Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marleenna36

czego ta malolata chce od mojego faceta? on nie moze gustowac w dzieciach!

Polecane posty

Gość basia od stasia
a mi się wydaje że lepiej wiedzieć na czym się stoi.

LAura... a jak to są tylkobłędne przypuszczenia autorki? nie pomsyalas ze moze go kocha i nie ejst prosto rzucuc kogos na podstawie przypuszczen??

Gość marleenna36
ciagle ma wyciszony. wyciaga jak 'sprawdza godzine' albo musi podladowac.

ja tam nie chce niczego sugerowac czy oceniac, czy bron boze mowic co masz robic, to twoja brocha.., pytasz jak to zrobic to opowiadm sytuacje z zycia wziete... moze okaze sie ze to tylko twoje zle przypuszczenia. :)

Ja jestem raczej radykalna, nie tkwie w związkach w których nie mam pewności że jestem tą jedyną. Gdyby mój facet dostał takiego sms powiedziałabym "zegnaj" bez zawracania sobie tyłka tym czy on ją bzyka czy nie.

Gość marleenna36
ja poprostu chce miec pewnosc. napisze jutro co wiem. pa

podziwiam twój spokoj, ja to bym wziela ten telefon nawet przy nim do ręki, wziela jej numer i przy nim bezczelnie zadzwonila :D do jutra! powidzenia! ;)

Gość zostaw to.na raxie
Przecież to.jasne że będzie się krył Zostaw to śledzenie To żałosne Powiedz mu lepiej że jesli ma zamiar pirprzyc się z małolatami, to.dziękuję za związek i już

Gość xxxxyyyyy_____
Laura C.P i I. ---> mądrze mówisz, ale one i tak cie nie posłuchają, bo one własnie są na poziomie 6b :) Naprawdę, kobiety, więcej godności....

Gość marleenna36
udalo mi sie. zdobylam jej numer! niestety nie wytrzymalam. zadzwonilam do niej. powiedzialam ze wiem wszystko, ze ma sie przyznac albo powiem jej narzeczonemu. nie tak to mialo wygladac:(

Gość gfdsaww
upupupup

marleenna36-masz 36 lat,a zachowanie masz ja 20.Pogadaj z facetem i postaw sprawę krótko-skoro szuka innych wrażeń to Ty nie będziesz Mu stawać na drodze i niech spada.Lepsze to niż robienie z siebie idiotki wydzwaniającej do jakiejś smarkuli.

Gość marleenna36
na poczatku zaprzeczala. potem powiedziala, ze nic zlego nie robi. ze to moj facet zaczal do niej zarywac, ze wiedziala o mnie, ale on jej mowil takie mile rzeczy, ze troche z nim poflirtowala. nic wiecej. ze mam bardziej go pilnowac. przeprosila, bo jak to powiedziala 'wiem ze ja tez sie rozpedzilam w pisaniu takich smsow' :(

Gość wilgotna 13
marleenna36 zadzwoniłaś do małolaty ? i myslisz że odpuści teraz zerżnie Ci faceta a faceci lecą na młode

Gość słodka :)
było trzeba ją spizgać

Gość gfdsaww
a wlasnie myslalam co u ciebie i "upnelam". co ci powiedziala?

No toś się dowiedziała..coś chciała:D A jutro małolata napisze do niego jak bedzie w pracy i będą mieli z Ciebie niezłą polewkę..Zacznij myśleć dorosła bobo!!!!!!

Gość gfdsaww
ale ja mam zaplon :O

Gość marleenna36
ale nie mowila ze byl u niej, czy cos. byla wystraszona, sama nie wiem:( z facetem pogadam jak dojedzie do domu. aha, kazalam jej usunac jego nr. myslicie ze mnie poslucha? jesli faktycznie mnie nie zdradzil, to zostane z nim. uznam to za kryzys wieku sredniego. jesli z nia spal, to do widzenia:(

Wybacz Marlena-ale jak dla mnie to jesteś jakaś...zadżumiona. Zacznij myśleć!!!!!

marlenna ja zrobiła bym tak samo :)

nie myśle że cię nie posłucha ale kto wie młode znaczy zuchwałe wiem bo sama jestem zuchwała :)

Gość marleenna36
wiem, wiem. glupia jestem:( ale nerwy mi puscily:( pobic ja? moze gdybym miala z 10lat mniej to wlasnie tak bym to zalatwila. ale nie teraz

nie myśle że cię nie posłucha ale kto wie młode znaczy zuchwałe wiem bo sama jestem zuchwała :)

Gość Szczupły
Walki kobiet tego jeszcze nie widziałem na żywo :D

Gość lkjhgfdsazz
marlena- z nia moze nie spal ale znajac zycie , niedlugo znajdzie nast. ktora nogi przed nim rozlozy. to taki typ. lepirj uciekaj teraz bo pozniej bedzie ci trudniej

Marlena nie jesteś głupia tylko zależy Ci na Nim-proste.Ciekawe czy Jemu też w takim samym stopniu zależy na Tobie?Czy też by się upokorzył dzwoniąc do jakiego "X " z Twojego telefonu?

Gość marleenna36
ale mnie wkurwila! dostalam smsa, z innego numeru (ale to pewnie od niej) 'dziekuje za mila rozmowe. wie pani, ze zakazany owoc najlepiej smakuje? ;) pozdrawiam;)" suka! :( bezczelna malolata! :(

Gość Szczupły
lkjhgfdsazz trudno jej będzie znaleźć kogoś w tym wieku kobiety liczą się tylko jak są młode a faceci jak są młodzi i w średnim wieku :)

Marlena-coś chciała to masz.Po kiego diabła dzwoniłaś do Niej?Po co???