Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikodemowa mamulka

czy to trzydniówka?? pomocy

Polecane posty

Gość nikodemowa mamulka

wszystko zaczelo sie w nocy mlody zle spał budzil sie i plakał, od rana ma temp 38,1 poza tym zadnych objawow czasem tylko kaszle, ja jestem chora mam zapelenie gardla, bylismy u lekarza, ale powiedziala ze oprocz lekko czerwonego gardla wszystko jest ok, sprawdzila tez zeby, nie wychodza, maly ma rok, boje sie ze sie zarazil ode mnie, mam nadzieje, ze to trzydniowka

Gość Umowaaaa
Okaże się za 2 dnie czy to trzydniówka jak na ciele pokaże się wysypka;/

Gość mój przechodził
jest tylko gorączka bez żadnego kaszlu - gorączka jest wysoka ponad 39 trwa od 2 do 4 dni. Dziecko ospałe - jak to przy gorączce ale żadnych innych objawów nie ma. Po 3 dniach gorączka mija jak ręką odjął i jest straszna wysypka. Buzia czerwona, brzuszek cały miał wywalony w czerwonych plamach. Dostawał po tym wit c na wzmocnienie.

Gość mała07
Moja córka miała trzydniowke dwa tyg.temu.Gorączkę miała w pierwsza noc 39,3 w kolejne dwie ponad 38.W dzień różnie raz ponad 38 a potem 37 i tak na zmianęi.Na czwartą dobę była wysypka ale to wszędzie,na całym ciele.A i dodam,że miała czerwone gardło.Dwoje lekarzy ją badalo i nie wiedzieli co jej dolega,dopiero wysypka wszystko wyjaśniła że to-trzydniowka :-)