Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz Kozub z Łódzi

Czy wiązać się z kobietą która wypala ponad paczke fajek dziennie?

Polecane posty

Gość Mateusz Kozub z Łódzi

to w sumie jej jedyna wada poza tym ma głównie zalety. Mówi że nigdy nie rzuci palenia bo "czarne płuca pasują do jej czarnego stroju". Czy wiazać sie z kims takim?

Gość bhamber
Ja takiej babki to nawet jako znajomej bym nie chciał. Jesli nie palisz, prowadzisz zdrowy i aktywny tryb życia to daj sobie spokój. W koncu zaczęłoby ci to przeszkadzać.

Gość gdgdgfdg
a co chcesz żyć z piecem?? ;)

Gość gdgdgfdg
mylisz się większość palaczy to "nałogowe chamy" co mam na myśli - zadam pytanie: - ile razy palacz będąc w Twojej (osoby niepalącej) obecności spytał się czy może zapalić a ile razy wyciągnął peta i przymierzał się do kopcenia - ile razy będąc w obecności palacza musiałeś mu zwrócić uwage "tu się nie pali" "prosze wyjść gdzie indziej z papierosem" Każdy nie palący z takimi sytacjami spotyka się na codzień w Polsce (w innych krajach gdzie jest jakaś kultura osobista nie do pomyślenia) - gdyby nie prawne zakazy to te kosmołuchy palili by wszędzie zaczynając od przedszkoli, kończąc na szpitalach komunikacji miejskiej czy biblotekach

Gość czyli jest jak popielniczka
fetor okropny jak dla mnie a tak swoja drogą to ciebie porąbało dokładnie chłopcze my mamy wiedzieć czy ty masz się "wiązać " z kobietą nie wiadomo czy ona chce wiżac się z takim dzieciakiem jak ty to tańca trzeba dwojga - to tak na marginesie jak chodzi o mnie to nigdy w życiu bym nie była z takim dzieciakiem jak ty kobieta potrzebuje mężczyzny, a nie chłopczyka

Gość uladana
Jak lubisz wąchać cały czas fetor i patrzeć jak ktoś umiera na raka płuc na własne życzenie to wiąż się śmiało.

A w zasadzie czemu Ci to przeszkadza, że ona pali? Jak nie chcesz być biernym palaczem, to możesz zmienić chwilowo lokalizację i git. :classic_cool:

Gość mprzez to,ze mój mąż palił
to mamy chorego na astmę synka. NIGDY W ZYCIU. wszystko śmierdzi--odzież,ręce,włosy itp.

Gość alllamos
całować się z parowozem -nigdy.

Gość a skąd on ma wiedzieć
sam sobie odpowiedz na to pytanie.Nałóg to choroba ,którą ciężko wyleczyć.Jeśli ona lubi palić ,to nie rzuci.a TO WIĄŻE SIĘ Z WYDATKAMI 12 zł x 30 =360 zł -to chyba duzo.Zapach,problemy zdrowotne,obciązenia u dzieci.Jednak palenie papierosów nie powinno skreśląc ludzi.WYSTARCZY COS Z TYM ROBIC, OGRANICZYC ,PRÓBOWAC RZUCIĆ,PRZESTAWIĆ SIĘ NA E papierosa , nie palić w domu ....itp

Nigdy w zyciu z palaczem,wsystko przesiaka smrodem.Moze byc najpiekniejsza ale jak pali jest przegrana.

Gość 253235
Jeżeli nie będzie przeszkadzał Ci jej smród...

ludzie o czym wy w ogóle piszecie, co to za pytanie?! czy wyznacznikiem tego, czy się z kimś zwiążemy, czy nie jest fakt, że ktoś pali/nie pali papierosów? przcież wystarczy że jej powiesz, że nie chcesz żeby przy Tobie paliła i tyle. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali, jeśli nie pasowałaby Ci jakaś jej cecha charakteru to rozumiałabym że można się zastanawiać. dla mnie to paranoja. a podobno najważniejszy jest charakter...

Sam nie palę od 20 lat i żadna moja partnerka nie mogła palić nie cierpię tego zapachu ,wszystko nim przesiąka w domu ,aucie . Ktoś kto nie pali ,wyczuwa wszystko intensywnie ,palacz w zasadzie nie czuje tego.

Gość hmmm hmmmm
>>kleopatra11 ale smród za taką osobą chodzi cały dzień ;) kobieta wypalająca paczke dziennie to swoją drogą taki zasuszony pokurcz..... ;)

Gość jakbyś sie zakochał to
miałbys w dupie to czy pali czy nie pali tak jak masz gdzies wtedy czy ma mały biust czy duzy, a kobieta ma gdzies czy facet ma czupryne czy jest łysy

Gość taki siaki owaki
a ja nie ;) po co mi smoluch.... i jak można się zakochać w smoluchu??

Gość techerrrrs
a czy możliwe jest, że osoba wypalająca pake dziennie czyli nazwijmy po imieniu NIKOTYNOWY NARKOMAN może mieć dobry charakter, dobre usposobienie i właściwe podejście do życia......... wolne żarty

Gość co za tolerancja
a czy możliwe jest, że osoba wypalająca pake dziennie czyli nazwijmy po imieniu NIKOTYNOWY NARKOMAN może mieć dobry charakter, dobre usposobienie i właściwe podejście do życia......... wolne żarty A ten nikotynpwy narkoman, który,jest może mieć bardzo trudną stresującą i odpowiedzialną pracę, napiętą sytuację osobistą, zawodową i dlatego pali, choć niszczy swoje zdrowie. Kapujesz?

A ten nikotynpwy narkoman, który,jest może mieć bardzo trudną stresującąi odpowiedzialną pracę, napiętą sytuację osobistą,zawodowąi dlatego pali, choć niszczy swojezdrowie. Kapujesz? " Aha...wszyscy ludzie mają stresujace życie, problemy a jakoś nie palą. Ja nie biore palaczy poważnie, liczę się z tym że umrą wcześniej. Po co się do kogoś takiego przywiązywać?

Gość ja nie paleęęęęęęęęęę
co za tolerancja No to jak ten nikotynpwy narkoman ma stresujacą pracę,napięta sytuację osobistą ,zawodową pali,chociaż niszczy swoje zdrowie nie jest zbytnio zdrowy psychicznie,wiec lepiej aby udal się do psychologa lub psychiatry.

Gość ja nie paleęęęęęęęęęę
Jak można sie acłować z taką palaczką/czem.Tfu,śmierdzi toto okropnie,ręce,palce śmierdza ,ftu,zerzygać się można.

Gość hmmmm rzeczywiście super
>>co za tolerancja świetne podejście do rozwiązywania problemów :D :D zatruwać siebie i swoje otoczenie, swoich bliskich

Gość co za tolerancja
No jasne nie ma usprawiedliwienia, ja tu nikogo nie bronię. Tylko ile jest uzależnień: alkohol, nikotyna, narkotyki, leki psychotropowe, sex, hazard. A ile osób się leczy, ile chodzi na terapię. Tych uzależnień kafeteryjni sędziowie i prześmiewcy nie widzicie.?

Palacze to egoisci. Liczy się to co JA czuję, JA jestem zdenerwowany, JA JA JA. a gdzie inne osoby które, jak sobie taki palacz wypluje płuca i umrze, będą tesknily, obwinialy się że nie zakazaly mu palić? W dodatku wiem że palacze to nieźle potrafią kłamać i oszukiwać najbliższe osoby, kryć się po kątach jak nastolatki. To nie są poważne osoby z którymi można się wiazac.

co za tolerancja - weź pod uwagę że istnieją NORMALNI ludzie bez uzależnień, i oni potrafią zobaczyć co tacy nalogowcy wyrabiaja. Nałóg to nałóg, wszystko da sie rzucić (oprócz alkoholu) ale większość słabych psychicznie wybiera latwizne i drogę do nikad.

Gość co za tolerancja
Cóż za internetowy wyrok.