Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniluuna

Dziecko zniszczyło mi życie

Polecane posty

Gość safsefsetg
Idz do ejgo znajomych, powiedz o sytuacji, p[owiedz ze cie zostawił, ze chcesz zeby przejrzał na oczy, naprawde powinien do ciebie wrocic. Daj mu szanse. Sama sie zmarnujesz dziewczyno! Sama z bekartem . Jestes mloda, ladna, masz zdrowego SYNA, ej... glowa do gory facet przejrzy na oczy a kare za to co ci wyrzadzil dasz mu POZNIEJ:D Bedzie mial wyrzuty sumienia:D

Gość safsefsetg
a jak zupelnie nie wiesz gdzie go znalezc, np mas ztylko imie, to wynajmij detektywa.

Gość Siedze Sobie, odpoczywam :P
Czyzby provo? skad wiesz, ze pochwa rozjechana, skoro faceta nie masz???

Gość rany koguta!!!
mam nadzieje ze to prowo bo az mi sie wierzyc nie chce. kurde ludzie maja naprawde powazniejsze problemy. rodzicom dziekuj kazdego dnia ze ci pomagaja i przestan sie mazac. trudno stalo sie. przerazaja mnie takie kobiety. bo dziecko cierpi bardziej od ciebie. dzisiaj uslyszalam historie malego chlopca 4 letniego, ktory w ogole nie mowi bo sie nim matka nie interesowala. jesc dala itp ale nic po za tym. czlowiek jest czlowiekiem nawet jak jest maly. i jak myslisz ze nie robisz mu krzywdy tylko dlatego ze sie nim zajmujesz to jestes w bledzie... trzeba mu tez milosci jak kazdemu. TY SIE BOISZ ZE NIKT CIE NIE POKOCHA??!! a pomyslalas o swoim dziecku? inne dziewczyny wpadly, dostaly po dupie od zycia i sie ogarnely i jakos daja rade. uwierz ze i ty dasz rade. tylko trzeba miec checi

Gość dgdbdnsdb
zdecyduj sie czy mialaś cesarke czy rodziłas naturalnie, bo jednocześnie szeroko pochwa i blizna po porodzie sie trochę wykluczają

Gość mango___
po nacięciu, a nie cesarce!!!!!!! doucz się :P paniluuna, jakoś mi się nie chce wierzyć - miałaś chłopaka i nie znałaś jego imienia i nazwiska????????? że dziecko ma wpisane ojciec nieznany?????? że nie jesteś w stanie dokończyć studiów. cóż - rozumiem! po urodzeniu dziecka poszłam dalej na uczelnie, ale jakoś wybitnie mi nie szło, wykładowcy byli pouprzedzani (jeden stary dziad od razu powiedział na wstępie, że nie zaliczę, bo po porodzie całe 2 tygodnie opuściłam /2 jego zajęcia/ i nie miałam zaświadczenia z porodówki dla niego). Dotąd żałuję, że nie poszłam do dziekana i nie zmieniłam grupy, żeby mieć zajęcia z kim innym, ale cóż - głupia byłam i nie wyszło. Przez 1,5 roku siedziałam z dzieckiem w domu - wpadłam w błędne koło - nie mam pracy - nie mam ani kasy ani z kim zostawić dziecka i z drugiej strony ponieważ nie mam gdzie zostawić dziecka nie mogę, nawet jakbym znalazła, zacząć pracy! na rozstępy niestety nic nie pomoże :( Trzeba zainwestować w 1-częściowy kostium na plażę albo monokini. Że się zaniedbałaś - zacznij od małych kroczków, chociażby kremik raz dziennie, potem jakaś maseczka, może błyszczyk, tusz do rzęs, żebyś znowu poczuła się kobieco i atrakcyjnie. A facetów przyciąga wewnętrzna radość - ona bije z człowieka. Mam pełno znajomych, czy nawet w rodzinie, gdzie zostawione matki z małymi dziećmi znajdowały nowych partnerów!!!!!! Więc nie "z takim balastem" ALE 'z takim nastawieniem" nikogo nie znajdziesz. ODWAGI!