Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saguaro0

zarazenie hiv czy to już na 100%???

Polecane posty

Gość a tak tylko pytam
i jak wynik...?

Gość alehjandro
przeciez kurde zartowałem a wy łykacie wszystko jak pelikany

Gość podbijaaam
autor pewnie odebral wynik i teraz zapija smutki

Gość jaja sobie robi
autor juz was nie potrzebuje:O to tutaj takie typowe ...pisza,pytaja,chca porady ,ale madrej :O a potem znikaja ,nawet nie mowiac dziekuje :O jedyne czego jestem prawie pewna to to,ze nie poinformuje tych,z ktorymi balowal ,ze jest nosicielem ,bo pewnie sie boi ,ze ktoras by go mogla odstrzelic :D w ramach podziekowan :D a ty alchjehandro sie nie tlumacz ,podly czlowieku zarazajacy niewinne kobiety :O lepiej sie przyznaj,ile kobiet juz zaraziles ? tylko panny z burdelii czy takze przygodnie poznane ?

Gość alehjandro
przeciez na tym forum zaden temat nie jest prawdziwy wszystko fikcja 4 lata tu siedze i nie wierze w ani jedno slowo a ile ja wymyslilam tematow nieraz na 1200 wpisow historie a wy wszystko lykacie jak cieple spermy

"przeciez na tym forum zaden temat nie jest prawdziwy wszystko fikcja" To raczej nie fikcja bo mam kontakt mailowy z autorem i chyba nie byłby na tyle perfidny żeby kłamać w takiej sprawie.

Gość KORESPONDENTKA
i jak tam, autorze? 5 lat tem też przeżywałam katusze w oczekiwaniu na wynik, chciałam skoczyć z okna, a byłam już w ciąży u mnie skończyło się na minusie

Gość Przerazonykam
Witam, prosze sie ze mnie nie smiac ani nie drwic Jestem osoba homoseksualna... Niestety ostatnio popelnilem straszny blad, poniewaz wyszedlem z obcym facetem z clubu do hotelu. I stalo sie. Uprawialismy seks (oczywiscie w prezerwatywie) ale prócz tego uprawialismy seks oralny bez prezerwatywy a miałem peknieta warge (seks oralny był bez wytrysku).. Prosze uspokojcie mnie ze nic mi nie bedzie, minelo juz od tego czasu 3 tygodnie i nic w zasadzie mi nie jest, tylko pobolewa mnie ucho, jakby male zapalenie czy cos...czy to możliwe ze mogłem sie zarazic? Prosze uspokujcie mnie, zawsze byłem osoba ktora strasznie boi sie tego wirusa i teraz wiem ze juz nigdy podobnego błędu nie popelnie, kochajac sie z nieznana osoba, bo kosztuje mnie to za duzo nerwow i oby nie zdrowia...

Gość gość
spokojnie na to sie nie umiera jesli sie wie ze sie ma hiv, zbadaj sie za pol roku i tyle

Gość Przerazonykam
Pól roku ? Chyba zejde na zawal ... Wiem, ze sie nie umiera, ale swiadomosc brania lekow, antybiotykow, trudnosci w znalezieniu partnera ktory godzi na to ze jest sie hiv+ to dosyc przykra sytuacja... Ja należę do osob ktore dbają o higiene, nie bioracych zadnych,nawet lagodnych chemicznych, lekow... Wiec strasznie mnie to przeraza... A było tak pieknie... 4 tygodnie temu robiłem wszystkie badania zeby miec pewność ze jestem zdrow jak ryba i wszystko ok, a tu taki klops ktory nie daje mi teraz spokoju. Troche hipochondria

Gość gosć 1
cześc niedawno miałem stosunek oralny z przypadkową osobą w gumie. Nie radziła sobie więc robiła mi ta ręką, potem sam dokończyłem. Boje się że źle załozyłem prezerwatywe może było powietrze w srodku, przy sciąganiu dotknełem palcami grzybek prezerwatywy była troche osliniona. Czy muszę się bać. troche częse się ze strachu ze się zaraziłem hivem

Gość Ruchacz xD
Selekcja naturalna działa, jeszcze tylko kilkaset lat, a pedalstwo będzie tylko niemiłym wspomnieniem dla ludzkości. :classic_cool:

Gość gość
Witam, Moze moja wypowiedz wplywnie na postawę niektorych mezczyzn (ale tez kobiet)- ostatnio poznalam chlopaka (na stale), ktory zapytal mnie o testy na hiv odpowiedzialam mu ze otoz oczywiscie ze nie mam hiv a testy robilam- uwierzyl bez slowa. Prawda jest taka ze mam 24 lata, o testach na hiv NIGDY nawet nie myslalam. Zaczelam jednak drązyc temat w internecie i w pewnym momencie doszlam do wniosku ze owy hiv mam na pewno ( rok temu kilka tyg po stosunku z nieznajomym przeszlam jakąs bardzo dziwną grype/zatrucie pokarmowe) ale wtedy mozliwosc zakazenia hiv nawet nie przyszla mi do glowy. a teraz moja historia: po zerwaniu z poprzednim chlopakiem mialam 10 partnerow, czesto po alkoholu, czasem bez prezerwatwywy, czesto przystojnych obcokrajowcow, ktorzy spokojnie mieli przede mną po 60 partnerek.. coz mlodziencza glupota, ktorej żałuję. jestem ładna, wzorowo wyksztalcona, z prestizowa pracą, dlatego chcialabym kazdego OSTRZEC, że nawet najbardziej niewinna osoba ktora twierdzi ze na pewno ' jest w porzadku' nie zasluguje na Wasze zaufanie pod tym wzgledem!!!!!!!!!!! majac perspektywe zakazenia mojego chlopaka hiv ( i oszukania go) pobieglam do punktu diagnostycznego i zrobilam test, wynik cudem negatywny... Pamietajcie- nie ufajcie nawet niewinnym dziewczetom które wydają sie godne zaufania -_-

Witam Nazywam się Zuzanna Kasterka, aktualnie przygotowuję materiał na temat osób, które mają chorobę przenoszoną drogą płciową lub osoby, które się z choroby wenerycznej wyleczyły. Jeśli ktoś z Państwa byłby zainteresowany anonimową rozmową na ten temat, proszę o kontakt na maila: z.kasterka@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie Zuzanna Kasterka

Gość miła jak zawsze
No masz hiva raczej wątpliwe żeby taki wynik sie pomylił.

Gość Laars
Proszę tylko o mądre wypowiedzi Jakiś czas temu (około tygodnia) uprawiałem seks bez prezerwatywy i wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że mniej więcej po tym zdarzeniu wyskoczyła mi mega duża afta w okolicach lewego migdała(afty miewałem ale nie takiego rozmiaru) Gdzieś w necie przeczytałem, że przez afty ktoś się dowiedział, że ma HIV! Dodam, że nie uprawiałem seksu oralnego( żadnego lizania z mojej strony nie było). Póki co jestem mega zdołowany i nie widzę innego rozwiązania jak zrobić ten test. Test jest ponoć anonimowy, jednak w momencie wykrycia czegoś traci się już tą anonimowość? po jakim czasie można najszybciej ten test zrobić? może za bardzo się nakręcam ale boję się strasznie... czy ta afta może być reakcją na palenie e papierosa? ogólnie nie palę czasami podpalam od kolegi

Gość Jankinsa
Niektóre objawy, które mogą wskazywać na hiv nie koniecznie muszą go dotyczyć, ale mimo wszystko nie warto tego lekceważyć. Objawy, które pojawiają się w tym czasie, łatwo pomylić z przeziębieniem czy grypą, zwłaszcza że ustępują po kilku tygodniach. Polecam poczytać o tym tutaj https://adamed.expert/jakie-sa-wczesne-objawy-hiv-i-aids/

Gość Gosc 86
Hej. Szukam kogos kto jest zarazony hiv i chciałby mi pomoc :) Otoz potrzebuje probki zakazonej krwi. Zaplace.

Gość Gosc 86
Hej. Szukam kogos kto jest zarazony hiv i chciałby mi pomoc :) Otoz potrzebuje probki zakazonej krwi. Zaplace.

Gość gość
Dziewczyny przestańcie się ku'rwić to o hiv nie będziecie się bać musiały :)