Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawskyyy

kogo z kafe macie zdjęcia? kogo chcielibyście zobaczyć? ja kilka mogę wrzucić

Polecane posty

Gość PICZKAxxxxxxxxy
"Dzięki za wrzucenie zdjęcia pytającego. Rzeczywiście jest nawet przystojny. " wEźta zapodajta mi tutaj linka bo nie wiem na której stronie on jest :classic_cool:

Gość Włosi
Żydówkami są kobiece postaci z literatury polskiej: Helena Kurcewiczówna, Anusia Borzobohata, Irenka Orwidówna z "Dewajtis", Magda z "Macierzy" - i są to przykłady z twórczości o pewnym antysemickim zabarwieniu.

Gość gdzie jest zdjęcie pytającego
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJCIE!

Kto wie, może jesteś piczuś przyjacielem BSA:classic_cool: Hmmm, czy aby to był truskawkowy...nie wydaje mi się:P A Ty co tak w pomarańczy? Ostatnie co pamiętam to Twój ban:P Pseudozaliczeniową pracę aczkolwiek nie jestem pewna czy mam prawo do niej:P Hmm, pamiętam topik o ubiorze nastoletniej:P Nie tak znowu rok temu to było:P

Gość gdzie jest zdjęcie pytającego
jak dacie to ja wam dam aburabiego :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 1
19:57 [zgłoś do usunięcia] BSA A u Darkera to samo, każda go olewa z tobą zapewne na czele Niezbyt dobra reklama...

Gość PICZKAxxxxxxxxy
ah no tak truskawkowego do ust przecież bym nie brała :classic_cool: a wiesz no kurde, pewno jak bym była czarna to przypadkiem mog.ółabym zostać gwiazda kafełe, a to podobno cięzki kawałek chleba, trzeba tu siedzieć 24 ha na de i udzielać się w bezsensownych tematach 🖐️ :classic_cool:

Gość Zuzanna amelia 6 1
Nie ulega watpliwosci ze pytajacy jest przystojny. Wysoki, brunet i ma swietne oczy. Szkoda ze jest taki nienormalny w pogladach

Gość PICZKAxxxxxxxxy
dawajcie jego fotę albo chociaż powiedzcie na której stronie jest muszę go koniecznie ocenić mym fachowym okiem :classic_cool:

Gość monikaaaaaaas
@PICZKAxxxxxxxxy Po ci Ci jego zdjęcie? Przecież to jest idiota

Gość BSA 2
Naastoletniaa - jakiego koloru masz oczy?

Gość PICZKAxxxxxxxxy
dawaj foto, popaczeć sobie nie zaszkodzi a skoro taki przystojniak to będzie miód na moje oczy :classic_cool:

Gość dwdwdddd
20:03 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna amelia 6 1 Nie ulega watpliwosci ze pytajacy jest przystojny. Wysoki, brunet i ma swietne oczy. Szkoda ze jest taki nienormalny w pogladach gdzie jest jego zdjęcie?? albo kto je wrzucił??

Gość goingdownforher
ja mialem kilku osob fotki ale to bylo kilka lat wstecz :D ale jak ktos tu wrzuca cudze fotki a dawal komus slowo ze tego nie zrobi to jest sam wie jaki 😴

Piczuś, no właśnie wiem coś o tym, dostaniesz angaż i potem problemy, brukowce, wywiady, strasznie dużo czasu to pochłania :D Ale śmietankowego mam nadzieję, że bierzesz:P

Gość BSA 2
Naastoletniaa - ale masz czarne włosy

Gość niewiedzacaa
Pytający to ten z którym żona nie rozmawia już 5 miesięcy czy to stary kawaler, bo w końcu nie wiem

Dobra, niestety zamykam kafe i robię coś mniej konstruktywnego:classic_cool: Naj, a Ty spr czy czasem wyniki Twojego testu nieprzyszły?:P Udanego wieczoru ;)

Gość PICZKAxxxxxxxxy
śmietankowe nawet po ciemku :classic_cool: no a ja zarobiona jestem, musze zmywać, odkurzać, gotować, prać i prasować a na to aby zostać gwiazdą kafe godzina dziennie nie stanie

Gość goingdownforher
skoro jest dzisiaj dzien dziecka to moze........ kto chce ocenic moja fotke ? dam szanse tylko nickowi zalogowanemu :D

Gość stala...bywalczynii... kafe
Tak samo jak dzemuś jest przystojny, tak samo jest głupi czyli bardzo