Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość tereremtaem
offerma , skąd wziąłeś tą medianę bo nijak nie zgadza się z moimi wyliczeniami ....

Gość Wolna251
frodo... i co zamierzasz? przeczekać życie? czy jednak pomimo nie powodzeń próbować?

pokojnie , ty chyba tu od nie dawna , w przeciwnym razie wiedziałabyś , że ci chłopcy nie szukaja tu jakieś rady tylko chcą się wyżalić jaki to okropny i niesprawiedliwy jest świat i tu wymieniaja wszystkie swoje "kalectwa" : jesden jest niski , drugi wysoki , trzerci chudy , jeszcze inny ma wadę wymowy , ja mam praktycznie każdą wadę fizyczną jaką może mieć facet oczywiście wadę wymowy mam i jestem niski

Gdybyśmy byli przystojni to kobiety same pojawiłyby się w naszym życiu, piękne i wartościowe, choćbyśmy dalej byli biednymi kretynami.

"offerma , skąd wziąłeś tą medianę bo nijak nie zgadza się z moimi wyliczeniami ...." jak to z "twoimi wyliczeniami" a jak ty to niby chcesz wyliczyć. w 2010 roku był jakiś raport parlamentu europejskiego dotyczący płac. i tam była podana dla polski. poszukaj sobie w sieci to może znajdziesz.

Gość Wolna251
tereremtaem.... czytałam... powiedz mi z czego to wynika że CI ludzie sami skazują się na cierpienie?

Gość tereremtaem
wolna oni się nie skazują , to tylko nieskie poczucie włąsnej wartości , , poglądy narzucone przez dom , szkołę itd. myślisz ,że to wszystko można zwalczyć raz dwa trzy ? niestety nie :) oferma gdybyś chodził do szkoły to byś wiedział , że mediana nie może być mniejsza od najniższej płacy :P

Wolna251 pisałaś że jesteś ładna. Jeśli tak to powinnaś nawet nie mieć czelności pouczać brzydkich ludzi. Brzydka kobieta w życiu może nie doświadczyć tego co ty doświadczyłaś z tych przyjemnych rzeczy w twoim nieudanym małżeństwie. Pięknym jest łatwiej bo ludzie inaczej się do nich odnoszą. Znam niezliczoną ilość przypadków, gdzie to wartościowe piękne kobiety, wiązały się z przystojnymi nieudacznikami. I widziałem przypadki gdzie przystojny, intelignetny, zaradny mężczyzna wiązał się piękną, pustą idiotką. Wnioski mówią same za siebie, wklejałem linki mówiące o tym, że łani i wyżsi zarabiają i mają łatwiej w życiu. http://kobieta.dziennik.pl/twoje-emocje/artykuly/351532,ludzie-atrakcyjni-fizycznie-maja-latwiej-w-zyciu.html Koniec tematu bo dopiero teraz zaczął być dołujący. Piękna kobieta chce wmówić brzydalom że wygląd nie ma znaczenia. Ciekawe jak wyglądał jej mąż... jakie miała życie przed rozwodem... Nie masz pojęcia czym są trudności w życiu. Przegraliśmy w życiu i to wszystko. Nie z naszej winy, ale nic na to nie poradzimy. Możemy mieć nasz własny świat więc nie próbujcie nam tego zabrać, bo możemy stać się źli.

jeszcze jedna sprawa ze mną to jest taka że ja się źle czuje w towarzystwie kobiet. myślę że to jest odruch warunkowy, tyle razy byłem traktowany jak zero, tyle doświadczyłem nieprzyjemnych bodźców, że podświadomie tego się spodziewam za każdym razem.

Gość Wolna251
szkoda mi was!!! i to bardzo... mam coś takiego że współczuje ludziom... a najbardziej tym którzy są nie zaradni życiowo... rozumiem was... ale wiem że gdybym była na waszym miejscu to nie poddała bym się!!! taką mam naturę...

"Już od chwili swoich narodzin, naturalnie piękni ludzie są traktowani inaczej. Jako dzieci otrzymują więcej ciepła i miłości zarówno od członków rodny, jaki i obcych ludzi. Otoczenie jest wobec nich bardziej cierpliwe, łatwiej wybacza im przewinienia i serwuje więcej pieszczot oraz czułości. Naukowcy udowodnili, że nawet zawodowe opiekunki i nianie inaczej traktują ładne dzieci. Całe to pozytywne otoczenie ma ogromny wpływ na intelektualny i interpersonalny rozwój. Dzieci wychowujące się w tak przyjaznym otoczeniu mają większą wiarę w siebie, lepiej nawiązują kontakty z rówieśnikami ale także lepiej się uczą a w dorosłym życiu lepiej zarabiają. "

"Atrakcyjni są postrzegani jako bardziej kontaktowi i inteligentni, zarabiają więcej, odnoszą więcej sukcesów, mają bardziej udane życie erotyczne, nawiązują lepsze kontakty z otoczeniem, częściej zostają uniewinniania w procesach sądowych, są łagodniej karani, kiedy uzna się ich winnymi. Słowem, piękni mają w życiu łatwiej. Pamiętajmy jednak, że tą atrakcyjność można w sobie wyćwiczyć i bierzmy w tej kwestii przykład z celebrytów." I jak tu żyć w takim świecie kiedy jest się urodzonym brzydalem? Do tego bez inteligencji i pieniędzy? Wcześniej nie czytałem tego artykułu, ale teraz dla mnie jest wszystko jasne jak nigdy. Wszystko stało się oczywiste całe moje życie. Wracam do swoich gier i swojego świata.

Gość Wolna251
brzydki biedny i głupi... żal mi Ciebie...

Gość za chwile dalszy ciag programu
argen, nie jestescie sami, sa tez dziewczyny w takim samym polozeniu jak wy, juz usilowalam to tlumaczyc na sasiednim topiku, ale mnie olali :o

Ale przecież my mówimy o obłu płciach, obie przegrały jeśli nie mają urody. To potwierdzone naukowo. Zasad termodynamiki nie podważacie, prawda? Podobnie tu nie ma co się przyczepić. Powinno się natychmiast ustanowić prawo zakazujące nieatrakcyjnym ludziom na posiadanie potomstwa. Właściwie to powinno się wszystkich brzydkich ludzi (ze mną włącznie) wykastrować/wysterylizować żeby na świat nie przychodziły dzieci które będą skazane na nasze życie.

medianę DOCHODU obniżaja też np emerytury i renty które przecież wliczane są do dochodu ale średnio są niższe niż płace.

Gość Wolna251
to nie jest tak... ile kobiet nie umie znaleźć sobie partner? bardzo dużo!!! pytanie tylko do was drodzy panowie!!! Wy nie chcecie brzydkiej kobiety?

Gość Wolna251
biedny brzydki i głupi... jak masz takie podejście to się wykastruj sam!!!!

Gość tereremtaem
oo offerma jest w swoim żywiole , może kogoś nazwać idiotą :)) i już świat jest lepszy i weselszy :)) takich danych nikt nie publikuje , bo po pierwsze nikt tylu danych nie zbiera , a po drugie trzeba było by też wziąć dane z szarej strefy a po trzecie z tego by wynikało , że maksymalny dochód w ppolsce wynosi nie całe trzy tysiące , i kto jest idiotą ? :))

Gość Wolna251
Argen... to lepiej być samemu? niż z kobieta która jest mniej urodziwa?

"żeby na świat nie przychodziły dzieci które będą skazane na nasze życie." a ja wcale nie uważam żebym miał jakieś strasznie złe życie. odkąd pozbyłem się nieprzyjemnych bodźców w postaci ciągłego odrzucania przez kobiety to jest ono całkiem fajne. zaraz sobie pójdę kupić colę i wywale ją dzisiaj w nocy oglądając galę boksu w bydgoszczy na polsacie. będzie walczył artur "ostatnia nadzieja polaków" szpilka.

Gość Wolna251
frodo... załóż sobie konto na Sympati! spróbuj:) zrób to dla mnie:)