Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość to nie jest tak zle
ten co podalem jest gorszy

Gość ignasia :)
hihihi offerma chyba sobie teraz wali gruche pod te dziunie:D chociaż pewna nie jestem, bo on z tego co pisał jest już impotentem... :O

Gość Wolna251
ignasia:) sami z siebie robią ofiary losu zamiast wziąć się za siebie do ludzi wyjść poszukać jakiś innych paskud to ubolewają!!!

Gość Wolna251
ignasia... on by życie oddał za jeden dzień z taką panną jak podała na zdjęciu:)

Gość Wolna251
biedny brzydki głupi... cyknij fote wrzuć ocenimy...może nie jest tak źle? może przesadzasz?

"on by życie oddał za jeden dzień z taką panną jak podała na zdjęciu" dokładnie! gdyby z taką mógł chociaż zamienić parę zdań to już byłby dla niego sukces życia:D ale nie dla takiego starego grubasa dziunia ;)

biedny brzydki głupi własnie daj fotke ;) ocenimy ;)

Gość Wolna251
Ignasia:) offerma to nie dość że spaślak to jeszcze gbur który nienawidzi cały świat za to że żarł za dużo hamburgerów....on by po spotkaniu z taką laską zawału dostał serce zaczęło by szybciej bić a że ma je otłuszczone to by stanęło...

Wolna251 offerma ma wielką podniete jak na ulicy jakaś laske zapyta o droge:D to już jest dla niego równe z randką :D ale on to knur, powinien przejść na ścisłą dietę, a najlepiej powinien skonsultować się z lekarzem, bo on już ma nadciśnienie tętnicze, a drugie ciśnienie ma w gaciach :D

Gość Wolna251
ignasia... wiesz ja dużo rozumiem :) np.jak ktoś jest paskudztwem z urody.. ale offerma spasł się sam a teraz ma problem do świata że patrza na niego jak na szkaradę.....

Czemu ma służyć to drwienie sobie z niego? Albo ze mnie? Jest w tym jakiś cel?

Gość Wolna251
A Ty biedny brzydki i głupi daj lepiej fotę a nie zastanawiasz się nad rzeczami które Cię nie dotyczą!!!

I ty masz 25 lat? Zachowujesz się jak jakaś puszczalska licealistka. Prymitywne żarty, agresywne wpisy, megalomania... Ale czemu tu się dziwić? Masz 25 lat, już po rozwodzie, dziecko pewnie ma już z 10 lat, bo wpadłaś na jakiejś dyskotece. Kto jak kto, ale taka jak ty nie powinna pouczać nikogo.

Jestem ciekawy co by było, gdyby ten temat nie był o mnie takim jakim jestem dzisiaj, ale o mnie takim jakim się stanę jeśli nie wezmę się w garść i czegoś z sobą nie zrobię. Nie pomyśleliście o tym?

Gość Wolna251
biedny brzydki i głupi... nawet jak by tak było jak piszesz to ja chociaż coś w życiu przeżyłam a TY?

Gość Wolna251
a to niby co strachy na lachy?

Wolna251 on przez całe lata wpierdalał pizze, kebaby i kotlety schabowe jak małpa kit, a teraz wielce pokrzywdzony, bo ma tłustą dupę i musisz obejść całą polskę żeby wrócić do wyglądu człowieka;) nic dziwnego, że nie chce napisać ile wazy, pewnie jest mu wstyd że doprowadził się do otyłości . . . a on jest wzrostu autora czy ciut więcej 172cm a waży pewnie ze 150 kg , o zgrozo :O

Gość Wolna251
ignasia... zauważ autor topiku jest już tak zmęczony życiem że jest w stanie zabijać i gwałcić przeczytaj jego ostatni wpis...tak jakby chciał ukarać i nastraszyć ludzi za karę za to że jest brzydki...

nawet jak by tak było jak piszesz to ja chociaż coś w życiu przeżyłam a TY? Jeżeli tego typu przeżycia uważasz za godne pochwały, to współczuję. W tym temacie jest po równo pracy i nieprawny. Zauważ jak piszę, czy według ciebie w taki sposób może pisać idiota? Odpowiem za ciebie, nie nie może. Jestem w takim etapie swojego życia, że to ostatnia szansa na zmianę, inaczej stanę się dokładnie taki jaki tu opisałem. I wiesz, chcąc seksu z dziewczyną, wystarczy mieć prawo jazdy, z 50 złotych, udać się do klubu w dużym mieście i dobrze poszukać. Pijana kobieta nie zwraca uwagi na wygląd. Jak się dobrze zagra, to można sobie taką przelecieć czy to w toalecie czy to w samochodzie.

Z pewnością twoje dziecko będzie dumne z tego, że miało puszczalską matkę, że wpadła w wieku licealnym, że jest wulgarną i niedojrzałą kobietą.

Gość Wolna251
to zrób to o czym piszesz zobaczysz od razu Ci się humor poprawi:)

Gość Wolna251
racja biedny brzydki i głupi NAJLEPSZĄ FORMĄ OBRONY JEST ATAK!!!

Gość czyli biedny
okłamywałeś nas uuuu

I co by było, gdybym co prawda był prawiczkiem, ale kilkukrotnie dziewczyny o przynajmniej przeciętnej urodzie zwróciły na mnie uwagę, ale to ja je zignorowałem? Powód? Skomplikowany.

Nie okłamywałem. Gdzieś połowa tego co tu jest napisane jest prawdą, druga połowa jest możliwością która stanie się prawdą jeśli jak już pisałem, nie stanę na nogi i nie zawalczę o lepsze życie. Problem jest w tym, że nie mam ani siły ani motywacji. Chciałem zobaczyć kim będę w oczach innych w przyszłości i nie jest to wesoły obraz.

to zrób to o czym piszesz zobaczysz od razu Ci się humor poprawi Mam całkiem stracić szacunek dla kobiet? Poza tym nie bywam w takich miejscach.

Gość no to zrób coś
wizja przyszłego życia jest okropna, więc spraw żeby tak nie było

biedny brzydki i głupi to nie jesteś prawiczkiem?

Gość Wolna251
TO ZRÓB COŚ zmień życie zacznij bywać w takich miejscach...