Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

I założę się że żadna z was nie powiedziałaby mi tego w twarz. Dlaczego? Ostatnie lata, kiedy moja brzydota osiągnęła ostatecznego kształtu, dorosłem, ludzie przestali ze mnie jawnie szydzić. Myślę że wyraz mojej twarzy, z której bije frustracja, złość, smutek i bezsilność, pogarda, sprawia że bezpośrednio ludzie boją się mnie obrażać, poniżać czy ośmieszać, bo wiedzą że mi nie zależy i wystarczy niewiele bym wybuchł i ostatecznie zakończył życie swoje i prowokatora.

Nawet nie ma sensu żebym ćwiczyć na siłowni z takim wzrostem bo nawet jakbym nabrał kształtów to wyglądałoby to komicznie. Napakowany karzeł, bez żartów.

Gość moglbys znalezc sobie kogos
malo to brzydali chodzi po tym swiecie, a jakos kogos maja, problem w tym ze ty nie szukasz, niczego nie chcesz, juz sie poddales, a czy w ogole sie starales, bo latwo wszystko zwalic na wyglad. gdybys sie staral i nic by nie wyszlo, to trudno, ale trzeba sprobowac. z tego co pisesz i jak piszesz, wcale nie wynika to, ze jestes glupi. wszystkiego mozna sie w zyciu nauczyc, zacznij czego sie uczyc, moze idz do jakiegos studium, naucz sie jezykow, wyrwij sie od rodzicow, moze w innym kraju bedzie lepiej? jesli nie uroda oczarujesz dziewczyne, to inteligencja. nawet te brzydkie, jak je nazywasz, moga byc super kobietami. moze znajdziesz lepsza prace, pozbierasz kase, zrobisz operacje np nosa, to juz cos, wlosy wlosami, chudy jestes, to przytyj idz na silownie, krosty na ciele wynikacja z zatrucia i zanieczyszczenia organizmu, zmien diete. zrob cos, sprobuj, poekperymentuj, w koncu nic nie masz do stracenia. zycze najlepszego, pozdrowienia :)

ja cię chłopie nie rozumiem. no wiem że nie masz życia miłego, łatwego i przyjemnego ale nie masz też jakiegoś potwornego. są na świecie ludzie którzy mają dużo gorzej niż ty i jest ich bardzo dużo. są ludzie chorujący na straszne choroby, są umierający z głodu, są torturowani, gwałceni, mordowani. a ty żyjesz sobie spokojnie, masz dach nad głową, jedzenie w lodówce, rozrywki i przyjemności a tak "strasznie cierpisz" że nie jesteś "christiano ronaldo". no nie jesteś ale zauważ też dobre strony swojej sytuacji. a debilkami stąd to się nie przejmuj, to takie typowie "blondynki" jak z dowcipów, za głupie i zbyt zapatrzone w siebie żeby widzieć cokolwiek więcej niż czubek własnego nosa.

Gość ignasia :)
Wolna251 no wiem, ze wyszloby jedno wielkie nieszczescie, ale przynajmniej skosztowaliby gejowskiej miłości, skoro na kobiecą nie mają co liczyć, hihihi ;) offerma no napisz ile ważysz !! wstydzisz się tłuściochu ??

biedny brzydki i głupi a ty na serio poszukaj sobie jakiegoś paszczura, czyli twojego żeńskiego odpowiednika

Gość Wolna251
Ignasia... on woli być sam bo on chciałby ładną dziewczynę!!!! heheheehe ludzie mają poczucie humoru jak żeś brzydki czy tam spasiony jak Offerma to szukaj sobie podobnego paskudztwa....

to są sfrustrowane głupie kurwy które jedyne co potrafią do dać dupy. wiedzą że są nikim, kompletnie nic nie wartym gównem więc gdzie mogą to odreagowują swoją frustrację. nie warto się przejmować.

Gość Wolna251
wolna i ta druga... a Ty co ? jaki Ty masz Kotku problem rudy jesteś garba masz nie mowa?

Ted Bundy nie pytał o zdanie kobiety i dobrze na tym wyszedł. Wybierał to co mu się podobało. Sam, był przystojny, ale to bez znaczenia, bo druga strona i tak nie miała nic do powiedzenia.

Gość Wolna251
Offerma Ty idź lepiej na tą wycieczkę:) PIESZO DOOKOŁA POLSKI:)

Wolna251 oni to sie tylko do kabaretu nadają:D oni chca pięknych kobiet (chociaż słowem nie wspomną o innych cechach - co za pustaki :) ) a sami są odpychający, jeszcze kombinują jak tu uprowadzić nastolatkę wracającą z dyskoteki, boże ........

Gość Wolna251
wszystkie dolegliwości świata łączcie się!!!

Gość Wolna251
Ignasia... i to jest najgorsze że oni są nie bezpieczni założyciel tematu ma chorą psychikę!!!

Wolna251 tych starych prawików to trzeba powybijać! ja nie wiem... najlepiej kulkę w tył głowy i wyrzucić ich do wisły:D:D no ale bardziej humanitarnie by było tak jak pisałaś wybudować im coś w kanałach żeby tam pełzali do końca życia, a przy tym nie zagrażali nam - normalnym ;)

Gość autorze popatrz chociazby na
albo taki michael jackson po operacjach, a ciagle mial miliony kochanek

I według ciebie ten wokalista jest brzydki? No proszę cię... Ja bym pół życia oddał żeby tak wyglądać. Rozumiesz słowo brzydki? Obrzydliwy?

Gość Wolna251
Ignasia... albo np.osobna wyspa dla nich i tam wszystkie nieszczęścia ulokować! oni by się po miesiącu powybijali nawzajem bo takie mają podejście do życia...

no napisales brzydki, obrzydliwy pewnie jestes dla siebie, inni tak tego nie odbieraja

Gość Wolna251
biedny brzydki głupi ... daj swoją fote...

Gość Wolna251
to powiemy Ci obiektywnie jak wyglądasz!

Jeżeli według ciebie ten wokalista jest brzydki, to ja wypadam od dołu ze skali.

Wolna251 właśnie!! wyrzucić ich na bezludną wyspę i niech tam sobie żyją, budują chatki, kokosy wpierdalają, itp. ;)

Gość a taki to bez przesady, nie?
mysle, ze zdj rozwiaze watpliwosci wszystkich, jestesmy anonimowi, daj zdj http://www.google.com/imgres?start=127&num=10&um=1&hl=pl&client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&biw=1280&bih=842&tbm=isch&tbnid=Pd1KRjawNGR0TM:&imgrefurl=http://southpawbeagle.com/2010/02/page/3/&docid=EWG2UTXoJyu08M&imgurl=http://southpawbeagle.files.wordpress.com/2010/02/ugly-man1.jpg%253Fw%253D500&w=186&h=214&ei=3tjMT_f1A6Lk4QSU06UE&zoom=1&iact=hc&vpx=206&vpy=247&dur=1765&hovh=171&hovw=148&tx=113&ty=95&sig=105880486765783640695&page=5&tbnh=151&tbnw=135&ndsp=31&ved=1t:429,r:0,s:127,i:75

Ja pisałem że jestem głupi, ale widzę że niektórzy akurat w tej kwestii mają jeszcze gorzej. Jakie zdjęcie? Przecież jestem obrzydliwy, ohydny myślisz że mam cały komputer zapchany swoimi zdjęciami? Nie mam ani jednego zdjęcia i mieć nie zamierzam.

dobra, to ja na razie idę sobie. mam chwilowo dosyć tłumoków. a co do ciebie autor, to sam widzisz że nie tak znowu dużo tracisz. pewnie, są na świecie i fajne laski ale nie tak znowu ich pełno żeby dla każdego wystarczyło. a jakbyś był przystojniejszy i poleciał na takiego tłumoka jak ta "wolna" czy "ignasia"? i życie zmarnowane.

Gość masz komorke, cyknij zdj
przeciez od razu wywalisz z komputera

mysle, ze zdj rozwiaze watpliwosci wszystkich, jestesmy anonimowi, daj zdj http://www.google.com/imgres?start=127&num=10 &um=1&hl=pl&client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&biw=1280&bi h=842&tbm=isch&tbnid=Pd1KRjawNGR0TM:&imgrefurl=http: Mam gorszy uśmiech, o wiele gorszy, krzywe zęby, szczękę , gorsze oczy i włosy. Nie noszę okularów. Myślę że tego jegomościa na zdjęciu można by jeszcze naprawić.