Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dotknełam dzisiaj swojego nosa i miałam dziwne uczucie :O

Polecane posty

Gość ilekroć zbliżam się
uspokójże - jak Ty mówisz. W Warszawie? takie coś? Nawet mój ojciec (Warszawiak - tfu) tak nie mówi :)

Gość ilekroć zbliżam się
chociaż mieszka w Krakowie od 40 lat

Gość ilekroć zbliżam się
ano przeprowadził, ale zawsze jak odwiedzamy rodzinę i jeździmy na groby, to z sentymentem pokazuje mi dom na Grójeckiej, w którym mieszkał i tak od 15 lat :)

Gość ilekroć zbliżam się
pisałem Ci już o tym, że jestem wpadką w późnym wieku moich rodziców :) ja urodziłem się już w Krk.

mój ilekroć przejeżdżaliśmy koło takiej jednej trasy (nawet nie wiem jak sie nazywa:O) to powtarza " to zaczęli budować w 86' jak jezdziłem na praktyki do.." ostatnio go zaskoczyłam i przejeżdzamy tamtedy a ja mówię "to zaczeli budować w 86' jak jezdziłam na praktyki :) " ale miał minę:D do końca podróży sie nie odzywał

a i sedno było takie,że był rok 1999 a pozniej rok 2002i 2005 i 2008 i nadal nie skończyli budować, a teraz to już co tam porobili chyba drugą opere w sydeny :D(taka trasa na targówek/na marki)

Gość ilekroć zbliżam się
nie, tatełe nie bliźnięta - byk. Ma swoje narowy wieku starczego i charakteru :) Nie pisałem o wpadce? Możliwe. I możliwe, że byłem dzieckiem zaplanowanym :D

Gość ilekroć zbliżam się
w tak późnym wieku :)

to co w końcu?:D wiek starczy.., znaczy że mój był zawsze stary duchem:D i jak reagujesz na jego zachwyty nostalgii? mój jeszcze czasem jak jedziemy przez Mokotów mówi " atu po lewej przedszkole do którego chodziłem,a tu szkoła,tu to...." czasami więc żeby uprzedzić fakty, jak jestesmy w tamtych rewirach pytam "gdzie chodziłeś do przedszkola?" i tak 10,20,30 razy:D:D:D:D:D

Gość ilekroć zbliżam się
ja trochę ziewam, gdy jedziemy do Wawy i zaczyna się opowieść już od Okęcia... i zawsze na cmentarzu powtarza, żeby tu go pochować...potem obiad na Saskiej Kępie i tak w kółko.

zachwyty nostalgii jeju co ja piszę :o dobra chyba idę spać, bo mój mózg sie buntuje, i spoznione STO LAT:D (chciałbys dożyc 140?)

a ja nie chcę być pochowana w ziemi :O zresztą mój pochówek będzie zależał od fantazji osób mnie chowających,to jest kolejny powód dla którego warto mieć dzieci

Gość ilekroć zbliżam się
chciałbym nie dożyć 100! Pomyśl; wszyscy znajomi umarli, nie rozumiesz świata, potrzebujesz opieki... Koszmar! Zawsze buntowałem się na piosenkę urodzinową 100 lat! :D

Gość ilekroć zbliżam się
boisz się obudzić w trumnie? "Lekko" znając Ciebie myślę, że tak :)

Gość ilekroć zbliżam się
Ok Niech Ziemia księżyca nie przyciąga tak jak Ciebie nie przyciąga murzyńska pytonga Pa Sra Ka

tak, już być może o tym pisałam, o wszystkim już pisałam... czuję sie jakbym tylko sie powtarzała w kółko, a jak mam dobry pomysł na prowo albo temat to zapominam :O kto by chciał sie obudzić w trumnie :O poza tym robaki, zimno itp. chce byc spalona i juz ewentualnie mogą dać moje zwłoki na pożarcie jakimś zwierzakom leśnym albo głodnym pieskom o ile spełnia wymogi sanitarne :)

Gość ilekroć zbliżam się
o znaku zodiaku nie pisałaś chyba - strzeliłem :)

Murzynska pytonga? chyba pytong :D Niech Twa żona nie będzie oburzona propozycjami brzydkimi i się zgodzi na swobodne harce wszystkich ze wszystkimi ;)

Gość ilekroć zbliżam się
pa :)

strzeliłeś albo i miałeś po prostu odpowiednią wiedze (pewnie dorabiasz jako wrózbita Rodin albo Maciej więc już po jednym poście wiesz jaki kto ma znak zodiaku i w jakiej pozycji sie urodził :D) pa :)