Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa

Dlaczego grube kobiety próbuja udowodnic ,ze są

Polecane posty

lepsze od szczuplych za wszelką cene? to jest żalosne bo grube ciało to choroba niestety . poza tym po co rozgraniczać co jest ,, lepsze " ,a co nie ? ta głupia strona dla puszystych to dowód ,ze niestety tak jest: http://www.xl-pozytywnie.pl/puszyste-panie-bardziej-atrakcyjne-w-oczach-mezczyzny,204.html http://www.xl-pozytywnie.pl/o-materacach-czyli-gruba-do-lozka-chuda-na-bal,198.html I one tu próbuja udowadniać na siłe ,ze są bardziej seksowne czy nawet mądrzejsze od szczupłych ... załosne

i jeszcze to probuja popierac jakimis pseudonaukowycmi teoriami.. nie mam nic do osób z nadwaga ,ale dlaczego one tak tepia osoby szczuple i sie próbuja wywyższać?

Gość cały czas działa
No ale mają prawo tak się czuć. A Ty widocznie masz z tym jakiś problem.

Gość cały czas działa
Nie spotkałam się z tym, żeby próbowały się wywyższać. To albo bardzo sympatyczne, otwarte osoby albo ciche, zakompleksione.

Gość BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jaki masz problem? nie zauważyłam czegoś takiego że puszyste chcą udowodnić że są lepsze. A jedna taka strona nic nie znaczy! Dla mnie liczy się człowiek nie ważne czy gruby czy chudy, czy brzydki czy ładny, tylko osoba!!!

no własnie wiele razy sie spotkałam z tym ,ze sie próbowały wywyzszać tekstami ,, facet nie pies na kosci nie poleci " ,że szczupłe osoby ( nie chude) to wieszaki itd ta strona to przyklad na to bo tu kobiety próbuja udowodnic ,ze grube jest w jakis sposób lepsze , że faceci powinni leciec na grube ,a ,że sie wstydza grubych to tchórzostwo itd

Gość Wlasciwie nie zauwazylam by
grube sie wywyzszaly. U mnie w liceum byly ciche i zawstydzone. I to raczej widze, ze szczuple kobiety je obrazaja niz odwrotnie. Ja mam gruba kolezanke, wiec rozumiem grube i nie nasmiewam sie z nich

a ciekawe dlaczego jednak duza wiekszość facetów wybiera szczupłe młode dziewczyny ,a nie te grube i to te szczuple maja powodzenie właśnie. jakos sie to kłoci z ich teoria

Gość GAMEstein aka FIGHTsztajn 666
Ewolucja się przystosuje do tłuszczu! Trzeba dużo jeść, mało pracować i jak najwięcej orgazmów u siebie wywoływać! I tak wszyscy poumieramy przecież!

Gość cały czas działa
Monikaaaaaaaaaaaaaaa, ale to o czym Ty piszesz może wystąpić w każdej grupie społecznej. Teraz czepiasz się grubych, ale nie piszesz np. o tym jak bardzo często to osoby szczupłe kpią z ludzi grubych, poniżają ich, bo inaczej wyglądają. Szczupli będą śmiać się z grubych i vice versa.

No i właśnie dlatego ,ze grube są takie dla szczupłych ja jako szczupła bede szydzic z grubych . nie robiłabym tego gdyby grube nie probowały udowadniać ,ze są lepsze Poza tym nawet lekarz każdy powie ,ze szczupłe jest zdrowsze od grubego

No ja wiem ,ze są tacy faceci ,ale jest ich mniejszość i gruba dziewczyna ma mniejsze powodzenie, a przynajmniej w naszej kulturze a one na tej stronie próbuja udowodnic ,ze faceci wolą grube ( wszyscy) tylko nie chca sie do tego przyznać , ze grube sa bardziej intelignetne czy nawet zdrowsze itd

Gość cały czas działa
No to skoro Ciebie to spotkało to zachowuj się jak chcesz. Ja nigdy nie spotkałam się z czymś takim, żeby ktoś gruby drwił czy zaczepiał kogoś szcupłego. Natomiast na odwrót owszem.

Gość cały czas działa
Ale co Ty się tak przejmujesz tym co one na jakiejś stronie piszą? Nie ma co przeżywać.

Gość ten blog chyba ma na celu
przekonać nieprzekonanych....jakież to naiwne!

żona -swojego -męża - chyba Cie bóg opuscił moi byli faceci i obecny zawsze gustowali w szczupłych nie grubych i takie tez mieli przede mna czy po mnie

a mnie natomiast wkurza popadanie ze skrajności w skrajność... chude są okropne, ale teraz nastała moda na modelki size plus... A gdzie do cholery są kobiety normalnych kształtów? Chodzi mi o takie w rozmiarze 36, a w zasadzie to 38-40. To one są mega seksowne. I to takie kobiety uwielbiają mężczyźni. Biust, biodra, ponoć seksowne "sadełko". Faktycznie pod artykułami ukazującymi modelki size plus widać wiele pochlebnych opinii. Ok niech będzie, ale gdzie są kobiety o normalnej wadze? Dla mnie rozmiar 44-46 jest niezdrowy, poprostu. Piszę to, ale sama nie jestem chuderlakiem. Wiele chciałabym zmienić w swoim ciele, ale z drugiej strony cieszę się, że mam trochę ciałka. Ale w normie!

Nie tyle przezywam co mnie tu wkurza

Mówisz, że nic nie masz do osób z nadwagą. Masz, skoro aż założyłaś temat na forum:o żyj i daj żyć innym.

kochaj zycie - Wychudzone takie co sterczą kosci typu Anja Rubik sa okropne ,ale szczupłe typu Jessica Alba są seksowne

Gość ghuhuhuh
trochę nie na temat, ale tak mnie naszło :D mówią facet nie pies na kości nie poleci by zaraz jednak porównywać sie do zwierząT: jak suka nie da to pies nie weźmie, a jeszcze wyjatkiem od reguły tego powiedzenia są gwałcicieli i inne -file :/

Gość BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Po mojemu temat rzeka i każdy będzie udawadniał swoje racje. A jeśli chodzi o wyśmiewanie się to uważam że to pierwsi chudzi zapoczątkowali i możesz pisać co chcesz, ale taka jest prawda! nawet małe dzieci w szkole jak wyśmiewają się to tylko z grubych dzieci a nie odwrotnie!

Gość AgAta.LiczcieZawszeWskaźnikBMI
też autorko uważam, że szczupłe jest ładniejsze :) choć a propos tego seksu to kiedyś w Rozmowach w Toku były prostytutki grube, które specjalnie przytyły jeszcze więcej, żeby mieć więcej klientów ... więc coś w tym jest, że lubią grube na seks.

Haadia - no mam cos do grubych kobiet - ,że są zawistne do szczuplych

Gość lkjhkljhkhk
lepsze??? w ogole nie rozumiem tego calego tematu, tobie lepsze jest chude, dla mnie grube, komus lepszy jest kolor fioletowy a komus innemu zielony..temat bez sensu...w tej chwili to ty próbujesz udowodnic za wszelka cene ze chudsze jest cudowne..?? ;) plytkie to twoje myslenie:) jaka gruba baba ci dogryzla czy jak??? i zeby nie bylo:) mam 178 cm i waze 63 kg, i nie bronie tu zadnej strony, stwierdzam jedynie ze temat jest durny, wpadna tu pewnie same sfrustrowane chudziny z tradzikiem, ktore chociaz swoja chudoscia beda sie staraly udowodnic swoja wyzszosc, ehh

monikaaaaaaaaaaaaaaaaa ale ty nie rozumiesz że te grubaski...że one udowadniają to nie chudym tylko sobie samym???? przecież ta strona jest dla osób z nadwagą ....!!!!!!!!!!i do nich skierowany jest ten przekaż ...!!!!!!!!:O osoby chorobliwie otyłe, wyraźńa nadwaga itd mają o wiele mniejsze szanse na znalezienie partnera takiego jakiego chcą. nie mogą sobie wybierac tak jak szczupłe osoby z racji tego że jednak jak wspomnaialaś osoby wolące otyłych są w mniejszości. i te grubaski sobie same wmawiają że sa lepsze i dobrze że sobie tak wmawiają. to jest na pewno lepsze niż leżenie w domu odcięte od świata ,wstydzace iśc na impreze w permanentnej depresji wpierdalające slodycze taśmowo. skończ autorko już te swoje żale bo się ośmieszasz🖐️

AgAta.LiczcieZawszeWskaźnikBMI - sa tez tacy co lubią panie po 40-stce na seks,a nie młode. różne sa upodobania ,ale ja mowie o wiekszości