Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość za chwile dalszy ciag programu
te ladne owszem, maja wymagania, bo maja do nich prawo z racji urody, te ponizej sredniej juz nie sa takie wybredne, ale takich to prawiczki nie chca

Wolna251 już wiem o co ci chodzi. Lubisz się dowartościowywać na brzydkich. Brawo, piękna postawa. Żałosne. Sprawia ci, widzę, niezwykłą radość drażnienia nas sprawami, które są dla nas naturalnie niedostępne. Gdyby nie twoja uroda to poznałabyś słowo "życie" a tak to pozostaje ci się bronić swoimi rzekomymi problemami. Dlaczego moich rodziców nie wykastrowano (ojca) i nie poddano sterylizacji (matki)? Pewnie właśnie tacy jak ty byli by przeicwni, żeby później patrzeć na takie coś jak ja i się zabawiać moim nieszczęściem. Brawo! Dobro aż bije z takiego zachowania :(

" że maksymalny dochód w ppolsce wynosi nie całe trzy tysiące , i kto jest idiotą ?" daj mi spokój człowieku. czepiasz się o rzeczy o których nie masz pojęcia a potem czepiasz się jeszcze bardziej żeby się nie ośmieszyć. weź se poszukaj jaka jest mediana dochodu, jeżeli jest inna niż mówię to ci przyznam rację i koniec. ale na pewno może być mniejsza od minimalnej pensji (szczególnie że ta jest podawana brutto a dochód netto).

Gość Wolna251
frodo... napisz że jesteś niski... nie ukrywaj prawdy!! może poznasz tam nie śliczną ale kochającą kobietę i życie stanie się lepsze!

Oczywiście że nikt nie chce brzydkiej, podobnie jak brzydka nie chce brzydkiego. Brzydcy są przegrani w sferze miłości, ale i sferze społecznej. Nikt ich nie szanuje, wszyscy gardzą, poniżają i wywyższają się. Są dla nas niemili i nieuprzejmi. Właśnie dlatego, brzydota powinna byś wpisana na listę chorób i to bardzo ciężkich chorób, uniemożliwiających życie. Z racji tego, że to choroba dziedziczna, powinno się zakazać chorym rozmnażania. Ja jestem do tego głupi. To już jest komplet. Powinienem dostawać rentę, żeby nie musieć wychodzić z pokoju i widzieć jak wygląda normalne życie zdrowych ludzi.

Gość Wolna251
brzydki głupi biedny... ja się tu nie dowartościowuje! chciała bym wam pomóc ! powiedzieć co zrobić by wasze stało się lepsze! nie jestem osobą która żeruje na krzywdzie innych!

A co mu po kochającej kobiecie, na którą nie będzie w stanie spojrzeć? Której nie potrzyma za rękę ani nie przytuli bo będzie się brzydzić? Już nawet nie wspomnę o pocałunkach czy czymś więcej... I to działa w dwie strony. Jak brzydka kobieta ma wytrzymać bez odruchów wymiotnych ohydnego faceta który ją dotyka? I oczywiście nawet tutaj pojawia się faworyzowanie atrakcyjnych. Nie tylko lepiej zarabiają, mają lepsze życie, są lepiej traktowani, odnoszą więcej sukcesów, ale i jako jedyni mogą sobie pozwolić na atrakcynych partnerów. A ci brzydcy co? Mają się związać, i niech będzie, pod wpływem alkoholu (żeby się przełamać) spłodzą dziecko które... będzie skazane na taki sam los. Nie macie za grosz współczucia.

Gość Wolna251
frodo... ale są kobiety które są brzydsze i nie będą patrzyły na wygląd tylko na to kim jesteś...bo im tez jest źle samym..

Gość tereremtaem
to ile ten frodo ma wzrostu w końcu ?

Gość za chwile dalszy ciag programu
hehe, przypomnialam sobie o nich, bo od niedawna tvp kultura puszcza ten program i przyopadkiem trafilam, fajny byl jeszcze KOC :)

Gość Wolna251
hmmm... nic ja uciekam jutro się znów pojawię:) dobrego wieczoru:)

Gość tereremtaem
offerma znajdż definicje mediany i nie zawracaj głowy , rozumiem , że pomyliło ci sie z dominantą albo średnią arytmetyczną , spokojnie rozumiem to :)

Wolna251 brzydki głupi biedny... ja się tu nie dowartościowuje! chciała bym wam pomóc ! powiedzieć co zrobić by wasze stało się lepsze! nie jestem osobą która żeruje na krzywdzie innych! Są dwie opcje, żeby nasze życie było lepsze. Albo urodzić się na nowo albo umrzeć. I nie ma trzeciej opcji. Poza tym nie masz pojęcia w jakiej jesteśmy sytuacji, właśnie z tego że jesteś ładna i jak już dowodziłem linkami, miałaś nieporównywalnie łatwiejsze życie niż my i to od samego początku. Ja się już teraz nie dziwię dlaczego rodzice w stosunku do mnie byli tacy nieczuli i oschli. Kto by chciał okazywać czułość czy zainteresowanie obrzydliwemu dziecku?

"Są dwie opcje, żeby nasze życie było lepsze. Albo urodzić się na nowo albo umrzeć. I nie ma trzeciej opcji" Ech święte słowa...ale może faktycznie stanie się cud i wymyślą jakieś lekarstwo na naszą przypadłość

Ja znam wielu niższych niż 175 ale niezwykle przystojnych i wysportowanych, do tego mają w głowie poukładane i mają pieniądze i w kobietach przebierają. Chciałbym mieć 175 chociaż.

Gość tereremtaem
offerma po pierwsze zachowaj te epitety dla siebie , nie potrafisz mnie obrazić więc się nie wysilaj :) po drugie , nawet zakładając , że ktoś ma dochód zero co praktycznie nie jest możliwe , to jeżeli twoja liczba jest środową to na drugim końcu może być co najwyżej dwa razy większa , co wynika z definicji , czyli maxymalny dochód w polsce to niecałe trzy tysiące , zastanów sie ,może jutro zrozumiesz co piszesz :)

"jeżeli twoja liczba jest środową to na drugim końcu może być co najwyżej dwa razy większa , co wynika z definicji , " naprawdę? to chyba wg twojej definicji kretyna. mamy 10 osobową grupę przedszkolaków, każdy w wieku lat 5. i jedną nauczycielkę, lat 40. ile wynosi mediana wieku w sali panie kurwa geniusz? odpowiedź, wynosi 5. i bynajmniej nie przeszkadza to nauczycielce mieć 40 lat.

frodo the niziołek "Rozia głupia cipo, przecież w innych tematach sama to pisałaś" Nie szarżuj jak jakiś Desperado, bo nigdzie nie napisałam, że ludzie którzy mają 175cm to gó­wno.