Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dotknełam dzisiaj swojego nosa i miałam dziwne uczucie :O

Polecane posty

muszę to bardziej sprecyzować,otóż ... dotknęłam czubka nosa,stwierdziłam że jest okropnie wielki, długi :O: 😭 a następnie pomyslalam że to...penis :(:O

Gość Alina 23
A kogo to obchodzi, tępa ruro, wynoś się stąd!

Gość saliera
Do wszystkich rozumowiczek - patrzcie co się z Wami stanie, jak będziecie starymi pannami - zostaniecie autorkami tego typu postów :D

a jakie posty byś wolała "rozumowiczko"??:D w stylu "wyjechał" "nie odbiera komórki" 'jak schudnąc z 129 kg do101?"

odnośnie staropanieństwa! właśnie z fejsbuka dowiedziałam się, iż moja kumpela mA chłopaka! ustawiła to 3 dni temu a ja dopiero teraz skumałam jak mogła to zataić? piłam z nia w maju... tak bardzo ją lubię :(a ona ma już chłopaka...

Gość de czenz
no i przepadła znajomość ... trochę szkoooooda ...

Gość oj szalałaś szalałaś,
czubka nosa dotykałaś

nie no nie przepadła, i tak ją widziałam raz na parę miesiecy :) w dodatku trochę to dziwne,bo jeszcze niedawno kochala innego :( tylko był gnojkiem a ten nowy? nic o nim nie wiem! ale jakoś niezbyt ładny...a ona zawsze ładnych miała... z moich znajomych już tylko ja zostalam!

Gość de czenz
moze zrozumiała, że uroda to nie wszystko,a w dodatku przemiija i moze liczy sięcoś więcej? ;>

tu nie chodzi o urodę, ale przecież oczu sie nie oszuka! a jak facet sie kobiecie nie podoba to nie bedzie nim podniecona, to nie zajdzie w ciaze i nie bedzie miec orgazmów i w ogóle jest to mega nieprzystosowawcze!

Gość de czenz
nie musi oszukiwać oczu - wszak i tak są nieprzydatne, skoro ... miłość zaślepia :D Uroda jest potrzebna tylko po to, żeby przyciągnąć do siebie partnera, a nie go utrzymać przy sobie. A jeśli przyciągnęło ich co innego, to i uroda od początku zeszła na drugi plan

no dobra ale to jakiś dresiarz, w dodatku zobaczyłam go na fotce z kolegą i ten jego kolega ładniejszy :)nawet myślalam że ona z nim jest a nie z tym :O czy lepiej skończyć jako stara panna czy być z nieciekawym typkiem?

a no widzisz! a Grek od razu wpadł Ci w oko? i jak długo to trwa? tzn od pierwszego spotkania? (chyba,że nie chcesz mówić) bo ja mam problem...równie szybko jak mi sie zaczynają podobać tak i przestają 😭

z wygladu tak :) chociaz jak uslyszalam jak mowi po angielsku to modlilam sie, zeby nie zagadal do mnie ale z czasem sie przyzwyczailam

że tak słabo mówił? o ja bym sie chyba zdenerowała, jakbym wyhaczyła niezłe ciacho które pozniej okazałoby sie być nie Polakiem albo co gorsza ciapatym :O(co mnie zresztą spotkało niedawno:D)

bardzo dobrze mowi (ze wzgledu na prace) ale mial (nadal ma ale juz nie zwracam na to uwagi) smieszny akcent i jak sie odezwal to zastanawialam sie o czym do mnie mowi, bo zamiast go sluchac skupilam sie na akcencie

ja o angielskim lepiej nie bede sie wypowiadać:D sama jestem z mową na mizernym poziomie, chociaż jakbym miała obcokrajowca to wolałabym żeby mówił pięknym brytyjskim najlepiej no nie tylko Polaka, ale z Polakiem byłoby mi najłtawiej chyba chociaż czasem już nie wiem...

moj angielski tez pewnie nie jest najlepszy - a przynajmniej w moim mniemaniu moglby byc lepszy ale nie mamy problemow z dogadywaniem sie :) ja jakos nigdy nie gustowalam w poludniowcach, ale teraz nie zamienilabym go na zadnego blondyna

ja doszlam do takiego etapu, że nawet exa bym teraz nie chciała :( nie wiem co sie dzieje 😭 ale masz angielski na tyle,dobry że możesz w nim wyrazić każdą myśl? znasz jakieś fikuśne zwroty,idiomy? bo mi tego brakuje...często nie ma nawet czegoś co by wyrażało to samo