Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość vhghghg
jakby moj maz sie zapuscil jak ty to juz by nie byl moim mezem

Gość kafe trzyma kciuki
brawo. Już 103 kilometry offerma zrobił.

na tej kafeterii to pełno takich jebanych hien jak ta powyżej. nie ma ci toto żadnego życia, żadnych zainteresowań to tylko węszy tym swoim wrednym ryjem w cudzym życiu. oczywiście zawsze takiego kurewskiego plotkarstwa było pełno ale w "realu" to można jebanemu przynajmniej powiedzieć żeby pilnowało własnego nosa a tu się nie można opędzić. cokolwiek człowiek nie powie, cokolwiek nie napisze to już jebane węszy, już kombinuje jakby tu jakichś plot narozpuszczać, jakichś bzdur nawymyślać i komuś dupę obrabiać. jaki to trzeba mieć charakter mendy to normalnie brak słów.

Gość vhghghg
trzeba bylo nie pic codziennie piwa na lawce i nie zagrywac kebabem, a teraz płacz i maszeruj

Gość vhghghg
jak sie zwracasz do kobiety chamie, rodzice cie nie nauczyli jak trzeba postepowac z plcia piekna ? na recach nas powinienes nosic, a nie drzec morde

Gość dziwisz się?
offerma, przecież to babskie forum, a baby są wścibskie nie wiedziałeś?

Gość głos sprawiedliwosci
Prawda jest jedna, jedni rodzą sie przegranymi a inni mają dużo łatwiej w zyciu. Najbardziej podoba mi sie pocieszanie kobiet, badzmy szczerzy- zadna nawet nie porozmawia z odpychajacym brzydalem, a nawet jesli to najwyzej dla czystego sumienia, tu nie ma co pierdolic wyglad jest bardzo bardzo wazny. Na kazdym kroku w naszym zacnym zyciu, oceniamy wszystko po wygladzie, rzecz, ludzi, zwierezeta. Osoby ktore tego nie doswiadczyły nie zrozumieja drugiej osoby. Niby jak? Niektorzy ludzie nie zrozumieja nigdy autora, bo dla nich wszystko wydaje sie proste, uwierzcie mi że problemy wiekszosci to za przeproszeniem pryszcz na dupie, a ten chłopak tutaj ma naprawde duzy problem...

i to właśnie, niestety ostatnio się tak porobiło. nie wiadomo skąd nalazło się tu tych mend, siedzą i zatruwają życie. kiedyś można było sobie tutaj pogadać na wiele tematów a teraz każdy temat jakaś jebana menda przylezie i zatruje. takie macie niby udane to życie więc weźcie mi wyjaśnijcie skąd w was ta podłość się bierze, ta zawiść nieprawdopodobna wręcz? takie się urodziłyście czy może po prostu te wszystkie wasze "sukcesy" to bzdury, maska zakładana na potrzeby kafeterii pod którą siedzi strach i niespełnienie, które karmicie tą waszą zawiścią?

Gość vhghghg
oferma o karmieniu to juz lepiej nie wspominaj

"offerma, przecież to babskie forum, a baby są wścibskie nie wiedziałeś?" nie jestem przyzwyczajony. kiedyś były tu też "baby" ale normalne. nie takie sfrustrowane debilki jak teraz które same wiedzą jakimi śmieciami są bo pod tymi swoimi podłościami nawet się podpisać nie mają odwagi.

Moge pocieszac autora, ale obaj dobrze wiemy ze to jest tylko słodkie pierdolenie. Jedyna rzecz na ktora moze liczyc to operacja plastyczna, wtedy poczuje minimum normalnosci i checi do walki. Mozna komus wsiskac kit ze wystarczy walczyc i tyle, jest w tym racja, tylko taka osoba jak on juz tyle dostał po dupie ze ma tego delikatnie mowiac dosc. Rozmawialem z roznymi osobami, głownie kobietami i to co one opisywały ze swojego zycia nasuwa tylko jedna mysl, przegrały juz na starcie... Powiem tylko tyle, autorze i reszta dojebana przez zycie, zyjcie tyle ile chcecie i dla siebie, wykorzystajcie maksymalnie swoj czas, nikt nie moze liczyc na opatrznosc, trafilo akurat niektore jednostki ze maja gorszy kod genetyczny

podejrzewam ze ludzie ktorzy siedza na tym forum nie maja lajtowego zycia, probuja sie dowartosciowac, opisuja czesta fikcje o sobie, idealizuja swoje własne wady, brak odwagi do przedstawienia wlasnej osoby w ineternecie na tym durnym portalu...

bardziej wierze w przygnebiajace watki na tym forum, bo sa bardziej zyciowe

Gość vhghghg
ja tez uwazam ze operacja plastyczna to dobry pomysl niech oferma sobie troche tluszczu z dupy odessie

:(

Gość anka jak śmietanka
brakuje wam pewności siebie i to wszystko, może zacznijcie komplementować kobiety, wręczajcie im kwiatki, mówcie jak pięknie dziś wyglądają, a następnie zapraszajcie na jakąś kawkę :) trzymam kciuki 🌼

Gość GHAH m00min und g00mbas 666
Z Leatherface'm bym się wódki napił i wciągnął białego proszku und GRASS'iwa zapalił! Batman by wpadł na libejszona z Capitan'em Ameryką!

Gość po co od razu
operacje plastyczne, gdyby autor napisal konkretnie co mu dolega, to cos by sie wykombinowalo

Gość Wolna251
z tego co ja zrozumiałam to autor ma wszystkie dolegliwości świata... jest niski se pleni ....brzydki i ma małego:(

!offerma spierdalaj grubasie

Gość czupówna
oni nikogo nie mają bo są nudni jak flaki z olejem. ja też gdy bywałam na randkach trafiałam czasami na kompletnych dziwaków i odszczepieńców, myślałam, że zaraz przy nich zasnę, jebane muły, opowiadając o tych smętach to oni dziewczyny nie znajdą, oczywiście nie wszyscy opowiadali smęty... niektórzy prawie nic się nie odzywali, tragedia jakaś. gdybym wiedziała że to będą takie mruki w pinglach to bym wolała te wieczory spędzać w domu niż z nimi !!!!

operacje plastyczne, gdyby autor napisal konkretnie co mu dolega, to cos by sie wykombinowalo Medycyna i chirurgia pomogłyby mi owszem, ale po pierwsze naprawienie wszystkiego trwałoby kilka lat, po drugie kosztowałoby to majątek. Co mi konkretnie dolega? Zacznijmy od głowy. Mam wyjątkowo obrzydliwą twarz, duży, krzywy nos, ohydne oczy które sprawiają że moje spojrzenie odpycha, odstające uszy, krzywą szczękę która powoduje że mówię niewyraźnie i bardzo nieładne włosy. Dochodzi do tego ogólnie niefajny kształt czaszki i oto mamy głowę potwora, nie ustylizowaną na monstrum, ale taką samą z siebie. Jak można by tu pomóc? Przeszczepić głowę, a to jest niewykonalne. Później dodajmy do tego zaledwie 170 cm wzrostu i naturalną, wątłą sylwetkę. Kolejny problem to skóra, blada i w jakichś czarnych pieprzykach, w niektórych miejscach notorycznie pojawiają się pryszcze. Strasznie się też pocę. Na deser dodajmy penisa czyli jeden z najważniejszych elementów mężczyzny, który stanowi fundament pewności siebie w kontaktach z kobietami. 11-12 cm długości, cieniutki, bardzo krzywy i jeszcze jakby tego było mało dziwnie wygięty. Może być gorzej? Nie. Gdybym był inwalidą i nie miał nóg, to przynajmniej mógłbym całe życie przesiedzieć w pokoju i żyć z drobnej renty grac i uciekając w wirtualną rzeczywistość przez resztę życia. Ale nie ma tak dobrze, muszę się męczyć żyjąc normalnie. Mało? Dodajmy do tego naturalną głupotę. W szkole zawsze miałem problemy i trudności pomimo że się starałem uczyć. Jestem głupi że głowa boli. Inteligencji nie mam wcale. Jak szympans jakiś. Mało? Dodajmy do tego, że mam 26 lat, jestem prawiczkiem, pracuje za 1200 złotych, mieszkam z rodzicami których nienawidzę, całe moje życie to pokój i komputer. No i fantazję o wspaniałym życiu, gdybym tylko był kimś innym. Mało? Nie mam perspektyw na przyszłość. Jako że jestem obrzydliwy i byłem taki od urodzenia, ludzie byli dla mnie niemili, nawet rodzice w stosunku do mnie byli oschli i zimni. Nie miałem kolegów ani przyjaciół, od 13 roku życia marzyłem o dziewczynie i miłości, kiedy ja marzyłem, przystojni i ładni moje niedostępne marzenie spełniali z nadmiarem. Jestem przegrany i nic, powtarzam nic, nie jest mi w stanie pomóc. Nawet jakbym miał pieniądze to wątpię czy jakaś dziewczyna, która by mi się podobała, poświęciłaby się i była ze mną w zamian za wygodne życie.

Gość Wolna251
biedny brzydki głupi... Jestem na tym forum od kilku dni i przekonałeś mnie i to w 100%! mało zarabiasz! niski jesteś! jak się opisujesz to i brzydki! i przede wszystkim GŁUPI!!!! A DLACZEGO?! bo na tym świecie są brzydkie dziewczyny które związały by się z Tobą!!! i może nie był by to szczyt możliwości ale miałbyś swoje życie a nie te z rodzicami...uprawiał byś seks pomimo małego... i czułbyś że jesteś komuś potrzebny!!!

Gość ignasia :)
autorze ty i offerma to razem tworzycie duet nieudacznikow, moze zwiazcie sie ze soba? jestescie niscy, łysi, macie brzydkie ciala jak nie za chude to drugi oferma za tłuste, macie małe przyrodzenia no i mało zarabiacie, mieszkacie z rodzicami, nie macie niczego, zacznijcie może od małych kroczków?

Gość Wolna251
Ignasia... jak by ich razem sparować to by do jakiegoś nie szczęścia mogło dojść:):):)heh jeden desperat by drugiego nakręcał...

"autorze ty i offerma to razem tworzycie duet nieudacznikow" a twój chłop też jest takim imbecylem jak ty? dobieraliście się wg głupoty?

Ja nie jestem łysy. Piszesz żeby się związać z brzydką dziewczyną. Przecież gdybym mógł się komuś podobać, albo ta brzydka gdyby się mogła komuś podobać, to i we mnie i w niej ktoś by się choć raz w życiu zauroczył. To byłaby desperacja pójść na taki układ. Ani ona ani ja nie możemy na siebie spojrzeć, dotknąć bo się brzydzimy a ty chcesz żebyśmy jeszcze seksu uprawiali. To rzeczywiście nie różniłoby się od związania z facetem, bo i to i tamto to do granic możliwości obrzydliwa sprawa. Za kilkaset złotych można uprawiać seks z piękną kobietą, zrobić z nią co się żywnie podoba, więc rady żeby wybrać kogoś gorszego są głupie. Związek bez nawet chwilowej fascynacji ciałem drugiej osoby nie jest związkiem. Ja to widzę w ten sposób, że przewegetuję jeszcze z 10-15 lat w ten sposób, a później jako zgorzkniały i zrezygnowany frustrat zacznę krzywdzić piękne kobiety... będę dla nich taki jak one dla mnie, z tym że o wiele wiele bardziej okrutny. Jak będą mieli mnie złapać to się zabije, ale przynajmniej wcześniej się zrewanżuje na nich, jednocześnie doświadczając wielu przyjemności. Nawet na anonimowym forum się mnie wyśmiewa, poniża i prowokuje. To mój jedyny świat i doszło do tego, że nawet tutaj wdarli się ludzie, którym zależy wyłącznie na tym, bym jeszcze bardziej cierpiał i czuł się jako jeszcze większe gówno. Przecież nie miałem żadnego wpływu na swoje życie. Wygląd wybrałem? Nie, a to on jest powodem przez który reszta mojego życia była jedną wielką katastrofą.

Gość Wolna251
Offerma ile Ty tam ważysz 150? 130? jak tak piszesz na tym forum to się pocisz ??pewnie sprawia Ci to trudność!