Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

nuda jakaś takaś i marazm

Polecane posty

Doktorze D... takie zapytanie mam małe.... czasem Cię tu widywałam-w tygodniu-pracującym...a co Ty tu robisz w niedzielne południowe i po ...? burzy szukasz???:o

Gość nim2
gosc gada ze soba :O

naiwna niewiasto, czasem bywa tak, że w weekend mnie konieczność posiedzenia przy komputerze dopada (niemiła to konieczność, ale koniecznie konieczna), dategóż tu przebywam aczkolwiek mały sztormik wcale nie byłby mi wstrętnym

dla mnie matematyka też magią czarną się jawiła, poza właśnie tymi jej fragmentami, które oczyma wyobraźni mojej zobrazować sobie mogłem

Gość poczekaj aż pojawi się duch
Zrobi Ci taka jazdę, że będiesz uciekał z forum w podskokach

W sumie nadal podnosi, zdalnie. Wystarczy, że zadzwoni. Doszłam do wniosku, że wysokie cisnienie jest szkodliwe dla zdrowia i wyeliminowałam go z bezposredniego srodowiska. W końcu szkoda zdrowia

Najpewniej pompka sercem zwana... Jak to jest, że gdy ciśnienie podnosi w ramach emocji, staramy się ją uciszyć, a gdy senność nas dopada, zamiast docenić chwilę spokoju, bezlitośnie kofeiną się katujemy... Więc i ja dołączę, trucizny owej sobie dostarczając. Ot - dla towarzystwa... I wiem, że nieładnie się tak wpraszać, ale i mnie nuda i marazm dopadają.

no jedno kawowe ciśnienie podnoszę..inne sercowe już tak się wzniosło i spadło-że przestałam na nie zupełnie uwagę zwracać. tylko tej burzy mi brak łóżkowej...

Łóżkowa burza z całą pewnościa podnosi cisnienie lepiej niz kawa... ale krótkotrwale niestety. Po burzy wszystko więdnie i robi sie sennie

więdnie, ale na chwil kilka tylko, potem znowu za burzenie wziąć się przecież można Luno, klub otwarty, nie trzeba się o zgodę pytać a kawa na moje ciśnienie mało wpływa jakoś ...

hmm, prawdę mówiąc, to czuję się jakby front jakiś się zbliżał ... na razie myśli jedynie miesza, obrazy nieprzystojne podsuwając