Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marleenna36

czego ta malolata chce od mojego faceta? on nie moze gustowac w dzieciach!

Polecane posty

Gość 333333333333333333333333333
on by chciał a Ty nie lubisz eksperymentować w seksie...?

Gość już wszystko wiem
stara a głupia

Gość marleenna36
podnosze:( z tego co sie dowiedzialam, ta panna urodzila 4msce temu dziecko. zapewnial mnie, ze nic z nia nie robi, a to ze ona pisze 'kochanie' to poprostu tak ma. zapytalam go, czy gdyby byla chetna to poszedl by z nia do lozka, powiedzial ze nie kreca go takie mlode

Gość marleenna36
chce mu wierzyc, ale sama nin wiem:o

Gość yhyhyhy
Ale po co chcesz mu na siłę wierzyć? Poczekaj, samo się wyjaśni

Gość naiwna jestes troche
Ja uwazam , że facet nie mówi prawdy. Faktem jest , że teraz laski w tym wieku mówia takie rzeczy i pisza takie smsy , że aż czasami szlak czlowieka trafia. Ale jesli koles jest tyle od niej starszy to myslisz ze to kumple ? Nie wydaje mi sie. Dodam tylko , że ja tez bym nazwala ja gowniara mimo ze jest rozica 6 lat miedzy nami.

Gość na bank ja rucha
jest mloda i fajna. Pewnie mu obciaga i daje w dupe....a Ty nie:o

małolata prawdopodobnie niczemu nie jest winna, bo ma siano w głowie i nie mysli jeszcze na tyle racjonalne zeby nad tym panowac i byc moze podkochuje sie w twoim facecie. miałam taką sytuację w rodzinie. wiec wiem o czym mówię. facetowi bardzo łatwo jest omotać taką młodą, jest silny, starszy, doswiadczony, mądrzejszy - imponuje takiej młodej dziewczynie. może tak byc ze ona nie ma pojęcia o Twoim istnieniu. a skąd ta informacja że urodzila dziecko? bo to nie powiem wydaje mi się prowo... :O napisalam na początku ze moze nie byc nieczemu winna... może, aczkolwiek dzisiejsze 20 latki czesto nie liczą się z niczym, nie mowię o tym ze wygladają na starsze, i to one okręcają sobie facetów wokół palca... nie znam ani twojego faceta, ani jej, to juz ty musisz ocenic jaki twoj mąż ma charakter, czy on dominuje, czy daj się omotac? :) co o tym myślisz?

Gość yhyhyhy
no ale życie nie polega tylko na obciąganiu... chyba..

Gość yhyhyhy
in.grid to nie jest jej mąż :)

Gość yhyhyhy
ale to i tak nieważne ważne, że facet daje przyzwolenie, na dodatkową osobę w związku

jezeli w ogole daj przyzwolenie... moze tak byc ze to ona nie daje mu spokoju... aczkolwiek autorka napisala ze facet chodzi caly czas z telefonem przy dupie, dokladnie tak samo bylo z tym Panem(tak go nazwę) w mojej rodzinie.

Gość yhyhyhy
nie ma że boli to on jej daje przyzwolenie przecież dał jej nr swojego telefonu, żeby dzwoniła jakby nie chciał, to by jej nie dał numeru telefonu

w sumie racja... no tak jak mówie, jak chodzi z telefonem przy dupie...

Gość Ilona llkl
Moim zdaniem taki sms to jednoznaczny dowód zdrady. Kobieto nad czym się zastanawiasz, facet usuwa sms, pilnuje tel i dostaje taki sms :o zostaw go, chyba że już całkiem nie masz szacunku dla siebie samej.

Gość marleenna36
stad ta informacja, bo go wypytalam. mowi ze tej mlodej sie nie uklada, ze nic nie ma miedzy nimi. a jaki ma charakter? lubi flirtowac, potrafi prawic komplementy... jest uroczy. dobrze zbudowany;)

ja ci powiem jak w mojej rodzine się to wyjasnilo... pewnego wieczoru, ten Pan się upił i Pani (jego żona) wzięła telefon, mimo ze wyłączał go na noc za kazdym razem, znala PIN i jak ten upity zasnął, przeczytała wszystko, mimo ze tez kasowal smsy ale widocznie po pijaku nie zdążył, zapomnial,,, nie wiem, wzięła numer do tej laski, zastraszyla ją że ją znajdzie jak się nie przyzna ble ble, i ta wszystko wyspiewała ze strachu. ja osobiscie wiem ze miedzy nimi do niczego nie doszlo. i wiem to na pewno. mozesz zrobic tez tak, jak masz takie zdolnosci aktorskie, ze bierzesz numer i podajesz się za kogos od ubezpieczen, mozesz wykorzystac wiedze o dziecku i umowic się z nią. nie podawac się za parnteke swojego faceta. i na spotkaniu wyspiewa ci wszystko, czy tego chce czy nie...

niekoniecznie od ubezpieczen, moszesz chcec jej sprzedac jakis produkt bardzo atrakcyjny dla niej, trza troche pogłówkowac.

albo! wziac do niej numer i pisac ze swojego podajac sie za niego, ze niby zmienil numer, moze łyknie... ;)

Gość marleenna36
dzieki, ale nie bede jej zastraszac;) jeszcze nie mloda i glupia jest:D a mozesz powiedziec cos wiecej? jak sie poznali z tym panem, i jaka roznica wieku? gdybym tylko dorwala jego telefon...

Gość marleenna36
ale z tym zeby pisac jako on z innego nr, to niezle wymyslilas;) moge napisac ze ma dwie karty. napewno lyknie. no, jesli bede miala jej numer. on u mnie zadko spi... nigdy nie jest pijany...

poznali się przypadkiem... wiem jak to zabrzmi, ale poznali się dzięki mnie, kiedyś ten Pan nas gdzies odwoził i oni się sobie spodobali, nawet nie wiem kiedy wymienili się numerami... róznica wieku? ok 12 lat. ale ten pomysł z telefonem moze nie byc zły :) sprobuj. tylko nie pisz nic w rodzaju : Słoneczko, tęsknię. tylko zapytaj: hej, co u ciebie. jesli cos faktycznie miedzy nimi jest to sama wszystko ci wyspiewa. chociaz moze tez nie dac się nabrac na to ze zmienil numer i napisac na jego czy faktycznie...

Gość yhyhyhy
ale po co Ci jego telefon? odpuść i tyle jakie masz wyjście-chcesz żyć z kłamcą i zdradzaczem?

no własnie, napisz ze masz 2 karty i zeby teraz pisala tylko na ten. :)

aha, i dobrze by bylo gdybys kupila sobie jakas karte zeby ni pisac z twojego numeru, bo jesli oni faktycznie maja bliski kontakt i ona mu poda ten numer zeby przypadkiem sprawdzic czy to faktycznie jego, to lezysz... :) a tak nie bedzie wiedzial co to za numer i moze pomyslec ze jakies jaja czy cos, bedzie sie zastanawial ale nie dojdzie do tego tak szybko ze to moesz byc ty.

Gość bede ostrzegac naiwne
a czyje dziecko ona urodzila? oj kochana, kopnij go w dupe teraz bo pozniej bedzie gorzej (dla ciebie)

Gość marleenna36
jak to czyje?! swojego faceta

Gość marleenna36
oj, nie wiem czy wyl tel na noc, bo jak mowie nie mieszkamy razem...