Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dotknełam dzisiaj swojego nosa i miałam dziwne uczucie :O

Polecane posty

jakos sobie radze :) grekos jest pod tym wzgledem wyjatkowo wyrozumialy i niezaleznie od tego co powiem albo w jaki sposob, zawsze mnie rozumie i wie o co mi chodzi moze musisz odpoczac od facetow?

Gość pani Czkawka,
oj muszę Lula muszę

haha no nieźle ktoś mnie wyręcza nawet w pisaniu na kafe :) odpocząć...może...tylko czy potrafię?tylko wyjdę na ulicę i już bede sie rozglądać za fajnymi....jak pies za kiełbasą😭

Gość Lulllabyyyyyyy
może wstąp do zakonu żeńskiego, choć zakonnice patrząc na Twój nos mogłyby myśleć, ze to penis i ... wiesz...

no tak własnie robię:) tylko się gapię :) chociaż fajnie by było jakby taki 8/10 albo10/10 podszedł i coś teges śmeges...zawsze mogłabym sie z takim umówić żeby koleżanki były zazdrosne :classic_cool: (tzn takie których nie lubię :) a te które lubię mogłyby go poznać) takie własnie są moje życiowe motywacje :(

Gość Lulllabyyyyyyy
może za 10 lat, może za 20, ale na pewno w końcu znajdziesz.

ale ja nie chce na dłużej, o własnie,może na kafe zamieszczę ogłoszenie,że poszukuję przystojniaka na tydzień albo krócej/dłużej:classic_cool: kto tam na pomarańczy? Giodo czy wlC? :D

Gość Lulllabyyyyyyy
ja przecież

Gość Lulllabyyyyyyy
chcesz zobaczyć zdjęcie mojego Grekosa?

Gość Lulllabyyyyyyy
ma takie zmysłowe usta i dłonie

to już chyba widziałam :D chociaż nie jestem pewna czy to nie od drugiej strony ale jesli to Ty to miałam pytania a dokładnie trzy niestety za każdym razem jak Cie widzę to zapominam! :O😠

Gość Lulllabyyyyyyy
mam wsiadać na rower po notatki?

Gość Lulllabyyyyyyy
:D

jedno to : - wczoraj w bezwierszykową noc postanowiłam sprawdzić czy na niebie faktycznie nie ma wierszyków i mym oczom ukazał się nieziemski widok! pędzące chmurki, księzyc... widziałeś to może?: ) to pewnie przez te mrozy :(

wiem już! wiem! :D jaki masz znak zodiaku? :classic_cool: to pytanie kieruję również do Luli :) (tradycyjnie: jak nie chcecie nie musicie odpowiadać) :D

Gość ilekroć zbliżam się
ha! dzisiaj jakieś dwie godziny temu zwróciłem uwagę na taki sam widok (ale może to pod wpływem filmu katastroficznego, który oglądałem, a który traktował o wizji zagłady ziemi przez zbliżający się księżyc - z niepokojem wolałem spojrzeć w niebo :) ) Wierzysz w znaczenie zodiaku?

to 2 godziny temu było już ciemno?:D trochę wierzę, chociaż bardziej w numerologię, tzn. bardziej mnie interesuje na ile to jest trafne

Gość ilekroć zbliżam się
no chyba już było ciemno, a może to było 1,5 godziny temu, nie patrzyłem na zegarek, tylko ze strachu chowałem się pod koc i tylko chyłkiem spoglądałem za okno :)