Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość dziewczyny z ostrołęki
"dziewczyny z ostrołeki... miałaś w ogóle o tym pojęcie że takie pajace gdzieś po ziemi chodzą?" myślałam że takie przypadki to tylko na filmach . . . coś strasznego, trzeba ich powyłapywać i powciskać do pokoi bez klamek 🖐️

Gość Wolna251
wmawiacie sobie że jesteście z klasą i inteligencją... a prawda jest taka że wy mało co z ludźmi obcujecie!! stare popaprańce!

Gość Wolna251
Darker... o takiej kobiecie jak ja to Ty możesz tylko pomarzyć... jak byś mnie widział to na pewno nie powiedział byś fuj:):)

"mamy swoje zainteresowania - robimy to co lubimy" czyli tak jak myślałam, nie robicie niczego, bo siedzenia na babskim forum nie można podciągnąć pod zainteresowania

Gość Wolna251
Argen... i Ty taki dumny jesteś z siebie bo książki czytasz??? no brawo!!!

temat został wyczerpany. prawda jest taka ze aby kogos miec trza sie mu poprostu spodobac wizualnie a charakter ma mniejsze znaczenie bo atrakcyjnym przypisuje sie pozytywne cechy , laski mają ten plus ze podejmują ostateczną decyzje czy sie umówią na randke z kolesiem czy nie

"jak byś mnie widział to na pewno nie powiedział byś fuj" może to jakiś krypto gej, no bo to dziwne żeby w jego wieku zupełnie nic, jakby był w pełni hetero to chociaż by się wybrał do prostytutki . . . zresztą to oczywiste że oni nie są w pełni mężczyznami 🖐️

Gość Wolna251
Argen... szkoda w takim razie że żadnej z tych dziewczyn nie poderwałeś... a może śniło Ci się....

Gość Wolna251
dziewczyny z ostrołeki... oni nie chodzą na prostytutki bo nie wiedzą jak się za kobietę zabrać! nagie ciało to oni w TV widzieli!

Gość Wolna251
Argen... kogo Ty oszukujesz siebie czy mnie?

"oni nie chodzą na prostytutki bo nie wiedzą jak się za kobietę zabrać! nagie ciało to oni w TV widzieli!" oni mają niewyobrażalne braki, to wina wychowania, pewnie byli wychowywani pod kloszem i nie mieli kontaktu z ludźmi 🖐️

dokładnie! zwykli dziwacy, takich to trzeba omijać szerokim łukiem, bo nie wiadomo co im w głowach siedzi, ale na pewno nic dobrego, czytając autora aż włos się jeży na głowie, on chce zabijać i gwałcić, ch*j wie czy kiedyś nie wytrzyma i tego nie zrobi, takich jak on to trzeba do ciupy wsadzić na długie lata! Nie lepiej zapobiegać niż leczyć? Można było mnie zabić jak byłem jeszcze dzieckiem, obrzydliwym zresztą i nie byłoby żadnego problemu. Właściwie to moi rodzicie powinni być pozbawieni prawa możliwości posiadania potomstwa. Wszyscy byli by szczęsliwi. Wy wiedząc ze takie gówno jak ja nie istnieje, a ja że nie muszę się męczyć. To niewyobrażalnie boli, kiedy się wie, jakim jest się śmieciem i to nie z własnej winy.

Gość Wolna251
co byście tu nie napisali to i tak to wy jesteście przegranymi...bo ja wracam do domu gdzie czeka na mnie kochający facet... mogę się do niego przytulić zasnąć u jego boku... kochać i być kochana... iść do kina restauracji,ładnie się ubrać i czuć się kobieco... a wy co wam pozostało życie macie przegrane...

"W czym konkretnie?" wy to w ogóle nie jesteście przystosowani do życia, nawet nie potraficie się zachować przy kobiecie, wy na pewno jesteście hetero? może sobie chłopaków poszukajcie? ja jestem tolerancyjna.

no i kolejna odpowiedź prymitywa. owszem, świnia też ma żarcie podane pod nos, ciepło a i knura od czasu do czasu jej przyprowadzą. tylko czy to jest taki powód do dumy i dowód na "sukces" to nie wiem.

temat został wyczerpany. prawda jest taka ze aby kogos miec trza sie mu poprostu spodobac wizualnie a charakter ma mniejsze znaczenie bo atrakcyjnym przypisuje sie pozytywne cechy Dokładnie, ale wciąż ciężko tym pięknym szczęśliwcom pojąć, że to właśnie tak działa. Można być pustą szmatą a i tak można będzie przebierać w facetach inteligentnych, zamożnych i przystojnych, o ile wygląda się olśniewająco. Można też być kobietą o przepięknym wnętrzu, ale brzydką i nikt ale to nikt na nią uwagi nie zwróci. Ja to się dziwie że ludzi mojego pokroju, brzydkich, niezaradnych, głupich, się nie kastruje. Czyżby społeczeństwo było tak pozbawione uczuć, ze sprawia im radość kiedy rodzą się dzieci skazane na cierpienie?

Gość Wolna251
dziewczyny z ostrołęki... oni życia nie znają ...powinno się budować specjalne kanały pod ulicami to by sobie tam latali jak szczury...

Gość do biedny brzydki i głupi
co Tobie konkretnie dolega koleś? jak już pisałeś to sory, ale chciałbym wiedzieć

"dziewczyny z ostrołęki... oni życia nie znają ...powinno się budować specjalne kanały pod ulicami to by sobie tam latali jak szczury..." hahahaha dobre! dobre! :D ale to prawda, takich ludzi trzeba dla własnego bezpieczeństwa odgradzać od reszty społeczeństwa, bo stwarzają tylko zagrożenie dla normalnych ludzi 🖐️ w klatki dwa na dwa ich pozamykać i raz na tydzień pozwolić im wyjść na wybieg 🖐️

Gość MARK TWAIN
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu.

co Tobie konkretnie dolega koleś? jak już pisałeś to sory, ale chciałbym wiedzieć Przeczytaj nick.

"Ja sobie wybrałem takie ciało? Ohydne do tego stopnia, że sam nie mogę na nie patrzeć? " to rób coś z nim! ćwicz! co ty myślisz, że piękne ciało przychodzi samo z siebie? offerma też się zaniedbał, a teraz musi okrążać polskę żeby zgubić trochę tłuszczu z dupska i bebecha 🖐️ "Ja wybrałem sobie wybrakowany rozum i brak inteligencji? Nie, odziedziczyłem to po rodzicach. " a bo to trzeba się samego kształcić i rozwijać, trzeba pogłębiać swoją wiedzę, pewnie najłatwiej zwalić na rodziców, widać że jesteś żałosnym nieudacznikiem, daj już spokój śmieciu, swoim rodzicom 🖐️

"Prawo jazdy mam. Samochód kupić mogę, byle jaki, żeby tylko jeździł. Co to za problem pojeździć w nocy po wsiach i nie upolować jakiejś nastolatki wracającej z dyskoteki? Lekko ją potrącić, szybko schować do bagażnika, albo na tylne siedzenie, związać, wywieźć do lasu, brutalnie zgwałcić, pobić, pomęczyć (w ramach zemsty że takie jak one traktują mnie jako podcżlowieka) i zabić. Ciało zakopać i co tydzień powtarzać proceder. " horror! i tacy ludzie żyją wśród nas! ja to zaraz gdzieś zgłoszę, nie będzie taki śmieć wypisywał pogróżek!

to rób coś z nim! ćwicz! co ty myślisz, że piękne ciało przychodzi samo z siebie? offerma też się zaniedbał, a teraz musi okrążać polskę żeby zgubić trochę tłuszczu z dupska i bebecha Mam twarz ćwiczyć? Jak? Mam ćwiczyć penisa? Mam ćwiczyć wzrost? Ja jestem szczupły. a bo to trzeba się samego kształcić i rozwijać, trzeba pogłębiać swoją wiedzę, pewnie najłatwiej zwalić na rodziców, widać że jesteś żałosnym nieudacznikiem, daj już spokój śmieciu, swoim rodzicom Nie dam im spokoju. Mimo iż z nimi mieszkam, nienawidzę ich całym sercem i życzę śmierci. To ich wina. Sam się spłodziłem? Sam siebie traktowałem chłodno, bez uczucia, miłości jak zwierzę? Rodzice nie zrobili dla mnie nic, prócz skazania mnie na wegetatywne życie. Nieudacznikiem jest? Zarabiam tyle samo co ojciec. Razem z matką się dobrali wspaniale, oboje brzydcy, bez wykształcenia, głupi, łączy ich tylko przywiązanie. W stosunku do siebie oschli. Jestem taki sam jak oni, tylko że ja się dowiedziałem i od początu wiedziałem że przegrałem a oni tego nie wiedzieli.

horror! i tacy ludzie żyją wśród nas! ja to zaraz gdzieś zgłoszę, nie będzie taki śmieć wypisywał pogróżek! A zgłaszaj sobie gdzie chcesz. Podsycaj agresję i frustrację, podsycaj. Nawet jakby ktoś się takim wpisem zainteresował, skończy się tak samo, jak ze sprawą faceta, który na jakimś forum wypisywał że zabije prezydenta (personalnie pisał). Złożył wyjaśnienia, że żartował i na tym się sprawa skończyła.

Gość MARK TWAIN
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu.

Gość Wolna251
MAM gdzieś jak wyglądasz!!ale to co napisałeś o tym gwałcie jest nie normalne!!!

Gość Wolna251
MARK TWAIN dokładnie tak jak piszesz ale Ci ludzie są na dodatek nie normalni psychicznie...

Cześć. nie czytałem wszystkich 19 stron bo trochę tego dużo, ale mniej więcej chyba mogę stwierdzić że w lwiej części opisałeś moje życie :P Studiowałem parę miesięcy ale nie poszło i robię teraz za murzyna na budowie(przejebana praca, nienawidzę jej) i nie widzę żeby miało się coś zmienić. Nie mam ani jednej koleżanki, mam 5 znajomych teoretycznie a tak na prawdę to 1 z którymi utrzymuje jakiś kontakt. w robocie chce się rzygać jak myślę o tym kim w tym momencie jestem, ile warte jest moje życie, wracam do domu, zjem, wykąpie się, siadam na kompa na godzinę, potem nie mam już co robić, patrze się jak głupi w okno i myślę "Boże, jaką ty jesteś ciota, masz 21 lat, jest sobota a siedzisz i nie masz nawet do kogo napisać smsa"

"Studiowałem parę miesięcy ale nie poszło i robię teraz za murzyna na budowie" to trzeba było się uczyć! do kogo teraz z pretensjami lecisz?! to twoja wina!