Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dotknełam dzisiaj swojego nosa i miałam dziwne uczucie :O

Polecane posty

już nie nie już nie już za pozno :( to teraz temat macie do wyboru : powazny smieszny czy wracamy do kwestii horoskopów? a może praptak chce otrzymać ode mnie propozycję do odrzucenia? :classic_cool: głosujcie teraz naciskając guziczek umieszczony 30cm na pępkiem wlewo! TERAZ

a widzisz ja ciągle o tym mysle, tzn głownie o dziewczynach, bo faceci mało mnie interesują (ups:O) przynajmnej w takim społecznym kontekście, zawsze chcę wyjść na miłą ale nie tylko np. nie chciałabym sie narzucać... kurcze jakie to dziwne :classic_cool:

Gość ilekroć zbliżam się
zwalniasz bęben maszyny losującej - uważaj!!! :D

Gość ilekroć zbliżam się
jednym piwem bezalkoholowym?

czuję się wspaniale:) nie macie pojęcia ;) mogę zadać niedyskretne pytanie? :classic_cool: czy lepszy jest orgazm (taki powyżej 10 seksund)) czy bycie pijanym? :classic_cool:

Gość ilekroć zbliżam się
w Twoim wieku wolałem orgazm, teraz, no cóż... :D

Gość ilekroć zbliżam się
seks powyżej 10 sekund, to chyba razem z kolacją? :D

Gość ilekroć zbliżam się
nie pamiętam zbyt dobrze, ale chyba było fajnie :)

sra ejjj one sektu onen faaaajaaaa isyłajaaaa anengooooł :D:D czyli ktoś ma mocniejsze piwo niż ja 😭 jak to nie pamiętasz?orgazmu czy tamtych czasów/?

Gość ilekroć zbliżam się
też się zastanawiasz, co to za piosenka? :D mam jakieś mgliste wspomnienia z czasów mojej orgiastycznej młodości. Dawniej tak mi stawał, że dwoma rękami ledwo odrywałem go od brzucha, a teraz... ręce już nie te :)

teraz brakuje mi exa! on był moim penisowym fcieleniem! bez niego jestem tylko durną piczką ! istoty pozbawione felatio to osoby upośledzone! :(

piwo bezalholowe :classic_cool: a tak naprawdę to żal mojej samiczki, Ona umarła w lutym a samiec nadal żyje! dlaczego?dlatego,że Ona urodziła 11 dzieci! a on? co on zrobił w swoim życiu?

Gość ilekroć zbliżam się
fellatio? Dawno nie słyszałem tego słowa. Jeden z moich ulubionych pisarzy, który w latach 60-tych miał obsesję Japończyków wykupujących i zalewających USA mówił, ze za 20 lat w Stanach obowiązującymi środkami płatniczymi będą Jen i fellatio. Ale chyba trochę źle zastosowałaś to słowo... :)

Gość ilekroć zbliżam się
to musiał odbyć 11 stosunków!!!! Szacun!!!

janse,że źle zastosowałam a powiedz ten środek płatniczy czyli oral? (już dochodzę do siebie..) on zrobił 5 dzieci, pozostałe 6 zrobił jej syn

Gość ilekroć zbliżam się
miałaś mini Edypa w klatce? Oral jako środek płatniczy. Taki korporacyjny zwyczaj. Skizto 🖐️

nie wiem czy mini bo jędrnę jądrki miał całkiem spore :classic_cool: myślałam, że to samiczka:O a potem jak zapłodnił własną mamę to sie wkurzyłam 😠 w dodatku urodziło się 6 dziewczynek i wszystkie takie same... a mój ojciec(bliźnięta 😠)4 z nich oddał do sklepu! :( :(

Podbrzusze mnie boli, mdłości mam więc spać nie mogę :):)I przeglądam sobie allegro, ambitnie. może tutaj chociaż spotka mnie coś wesołego :D:D

tak czytałam to :) czy ja wiem czy elegancka? a co pod tym pojęciem rozumiesz? skizto - podbrzusze i mdłości? :classic_cool: to mogą być 2albo 3powody :classic_cool: