Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość edytaa...
BSA - wcześniej pisałeś że dziewczyna kolegi to świętość i nigdy żaden z was żadnemu nie dosra, a właśnie napisaleś że nazwałeś dziewczynę kolegi dziwką i zapytałeś pod którą latarnią stoi coś niekonsekwentny jestes

Gość Zuzanna Amelia & 1
Najmadrzejszy - Jaka masz salatke ?

Gość filoeeta
Mam figurę podobną do tej ze zdjęcia i nigdy nie odczułam, żeby faceci się mnie wstydzili. Owszem, zdarzało się że ludzie mi dogryzali, obcy i bliscy, kobiety i mężczyźni. Ale nie byłam nigdy długo sama, zawsze miałam jakiegoś faceta i każdy z nich chętnie przestawiał mnie kolegom. Nie uważam więc, że faceci wstydzą się być z taką kobietą. Jakby była monstrualnie otyła to tak, ale taka? Przecież wygląda normalnie, proporcjonalnie, nie straszy. Zresztą, dopóki laska ma ładna twarz, to gorszą figurę można jej wybaczyć.

oj, nie jesteś jedyny :) Ja po prostu na faceta czekam, więc jest nadzieja, że nie zasnę. Nie wiem czy klucze wziął, a w tym syfie nie jestem w stanie ich zlokalizować jeżeli są w mieszkaniu. Więc muszę czekać. a jutro od rana będą w całym budynku okna wymieniać...co za radość. Zastanawiam się, czy nie zamienić się na wtorek z pracą, poprosić lubego żeby też jakoś się zamienił i nie pojechać na weekend do rodziców któryś. Niezależnie od tego którym mieszkaniem z kolei będziemy to pylić będzie się cały weekend...

Gość Zuzanna Amelia & 1
BSA - A co jesli Twoja dziewczyna rowniez bedzie miala odwazny styl ubierania sie ?

Gość Zuzanna Amelia & 1
BSA - Tez ja bedziesz wyzywal ?

BSA - naucz się czytać. Mam syf bo musiałam wszystkie rzeczy pochować - będą w ten weekend remontować budynek, w tym wymieniać okna u mnie w mieszkaniu. Będzie się pylić, a ja nie chcę mieć gruzu, farby i pianki uszczelniającej na ubraniach i rzeczach.

Gość Robertt
Mialem dwie laski w życiu - szczupłą i pulchną. Wolę pulchne. Ze szczupła miałem wrażenie, że ją połamie, była drobna, jej kości mnie kłuły w ciało. Pulchna była miękka, gładka, a podczas sexu super falowały jej cycki i pośladki.

Gość BSA dlaczego kobieta ma
sprzątać? przecież oboje mieszkają w tym mieszkaniu, więc oboje muszą o nie dbac, a jak im nie przeszkadza jak mieszkają to jeszcze lepiej, trzeba się dobrać i już. gdyby mój facet nie chciał razem ze mną raz na ruski rok ogarnąć chaty to bym go kopnęła w dupę tak mocno że by się od pieca odbił

Gość Zuzanna Amelia & 1
Najmadrzejszy - To smacznego w takim razie.

Gość Zuzanna Amelia & 1
BSA - A nie odpowiedziales na moje wczesniejsze pytanie, czy obraziles jego dziewczyne przy niej ?

Gość Zuzanna Amelia & 1
Moorland - Mieszkasz w Londynie ?

Gość Mam taką figurę i powiem tak
BSA, zmasakrowałbyś dla mnie kogoś, kto by mi ubliżył żem tłusta? Jezu, akurat, chciałabym to zobaczyć :D To, co napisał Robertt mnie nie dziwi, wiem, że faceci często wolą w łóżku takie laski. Ale w łóżku a w związku, przed ludźmi, to co innego. Ja mam większe piersi od tej kobiety, brzuch mniejszy, wiem że faceci chcieliby mieć mnie w łóżku, często na mnie patrzą tak, że wiem, że im się wydaje że mogą. Bo to się jeszcze uruchamia taki stereotyp podświadomy, że jak bujne kształty, to łatwiejsza (były nawet takie badania, pokazywali facetom zdjęcia lasek, okazało się, że tym bujniejszym przypisywali częściej łatkę, że wyglądają na rozwiązłe itp.). Cóż, ja rozwiązła na pewno nie jestem, twarz mam klasyczną, niegłupią raczej, tępą dzidą też nie jestem, więc wkurza mnie to i wiele innych rzeczy w facetach.

Gość autorka to gruba świnia
z wylewającym się tłuszczem - tyle :O totalnie aseksualna tlusta potwora

Mam taką figurę i powiem tak - przykre to co mówisz, raz dlatego, że dziewczyny przy kości są w ten sposób dyskryminowane, a dwa dlatego, ze jeżeli to jest prawda to sporo kobiet tak naprawdę nie podoba się swoim partnerom i jest tylko na pokaz.

Moorland, na samej Kafe było parę takich tematów, że laska napisała, że złapała na kompie faceta, że on ogląda filmiki z - jej zdaniem - tłustymi świniami (duże cycki i tak dalej), a ona taka super laska. Był też temat gościa, który pisał, że jest z dziewczyną z figura modelki, a kręcą go przy kości, z dużymi, ciężkimi piersiami, ale się do tego nie przyzna. Żałosne, naprawdę żałosne.

Ja nie umiem sobie nawet wyobrazić bycia z kimś kto mi się zwyczajnie nie podoba.

Oczywiście, że nikt się za mnie nie bił :) Wiesz, faceci już raczej nie robią dla kobiet takich rzeczy ;)

Gość 441242
co w tym odkrywczego że faceci lubią duże cyce ? przecież to oczywiste i oczywiste jest, ze wolą dupę Jennifer Lopez (hejtowaną przez kobiety jako wielką szafę) niż płaskodupie Keiry Knightley (której figurę kobiety uwielbiają) przecież to oczywiste oczywistości faceci lubią podkreślone cechy płciowe (dupa, cyce, czyli to czego sami nie mają)

Już nie ma co też tak generalizować. To tak jakby z góry zakładać, że wszystkim kobietom podoba się jeden rodzaj męskiej sylwetki.