draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu A malowany jest z iskra i dali właśnie na zapowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: I masz corke. Jasne Elzbieta ma 2 a ja nie mogę? Ojciec ja wychowuje od 3 roku życia z różnych powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Tego się nie dowiemy, aczkolwiek Patrycja pisała wielokrotnie a propos swojego wieku. Mhm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie ma tyle, jest młodsza ode mnie. Ty już to chyba prostowałaś raz nie? czy to ja czy was wszystkich dzisiaj poyebalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie ma tyle, jest młodsza ode mnie. Ty sùko kłamliwa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Elzbieta ma 2 a ja nie mogę? Ojciec ja wychowuje od 3 roku życia z różnych powodów. Kaszo…tzn dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Hihi… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Kaszo…tzn dzieci. Zamknij jape jalowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, G. Swenson napisał: Schlebiasz mi. Akurat sprawianie starszej niż w rzeczywistości nie jest mi obce, gdyż mam starą duszę. Nom. Czuje od ciebie kłamstwo i naftalinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ty już to chyba prostowałaś raz nie? czy to ja czy was wszystkich dzisiaj poyebalo? Ja wiem swoje, z tajemnych źródeł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja wiem swoje, z tajemnych źródeł. Aha byłam świadkiem jak babka sie wqrwila ze to piszesz i ze to bzdury. Ale widocznie ma mniej niz ty i jednocześnie 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Zamknij jape jalowo Sama się zamknij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja wiem swoje, z tajemnych źródeł. Mhm. Z tych samych z których stopa pobiera mefedron i moje zdjęcia na tle dywanów nasciennych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ty sùko kłamliwa Czym się tak emocjonujesz? No dobra juz nic nie mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Boze niedawno ogladalam damieckiego w matkach i żonach a teraz jest młodszy ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ty sùko kłamliwa a propos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: No chyba. Podejrzewm ze jesteś 91/92 absolutny max skoro uważasz ze kazdy to ogladal jal może być 91 jak na kowbojkach była dawno po 40stce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Mhm. Z tych samych z których stopa pobiera mefedron i moje zdjęcia na tle dywanów nasciennych Nie tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Cynamon napisał: jal może być 91 jak na kowbojkach była dawno po 40stce To sie nazywa transformacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Na kowbojkach się zrodziłam…..a nie-wróć- na samosi….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Narodziny…..cud życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, G. Swenson napisał: Ricky Martin był taki przystojny…. I taki kawał chłopa….. I niestety gej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: 82? 86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Z 2 str benny był szczylem genzeckim a siedział na tych dziwnych kowbojkach… no ale to net. Ślęczenie przed Tv jest zarezerwowane dla konkretnego pokolenia i znam sporo 30latkow którzy by nie wiedzieli o czym wy mowicie jaka viva jakie 30 ton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Widzieliście dzisiejszom wodzianke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I niestety gej. No i co. Tak czy inaczej i tak bym go nie poznała realnie. Domek już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Z 2 str benny był szczylem genzeckim a siedział na tych dziwnych kowbojkach… no ale to net. Ślęczenie przed Tv jest zarezerwowane dla konkretnego pokolenia i znam sporo 30latkow którzy by nie wiedzieli o czym wy mowicie jaka viva jakie 30 ton To chyba ewidentny dowód na to że mam 55 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, xDxDxDxD napisał: I rimmingu. i kto to mówi? wielbicielka dirty sancheza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Z 2 str benny był szczylem genzeckim a siedział na tych dziwnych kowbojkach… no ale to net. Ślęczenie przed Tv jest zarezerwowane dla konkretnego pokolenia i znam sporo 30latkow którzy by nie wiedzieli o czym wy mowicie jaka viva jakie 30 ton Pamietam, ze to był wyjątkowo upierdliwy przychlast i hejter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Milion w rozumie to na pewno guwnazeria nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach