Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość dam wam rade
dawno juz wojny nie bylo, przynajmniej ziemia oczyscilaby sie z takich cucmokow, nie masz kasy to nie masz seksu, normalka. Natura tak stworzyla kobiety wy zabidone nieudaczniki, z seksu sa dzieci, a wy chceie seksu, a jak wy slimtoki bez kasy chcecie waszym ewentualnym dzieciom zapewnic byt, chcecie im stworzyc takie same nieszczesliwe biedne zycie jakie stworzyli wam wasi zalosni rodzice, ktorzy jak gzili sie nie mysleli o tym zebyscie jakos w zycu mieli przyzwoicie. Takie zycie, kobiety maja tylko 15 lat zycia na znalezienie samca, ktory da godne utrzymanie jej i jej dzieciom i nie ma czasu trwonic go na jakis golodupcow, ktorzy nie potrafia nawet siebie utrzymac, KPW, lachmyty? I jak niestety tylko potraficie konia walic przed kompem i grac w gry, to od tego chleba nie bedzie, wiec i nie ma seksu, ktorego chcecie i tak to prawidlowo natura zrobila, ale niestety czlowiek to tez wypaczyl, nie ma wojen, nie zabija sie kalek i nieudacznikow zyciowych, tylko daje im renty, utrzymuje przy zyciu do 35 roku zycia, leczy, karmi i daje ulude ze im sie to nalezy, przez jakies tam durne prawa czlowieka. A potem to tabunami sapie i placze jakie to kobiety kurwy a szczegolnie te co dbaja o siebie i sa atrakcyjne i wydaja duzo kasy na swoja atrakcyjnosc, a ataki jeden z drugim lachmyta co soba nic nie reprezentuje chcialy to miec. Nic golodupce nie ma za darmo, jak nie ruszacie mozgami i nie staniecie sie zaradni, to jestescie skazani na wymarcie i na to zasluzycie wlasnie dzieki sobie, bo chcyba nie chcecie zrobic tego samego co was spotkalo swoim dzieciom, bo kazdy srodek antykoncepcyjny moze zawiesc... Wiec lepiej walcie konia nieudaczniki zyciowe i skonczcie wreszcie tu slimtac, bo to sie staje nudne, jak dalej nie rozumiecie o co biega na swiecie.... Natura jest bezlitosna i na tym polega zycie, jak sie nie podoba to sznur i spadaj na tamta strone...

Gość taka o sobie ja
Czytam watek od poczzatku i musze powiedziec, ze faceci tutaj w wiekszosci maja racje. Ta wolna cos za przeproszeniem pierdoli.. chcialabym miec problemy jak ona, bo miala faceta, co z tego ze rozwod, dalej moze miec. I niech nikt nie pisze glupich banalow typu wyglad sie nie liczy, tylko wwnetrze..sraty taty..WYGLAD SIE LICZY, przynajmniej w dzisiejszych czasach. Brzydkie osoby maja gorzej, ladni zawsze beda mieli powodzenie, przyjaciol, beda lubiani, po prostu beda inaczej traktowani. Brzydcy, albo nieatrakcyjni, beda zawsze gorsi, nawet jesli beda inteligentni, z dobrym wyksztalceniem i dochodowa praca. Oczywiscie nie trzeba generalizowac, niektorzy znajda kogos, inni zawsze beda sami. Ja jestem mloda. Mam niby cale zycie przed soba, ale juz teraz moge powuiedziec jak bedzie wygladac. Jestem na studiach, wiec wyksztalcenie zdobede, prace tez, jakas glupia nie jeste. Jestem za to cholernie nieatrakcyjna. Nie chodzi o twarz, ona ujdzie. Jestem odrzucajaca pod kazdym wzgledem. Na miejscu facetow nie chcialabym miec takiej kobiety jak ja. Co jest najgorsze, to fakt, ze moglam byc 'normalna', ale wszystko zepsulam. Nie bede pisac co, ale jestem okropna. Do tego zle geny po rodzicach i masz babo placek......Nie mam nikogo z kim moglabym pogadac, nie mowiac o jakiejs tam milosci. Podobnie jak autor tematu, uciekam w swiat marzen, siedzac w pokoju i wyobrazajac sobie inne zycie, gdzie jestem cudowna kochana kobieta... mecze sie strasznie, ale to nie bedzie latwe, zeby zmienic. MOge sie postarac, nie sadze zeby byly jakies wyrazne sukcesy, nie skazuje sie na totalna porazke, ale tez nie oczekuje jakiegos zajebistego szczescia.

Ja doszedłem więc do wniosku, że będę uderzał do pięknych 40. bo młode będą chciały gościa z kasą, żeby założyć rodzinę.

Gość taka o sobie ja
to nie chodzi nawet o zwiazek z kims, to chodzi o normalne zycie w sensie wyjscie ze znajomymi(ktorych nie mam), nawet samopoczucie jest do bani, wiec jak mam sie czymkolwiek cieszyc, skoro zle mi ze soba

Gość dam wam rade
taka o sobie ja>>> sama piszesz o sobie ze masz zle geny, to po co ci zwiazek, zebys teraz ty z kolei sie rozmnozyla i przekazala te gowniane brzydkie geny dalej swoim dzieciom. NIekotrzy nie mysla i wala sie jak kroliki, nie myslac o tym, ze z seku sa dzieci, a potem one maja takie gowniane zycie jak autor topiku albo ty.

Gość taka o sobie ja
ale ja nie chce miec dzieci, nawet nie mysle o bachorach, nie chce sobie jeszcze bardziej zepsuc zycia

Raczej myślę o takim spotykaniu się jak nastolatki. Randki, czasem jakiś wypad na weekend itp. Na to bym miał kasę.

dam wam rade - Tak się zastanawiam, skoro natura jest taka okrutna wobec nas, a taka łaskawa dla innych, dlaczego mielibyśmy nie wyrównać rachunków i troszkę dopiec naturze, niszcząc tych dla których była łaskawa? Skoro tu nie ma litości, walczymy na śmierć i życie, to nie widzę powodów dla których nie miałbym sobie późnym wieczorem poszukać jakiejś ładnej nastolatki, samotnie wracającej z dyskoteki porwać, zgwałcić i zabić bo przecież i tak by ze mną nie była. Takie luźne przemyślenie. Natura zakazuje mi takiego postępowania? Przecież prawo silniejszego zadziałało. Gdzie jest błąd w rozumowaniu?

Na zdjęciu linku który wysłałeś jest dziewczynka, która wyrośnie na piękną kobietę. Założę się że rodzice ją kochają, dbają o nią i się troszczą. Będzie lubiana w szkołach, będzie mieć powodzenie, praktycznie już teraz wiadomo że wygrała swoje życie.

Gość tez macie tak
ze chcielibyscie cofnac czas, albo urodzic sie ponownie i wyobrazacie sobie to nowe zycie?

biedny brzydki i głupi "...to nie widzę powodów dla których nie miałbym sobie późnym wieczorem poszukać jakiejś ładnej nastolatki, samotnie wracającej z dyskoteki porwać, zgwałcić i zabić bo przecież i tak by ze mną nie była." To już wiemy co się stało z Iwoną Wieczorek.

Gość taka o sobie ja
wiecie co jest pocieszajace? ze nie jestem sama, ani wy, sa inni tak samo beznadziejni jak my

Gość dam wam rade
brzydki ty to naprawde jestes glupi, jak chcesz dobiec naturze, jak to wogole jest mozeliwe, to czlowiek sam siebie krzywdzi, dzialajac wbrew naturze, gdybysmy zyli jak natura chce ciebie by poprostu juz dawno nie bylo na swiecie, albo mysl taplal sie w blotku szykajac jakis pasci zeby przetrwac swoje nedzne zycie, bo nikt my ciebie zalosny biedaczynoo nie utrzymywal, jezeli sam bs nie ruszyl dupy zeby sobie godny zywot wywalczyc, to samo ta brzydka, nie chcesz miec dzieci, ale bedziesz chciala wczesniej czy pozniej i wczesniej czy pozniej dasz dupy jakiemus zapijaczonemu albo zdesperowanemu glupcowi tak jak ten autor topiku, zeby je miec. Kazdy chce byc kochany, nie dziwie sie, taka jest nasza nstura rozmnazac sie, ale my to wypaczylismy na swoja szkode ratujac albo odratowujac, od zaglady albo utrzymujac w postaci zasilkow, zapomog, litosci itp roznego rodzaju popaprancow zyciowych, brzydoty, kaleki, nieudacznikow, placzkow i ogolnie istoty, ktore w naturze naturalnie powinny wiginac bo nie powinny sie rozmnazac czyli przekazywac swoich brzydkich, kalekich i daremnych genow dalej, bo potem i one maja takie przejebany zycie jak wy. To wszystko natura, a mozna temu zaprzeczac, ale dzialajac przeciwko naturze sami siebie krzywdzimy a wy jestescie tego przykladem...

Gość Zuzanna Amelia & 2
21:01 [zgłoś do usunięcia] Argen "ze chcielibyscie cofnac czas, albo urodzic sie ponownie i wyobrazacie sobie to nowe zycie? " Tak. Myślę o tym czasem. A jakie zycie bys sobie wtedy wybral ?

Ja chciałbym być nieuleczalnie chory, ale tak żeby było wiadomo że niedługo umrę. Jak już pisałem brakuje mi odwagi żeby samemu się zabić a tak to bym sobie troszkę pocierpiał w szpitalu (może na morfinie, to bym zbytnio się nie męczył) i wreszcie zszedł z tego świata. Bycie brzydkim nie tylko przekreśla możliwość posiadania dzieci, przekreśla całe życie. Ja też często myślę o tym, jakby to było gdybym urodził się jeszcze raz, ale jako ktoś inny...

Gość dam wam rade
doczytala glupi twoj dalszy durny wywod, myslisz ze jestes silny, bo kogos napadniesz w nocy i zgwalcisz?? HAHAAA debil, zrob to a w przeciagu kilku tygodni przekonasz sie kto jest silniejszy, jak w cipie posiedzisz to przekonasz sie jeszcze bardziej jakie jest twoje polozenie. Zamiast uzyc glowy, jak byc zaradnym w zyciu, bo mozesz byc brzydki jak noc, ale jak bedziesz zaradny to kobieta zawsze sie znajdzie, bo kobiety nastawione sa tez na przetrwanie siebie i potomstwa. Myslisz e kobiety jak widza ferrari to widza tego faceta w srodku czy ferrari? Kobiety nie sa dziwkami tylko istotami zaprogramowanymi na przetrwanie siebie i ich dzieci. Jak facet nie ma kasy, nie potrafi zapewnic sobie utrzymania to jest skazany na wyginiecie. Taki jest seks zycia na ziemi i zaden samiec zwierzecy nie bedzie tego kwestionowal, tylko takie lajzy jak ty, leniwe i gluie probuja bic piesciami bezslinie w stol bo nie moga sobie za darmo umoczyc, nie ma nic za darmo. W swiecie zwierzat samiec musi walczyc o samice z innym samcem, nic nie ma za darmo, tylko w swiecie zwierzta czlowiek ma inaczej

Gość Zuzanna Amelia & 2
Argen - pieniadze szczescia nie daja.

Ale przecież przystojny mają seks za darmo, kobiety robiąc to z nimi nie planują mieć dzieci. Bogaci brzydale są bardzo często zdradzani. Twoja logika nie ma żadnych realnych podstaw.

Gość hehehe ta
wam chodzi tu o kase, chcecie być jedynie bogaci? myślałem, że to chodzi głównie o wygląd

I co to za związek, że kobieta jest z nami na pieniędzy a na boku daje każdemu przystojniakowi, który się napatoczy? Brzydki (nie mylić z przeciętnym) choćby miał pieniędzy jak lodu to i tak miłości nie zazna ani zdrowego związku nie stworzy. Znam takiego robola, koło 30tki, na budowie robi, dorywczo, nie w firmie, tak to bezrobotny, a jakby zobaczyć z jaką kobietą jest (a z jakimi był!) to aż głowa boli. Dlaczego? Bo jest nieziemsko przystojny. I nie trzeba mu ani zaradności, ani inteligencji. Wystarczy że ma wygląd i dużego penisa... Piszesz bzdury i tyle.

Gość Zuzanna Amelia & 2
Argen - naprawde nieiwelu jest takich co sa ustawieni do konca zycia. Wiekszosc szarych zjadaczy chleba musi przez cale zycie dbac o to aby miec co jesc.

Skoro chodzi ci tylko o wzrost to masz: http://www.bodyremodeling.org/ Kilkaset tysięcy dolarów, rok czasu i masz 10 cm więcej. Metoda bezinwazyjna. Ja jestem kompletnie brzydki i to mi nic nie pomoże, jestem tez głupi i biedy więc to nie dla mnie. Jak chcesz taniej to jest metoda chirurgiczna powiększania kości, o wiele tańsza, ale niebezpieczna i wymagająca długotrwałej rehabilitacji. W Polsce można to wykonać chyba.

Gość hhkjkiiu7yyyg
fajny chlopak jestes :) zycze Ci szczescia moze pograj w diablo3 dla zabicia czasu?