Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość tereremtaem
Wolna251 spokojnie , ty chyba tu od nie dawna , w przeciwnym razie wiedziałabyś , że ci chłopcy nie szukaja tu jakieś rady tylko chcą się wyżalić jaki to okropny i niesprawiedliwy jest świat i tu wymieniaja wszystkie swoje "kalectwa" : jesden jest niski , drugi wysoki , trzerci chudy , jeszcze inny ma wadę wymowy , wszyscy razem tworzą towarzytstwo wzajemnej prawicowej adoracji i szukają takich naiwniaczek , którym mogliby sie wyżalić i sobie popłakać :D

jest kilka powodów, po pierwsze nie mam nic, lub prawie nic do zaoferowania. po drugie mam już 37 lat i właściwie nie mam po co kogokolwiek poznawać. po trzecie całe życie będąc sam to już się do tego przyzwyczaiłem. lubię być sam i trudno mi sobie nawet wyobrazić że miałbym dzielić przestrzeń z kimś obcym. to może być fajne przez dzień czy tydzień ale nie na dłuższą metę.

Gość Wolna251
offerma... nie jestem kobietą z rodzaju PAZNOKIEĆ MI SIĘ ZŁAMAŁ!!! praca dom utrzymanie siebie i dziecka po 250 h miesięcznie pracy i w dzień i w nocy! rozwód,ile łez wylałam to moje... jak się czułam jak byłam zdradzana oszukiwana to moje.. nikt mnie nie pytał dasz rade?

Gość biedny brzydki i głupi
Ani dziewczyna ani facet nie chcą być z kimś kto im się nie podoba. Przecież te brzydkie na portalach nie czekają na brzydali, podobnie jak brzydale nie czekają na nie. Lepiej być samemu w swoim świecie, niż z kimś kto nam nie odpowiada w świecie rzeczywistym.

Gość NaNa Kropka
Ja sie zakochałam w facecie , który ma 173 cm wzrostu :)))) Tylko nie wiem czy coś z tego wyjdzie :((((

Gość tereremtaem
patrzcie jaki szybki ten niziołek , minuta i juz ma odpowiedz, pewnie to dlatego , że ma takie krótkie ręce :p

Gość Wolna251
offerma... to zmienia postać rzeczy jak Ty po prostu jesteś odludkiem!

a po najważniejsze to próbowałem przez wiele lat i nic z tego nie wyszło. a to jest naprawdę nie fajne być przez lata odpadkiem, gościem który chce ale którego nikt nie chce. gdy nie podejmuje takich prób to wiem że mam jakieś zalety, wiem że są rzeczy w których jestem gorszy od innych ale są też takie w których jestem lepszy. a wystawiając się na bezpośrednią konfrontację boleśnie odczuwa się że tak naprawdę moje zalety są gówno warte.

Gość tereremtaem
hahahaha co masz niski wzrost i długie ręce , to faktycznie przerąbane , cofam to co powiedziałem , twoje życie to prawdziwy koszmar :p

Gość Wolna251
biedny brzydki i głupi... żal mi Ciebie!!! bo przestałeś żyć w świecie realnym... może powinieneś poszukać psychologa,i ja nie mówię Ci tego złośliwie...bo szkoda mi was! ale sami jesteście sobie winni!!

Gość prawik1984
tak sami jestesmy sobie winni bo zadna nas nie chce, ales rabnela

Gość NaNa Kropka
Chłopaki nie przejmujcie sie swoim wzrostem i wyglądem ! Jak zakochałam sie stosunkowo w niskim faceci i piękny to on nie jest...ale charakter ma decydujące znaczenie i to co sobą reprezentujecie. Nie musicie być bogaczami ale przynajmniej utrzymywać ten przeciętny poziom powinniście.

Gość tereremtaem
ten prawik jeszcze szybszy , szybkie są te chłopaki nie ? :)

"praca dom utrzymanie siebie i dziecka po 250 h miesięcznie pracy i w dzień i w nocy! rozwód,ile łez wylałam to moje... jak się czułam jak byłam zdradzana oszukiwana to moje.." no wiesz, moje życie zawsze mogłaś prowadzić. zostać 37 letnią dziewicą bez dziecka i rozwodu, prawda. ba, nawet inne wybory mogłaś mieć. mogłaś się zastanowić za kogo za mąż wychodzisz i wybrać innego, z pewnością nie był to jedyny kandydat. to są już konsekwencje wyborów których dokonywałaś a do których nikt cię nie zmuszał. ja takich wyborów nie miałem.

Gość Wolna251
FRODO.. ile masz wzrostu?

Gość tereremtaem
własnie , ile ??

"Nie musicie być bogaczami ale przynajmniej utrzymywać ten przeciętny poziom powinniście. " mediana dochodu w polsce to 1310 zł miesięcznie. nie sądzę żeby to wystarczyło.

Gość tereremtaem
nie kręć , tylko odpowiedz

Gość Wolna251
offerma... nie po to pisałam to byś mi mówił że mogłam się nie hajtać i tak dalej...tylko po to by Ci uświadomić że nie można się poddawać! twierdzić że coś jest nie dla nas i koniec kropka!!! bo w życiu są różne przeciwności... też mogłam się zaszyć w domu i płakać jak to mi ciężko ... że nic mnie już w życiu nie czeka... ale wzięłam się w garść! zawalczyłam o szczęście!!

Gość Wolna251
offerma... dlaczego nie pójdziesz do agencji towarzyskiej? tak dla siebie by zobaczyć jak to jest? wiem zaraz powiesz że ty nie z tych... ale o to w życiu chodzi żeby umieć sobie radzić... to nie lepiej siedzieć czuć się pokrzywdzonym!!!

Gość tereremtaem
wolna czytałaś co napisałem o 19,04 na poprzedniej stronie ? ;)

"ale wzięłam się w garść! zawalczyłam o szczęście!!" znaczy co, znalazłaś se kolejnego chłopa? to jakiejś "walki" wymagało od ciebie? przecież nigdy nie miałaś z facetami problemu. czego niby ta twoja historia ma nas nauczyć?