Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela1000

Nowy Topic dla Mam które urodzą w Listopadzie 2012!!!! ZAPRASZAM NA POGADUCHY

Polecane posty

Już się wykąpałam i zjadłam...chińską zupkę...wiem, że bardzo niezdrowa ale nie miałam siły się oprzeć:( Tak mi się zachciało... Zaraz z pieskiem idę a potem pewnie będę się znowu obijała:)

Gość ciezarowka_83
hehe a ja jestem ubrana w "cokowiek", drocze sie z Mala bo sie przepycha :) a do plecow przyklejona spi koteczka i grzeje nerki :) tez dzis wciagnelam taka zupke ala chinska- ser w ziolach knorra- cala ciagle walcze z apetytem na te zupke i pozwalam sobie raz na miesic :) generalnie delektuje sie nicnierobieniem- bylam dzis w sklepie i wstwilam zmyware- starczy :) aha ja planuje karmic cycem- ta kolezanka co w lipcu urodzila w ciazy przytyla ok 27kg i n smym karmieniu cycem zrzucila 20 a oprocz opiei nad dzidzia i pisaniem mgr nic nie robi macie juz tak na sztywno wybrane imiona? co dzis macie na obiad? ja barsczyk czerw z uszkami z miesem :)

oj ten ser w ziołach jest pyszny. Ja już obiad zjadłam - tą zupkę:) Synowi zrobię ruskie pierogi ( bardzo lubi) i więcej wysilać się nie będę bo męża nie ma i będzie pewnie dopiero na kolację. Trochę się rozleniwiłam ostatnio z obiadami, jutro pewnie mąz coś zrobi dobrego ( on lubi robić, sprawia mu przyjemność, najczęściej placek po węgiersku i sam obiera i trze ziemniaczki:) Ja to na śniadanie synowi płatki z mlekiem albo parówki i kanapki ( parówki oczywiście z szynki lub te dla dzieci) a on mu omlecika albo tosty...mnie się nie chce:D

Ja schudłam więcej niż przytyłam w ciąży przez karmienie - o 4 kg więcej:D Tylko że oprócz tego też nie jadłam np frytek czy czekolady a ruchu ma się więcej przy dziecku.

Gość ciezarowka_83
no ja na to licze w pierwszych 2 miesiacach po urodzeniu pozniej wracam do treningow i powrtu do formy ) ide sobie ten obiad zrobic

Gość Kami666
Hej dziewczyny :) Mogę dołączyć ? mam termin na listopad i juz nie wiem co robić. Nie mam z kim pogadać o ciąży bo kto mnie lepiej zrozumie jak inne ciężaróweczki ;)

Gość Kami666
Tak :) Ja płeć znałam już w 13 tygodniu , będzie synuś , Marcelek :) poczytam kilka stron forum to będe bardziej na bieżąco :)

Gość ciezarowka_83
hej znowu, najadlm sie strasznie :) i porawilabym czyms slodkim a nie moge....:( hej Kami :) brdzo kopie synek? na kiedy masz konkretnie termin?

A ja po śniadaniu zrobiłam sobie kanapkę z dżemem brzoskwiniowym, tak na deser bo też coś słodkiego mi się chciało a nie powinnam i nawet nic nie mam, by nie kusiło. Mój mąż już wraca ale koło po drodze wymieniali bo im guma poszła ( nie wiem czy w tym którym jechali czy w nowym:):) Troszkę ogarnęłam i może faktycznie dzisiaj tą czystą krew obejrzymy

A ja po śniadaniu zrobiłam sobie kanapkę z dżemem brzoskwiniowym, tak na deser bo też coś słodkiego mi się chciało a nie powinnam i nawet nic nie mam, by nie kusiło. Mój mąż już wraca ale koło po drodze wymieniali bo im guma poszła ( nie wiem czy w tym którym jechali czy w nowym:):) Troszkę ogarnęłam i może faktycznie dzisiaj tą czystą krew obejrzymy

Gość Kami666
Oj synuś jest dośc aktywny ,tyle że mało co kopie . bardziej sie porusza i cos wypina co juz mnie troszke boli ale to jest taki slodki bol :) Termin wedlug OM mam na 7 listopada i tego sie trzymam , chociaz z ostatniego USG wyszlo ,ze na 11 listopada Jak się czujecie oglnie bo ja sie czuje troche jak taki słon. Przytylam juz chyba ponad 15 kg i jest mi ciezko :/

Ja jak wieloryb :D Chyba najwięcej ważę na naszym topicu i mam już ok 112 w pasie (!!!) A skąd jesteś?

Ja jak wieloryb :D Ledwo chodzę już dlatego marze, że urodzę z 2 tyg wcześniej... A skąd jesteś?

Gość Kami666
Jestem z Bydgoszczy . a ile mam w pasie to nie wiem. Bałam sie zmierzyć ale zaraz to zrobie z czystej ciekawosci :) ale przytylam sporo i dopiero w tym tygodniu zaczely mi wychodzic rozstepy ale to chyba dlatego ze ja od poczatku zaczelam tyc :/

Gość ciezarowka_83
wazka- polecam te czysta krew tylko ostrzegam wciaga na maksa, jak mi kolezanka kiedys polecila to nie spalam cala noc tylko caly sezon za jednym zamachem obejrzalam kami- tez sie zuje krowiasto, najgorsze jest wstawanie z czegokolwiek- najgorzej z lozka :) a na co masz najbardziej ochote? heheh ostatnio zaczyelam troche po chasku wykorzystawc moj stan bo bylismy w srode w kinie i po seansie oszlam do WC a tam kolejka 20 osob, poszlam na poczatek owiedzialam ze ejstem w ciazy i sie wpycham na sam ocztek a one ze spoko :) szalu dostaje przez ten katar

dziewczyny ale mi narobiłyście smaku na zupkę chińską, moje ulubione to Vifona ale nie jadłam ani jednej odkąd jestem w ciąży :( jakoś przeboleję ciezarowka my mamy na sztywno wybrane już od dłuższego czasu :) ja dziś na obiad makaron zapiekany z serem + kurczak w sosie śmietanowym + brokuły..nie mam weny jakoś a to danie wrzucam do piekarnika i zrobione :) Kami666 hej :) rozgość się u Nas :) ja się czuję ogólnie bardzo dobrze, jestem na plusie +/- 12kg ale jakoś tego po sobie nie widzę :) ja dziś ze słodkiego tylko śliwki podjadam :)

Gość Kami666
No wstać z lozka to jest wyczyn a najgorzej w nocy jak zaspana musze isc siusiu :D Ja w ciazy ogolnie mam straszne ochote na slodkie. Przed ciaza prawie nie jadlam batonow ani ciast a teraz codzienie cos musze zjesc do malej kawki (bo pije taka slaba rozpuszczalna) A tak to mam okresy na rozne smaki, czasami nektarynki bym jadla kilogramami a za chwile parowki :)

Kurde a ja Ci powiem, że oprócz jednego razu gdy w tesco do kasy pierwszeństwa się wepchałam to nikt nigdy nie wpuścił mnie do kolejki... A co do seriali to lubię takie wciągajace, my tak w Supernatural się wciągnęliśmy a wcześniej w Lost.

Taaa bo tam można było na ciacha sobie popatrzeć:) Mąż na akcje a ja na aktorów:D Też obejrzeliśmy:) A Gotowe na wszystko oglądałyście? Dla mnie najlepszy babski serial.

Gość ciezarowka_83
Prisona tez maniakalnie ogladalam i gotowe na wszystko :) a teraz oprocz tej czystej krwi i jak poznalem wasza matke nie moge sie w zaden serial wcinac kati- widze e podobny schemat zchciankowy, a wyprawka jak? my tez mamy wybrane na sztywno :) ogarne cos z tym katarem- kanapka z czosnkiem i inhlacja z majeranku, jea!

Gość Kami666
Ja ogolnie bardzo sie podniecilam tym ze bede mamusia i zaczelam wszystko szybko kupowac (po troszeczku) i praktycznie wiekszosc mam. Zostala mi do kupienia wanienka no i dla siebie pare rzeczy (wkladni laktacyjne,majtki poporodowe , podpaski i jeszcze jedna koszule bo mam jedna. a Wy jak w wyprawkami? Wogole mam jakies glupie wrazenie ,ze urodze szybciej (nie wiem dlaczego :) )

Mnie brakuje łóżeczka,pościeli,wanienki ( ale teściowa powiedziała że kupi, coś jej odbiło), kosmetyków do pielęgnacji...w sumie oprócz łózeczka i poscieli to wszystko można kupić obok w aptece lub w drogerii:)

Gość ciezarowka_83
dextera 1-szy sezon mnie wciagnol a pozniej jakos sie mi t rozeszlo, mentaliste to z doskoku pare odcinkow hehhe ten glowny blodasek mi sie podoba :) obejrzalam zwiastun tego supernatural i wyglada zachecajaco :) nie est jakies strasznie? nie bede sie w nocy bala? ani nie bede miala jakis schizowych snow? no mi sie wydaje ze donosze te ciaze i ze nawet przenosze a z wyprawka to roznie- kupilam poscielki, ochraniacze itd, lozeczko okazalo sie ze dostajemy w spadku, wozek jest zaklepany i na as czeka, brakuje nam tylko tych wszelakich akcesorow szpitalnych (majtki, podpaski) i gadzetow dzieciecych typu smoczki, butelki, lktator, pieluchy, kosmetyki itd aaa i zapomnialam o te mjej cudownej paczce z ciuszkami z tablica.pl gdzie mnie zrobili w jajo bleee najadlam sie czosnku az mi lzy w oczach stanely :) mam nadzieje ze to poskutkuje :)

Gość Kami666
No w sumie tak ale jak kupowalam po trochu to tak jakos bylo lzej wydac tyle kasy . pamietam ze jak pojechalam po takie pierdolki jak reczniczki kapielowe z kapturkiem, sudocrem, aspirator do noska,przescieradelka itp. to wydalam chyba 400 zl Łozeczka jak kupilam to tak mi sie spodobalo ze zostawilam juz w pokoju i jak codziennie na nie patrze to juz nie moge sie doczekac jak synus bedzie ze mna :)) No i teraz sobie postanowilam ze bede kupowac pampersy co miesiac i tak juz kupuje chyba 3 miesiace. A wlasnie. jakie kupilyscie lub palnujecie kupic pampersy? Pampersy czy jakiejs innej firmy?