

oj ... jeśli ja na jednym teście zobaczyła bym choć minimalny zarys drugiej kreski a na drugim nic to chyba zrobiła bym trzeci test :) nie wytrzymała bym :) ale skoro Ty czekasz to znaczy, że twarda jesteś :) to dobra cecha :) :) :)

Gość ewuss185
stwierdziłam, że chyba sie cos musial pomylic ten test hehe. I oczywiście powiedziałam facetowi, że kolejny dopiero zrobie jak bedzie sie spozniac okres bo nie chce rozczarowan pewnie dlatego tez tak podchodze do tego :)

więc cierpliwie czekamy :) w końcu to tylko kilka dni :)

Gość ewuss185
dobrze ze kilka dni:) bo szczerze chcialabym wiedziec juz co czy okres czy ciaza bo ostatnio taka ospała jestem ze moglabym spac i spac. tez tak masz?

Ja z natury jestem śpiochem :) Tak jak wcześniej pisałam zwykle przed okresem występuje u mnie sporo dziwnych objawów: mdłości ból piersi ból podbrzusza wyjątkowa senność rozdrażnienie itp. zwykle nie występują wszystkie razem tak więc już kilka razy myślałam, że jestem w ciąży, dochodziło do tego kilkudniowe spóźnienie @ więc robiłam test.

Gość ewuss185
to faktycznie tak jak mowisz u Ciebie znakiem chyba musialoby byc brak objawów:) u mnie odwrotnie:)

Gość Mmalaykaa
rozumiem,ze moge do Was dolaczyc?:)

Gość ewuss185
witaj:)

Gość Mmalaykaa
witaj. dodam,ze staramy sie juz od kwietnia tego roku.... no i ost, @ mialam 24 marca i do tej pory brak,ale lekarz dzis mi powiedział,że to nie ciąża...:(

Jak by nie patrzeć wyniki pierwszego podejścia poznamy w przyszłym tygodniu :)

Gość ewuss185
z tego co wiem to nie zawsze lekarz wykrywa ciaze, ale spokojnie moze to tylko jakies zaburzenia hormonalne. robilas beta hcg? a co mowil lekarz?

Gość Mmalaykaa
no trzymam kciuki.... a ja nadal wierze,że jednak moze sie udalo... bo nie mialam robionego nawet usg tylko osobiscie mnie zbadal...

Gość ewuss185
skad jestescie?

Gość Mmalaykaa
ja jestem z kuj.pom ;)

Gość ewuss185
no ale zbadal cie lekarz i nie skierowal na test z krwi?

Gość Mmalaykaa
ewuss185 lekarz najpierw powiedział,że ciąza ppotem zrobił cytologie i polożna powiedziała,że pochwa nie jest zasiniaczona jak to bywa przy ciąży...lekarz ponaciskał mi brzuch powiedział,że macica jest mała i ciąży niestety nie ma... :(

Mmalaykaa -> a ten lekarz to jasnowidz ??? byłam z moją koleżanką u ginekologa jak po wykonanym tescie okazało się, że jest w ciąży. Pani gin powiedziała wtedy, że tak na oko nie jest wstanie określić czy jest to ciąża bo jest jeszcze zawcześnie i zleciła badanie krwi :) dziś koleżanka jest w 6 miesiącu :)

Gość ewuss185
to jakis lekarz nie lekarz. wybierz sie moze do innego i zrob sobie ten test z krwi beta hcg

Gość Mmalaykaa
no i teraz po 10 ide na beta HCG zeby miec pewnosc... bo nigdy mi się tyle czasu miesiaczka nie spozniala,zawsze mialam regularnie...nawet gdy we wrzesniu odstawilam tabletki anty... :/

Gość Mmalaykaa
boże dzieki Wam mam jeszcze nadzieje :)

Gość ewuss185
testy z moczu robilas? jak wychodza?

dopiero 10 czerwca pójdziesz na badanie???

Gość Mmalaykaa
tzn jakos w przyszlym tygodniu... ostatni test plytkowy robilam poad dwa tyg. temu i na nim jakby bylo widac cien drugiej kreski... dzis chyba kupie kolejny test...

Gość ewuss185
no kup i zrob bo moze mialas za mało hormonu hcg do wykrycia ciązy a teraz moze bedzie wyraźna kreska. trzymam kciuki i daj znac:)

Gość Mmalaykaa
w ogole skoro ostatnia @ mialam 24 marca to gdybym zaszla w ciaze to jakos w kwietniu prawda? i jak powiedział,że ciąza to,ze juz bedzie ok 3 miesiac... cos mi nie pasuje co on mowil...;/