Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdwqdqwdwqd

To dziwne ,ze w takiej muzyce gustuje?

Polecane posty

Gość qwdwqdqwdwqd

Mam 24 lata i jestem normalna dziewczyna , lubie imprezowac itd. ale lubie amerykanską ( nie polską) muzykę lat 60- 80 typu muzyke Janis Joplin , the Doors , Cindy Lauper , Simon and Garfunkel i wiele innych lubie też muzyke pop taka co teraz puszczaja w radiu Albo rocka jak Nirvana , metal np Rammstein niektóre utwory a nie wygladam na osobe co słucha takiej muzyki jesli chodzi o stroj itd Mój facet jak usłyszał ,ze słucham ,, light my fire" the doorsów to sie spytał co takich staroci slucham

Gość ehhhh....
masz okropny problem widze....

Uwierz mi - to że masz 24 lata to psikus matki natury. Naprawdę będąc dorosłą osobą masz tego typu problem? :o To pomyśl co będzie gdy okaże się że ty lubisz ziemniaki tłuczone a on w mundurkach! Chyba się wtedy podusicie nawzajem!

Gość ehhhh....
hihihi. dobre.

Nie dziwne, bo nie jesteś sama też lubię szalone lata w muzyce 60-80. Kocham Nirvanę, a Janis Joplin po prostu uwielbiam. Brakuję mi takiej muzyki w owych czasach.

dziwne, ze swój gust muzyczny (a zapewne nie tylko) oceniasz przez pryzmat faceta... oj kobieto... :D

Wiesz każdy ma swoje gusta i słucha to co lubi a druga osoba powinna to mimo wszystko uszanować

Gość qwdwqdqwdwqd
Ale wy jesteście dziwni. To nie jest mój PROBLEM tylko sie nad tym zastanawiam zwyczajnie . trzeba od razu mieć z tym wielki problem?

Gość Uroczy Roman
To nie dziwne. Z resztą ważne jest tylko, byś miała zawsze czyste majtki.

Gość ehhhh....
ale i tak lubie czytac o takich problemach... od razu mi lepiej xD

bo to jest muzyka . ja mam teraz jazde na JOY DIVISION i BUDGIEpolecam. moja Żonka ukochana nie cierpi jej Ona słucha poezji śpiewanej czyli takie tam pierdu pierdu... i jestesmy juz 22 lata razem,

Chłopak się nie zna na muzyce. To jakiś cymbał bez melodii z niego :P

Gość ehhhh....
ale nad czym tu sie zastanawiac. kazdy ma swoj gust. on sie zapytal czemu sluchasz takich staroci, trzeba bylo odpowiedziec ze po prostu lubisz. nad czym tu sie rozwodzic.

Gość takijeden,
ja za to gustuję w nietypowej muzyce

Gość ehhhh....
i nie rozumiem co ma ubior do muzyki. ja slucham tylko metalu a w zyciu bys nie powiedziala patrzac na moj ubior ze moge gustowac w takiej muzyce.