Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

mam nadzieję , że dziś ktoś nieodpowiedni znowu Cię zaczepiał...:classic_cool: nasłałem bandę dresów do rozpoznania dziwnie podejrzanej sztuki , która rzekomo udaje twardą - jeden z dresiarzy , to agent i ma zrobić rozpoznanie...

Haha :D Rev - nie, tylko jak szłam do domu to jeden chłopak ( ale nie wyglądał na dresa) palił papierosa i patrzył tak prosto w oczy kilka sekund jak Clint Eastwood ale nic nie powiedział :P, a tak to nikt mnie nie zaczepił :classic_cool:

wątpię :) palił spokojnie i dostojnie :P a propo tych dresów, jakiś dobry sąsiad ich wczoraj w nocy brutalnymi metodami wypłoszył z okolicy, więc nikt nie zrobi rozpoznania ...:classic_cool:

sąsiad dostanie w czapę i wywiozą go do lasu - bez obaw...w razie czego pozostają lunety dalekiego zasięgu , lornety i snajperka

A to dresy potrafią stosować takie wysublimowane metody ze swoją wątpliwą inteligencją :P ? Nie, bo z bluzgów dresów wywnioskowałam, że był rudy i w okularach, więc będzie mi go żal podwójnie :( w razie czego pozostają lunety dalekiego zasięgu , lornety i snajperka haha, już tu kiedyś widziałam sąsiada ale podglądał jakąś babkę co się opalała w ogródku przez dłuższy czas :P

dresy nie maja myśleć - mają tylko wykonywać zadania :P lubisz rudzielców - okularników ?

Nie, ale jest mi ich żal, bo podejrzewam, że większość ludzi w dzieciństwie wyśmiewała się z takich osób sąsiad pewnie nie raz obrócił lunetę na Ciebie Rolety mam szczelne i zasłaniam przed niechcianymi sąsiadami :classic_cool: a teraz uciekam, wrócę jutro i chcę przeczytać Twoją relację z meczu ostatniego 🖐️ :classic_cool:

mam opisać mecz wczorajszy? hmmm relacja pt."tragedia!!" na szczęście żaden Rzymianin nie grał wczoraj ...bo bym sie załamał...

mozesz sie zapomnieć i nie zasłonić - tych rolet miłych koszmarów z sąsiadem 💤

Czyli uroniłeś łezkę jak Balotelli ? :P Mi jakoś ciężko wyobrazić sobie na boisku rzymskiego wojownika w karminowej tunice, z tarczą i włócznią u boku i butach w stylu caligati doskonale harmonizujących z okryciem wierzchnim :classic_cool: Bo jakoś zwykły obywatel rzymski nie bardzo mi nie pasuje do całego footballu :classic_cool: rzadko zapominam zasłonić, odsłonięte mam tylko w kuchni :P

nie lubię Balotellego - to kopacz z man shity , jednak chciałem wygranej Italii ze wzgledu na Rzym... Rzymianie grali w starożytności w football - jednak trochę na innych zasadach :classic_cool: p.s.czyżby najlepsze i największe okno było w kuchni?

Eee... Nie znam się :classic_cool: Nie, okno jest takie same jak w innych pomieszczeniach ale z niego widać najwięcej sąsiadów :classic_cool:

czyli od strony kuchni mierzysz okiem facetów , gdy ich baby są w pracy lub zakupach?:P

Nigdy nie upadnę tak nisko żeby zawracać sobie głowę zajętym facetem 🖐️ patrzą to wścibskie sąsiadki i starsze panie, i faceci, szczególnie jeden pan z brzuszkiem typu bears 😠 :O

podobno czasem trzeba upaść , by potem wnieść się bardzo wysoko...(przykładów z historii całkiem sporo) :) w upadaniu kobietom pomagają jakiekolwiek męski osobniki - we wznoszeniu , kosmonauci z rakietą...

zresztą w kuchni są ciekawsze rzeczy do robienia tak wiem - gotowanie , mycie garów , żarcie lub coś tam na blacie...

to już wolę kosmonautę 💤 tak wiem - gotowanie , mycie garów , żarcie lub coś tam na blacie... nie znoszę gotować ani myć garów ale jak trzeba to trzeba 💤 wiedziałam, że powiesz coś o blacie, moja intuicja chociaż raz mnie nie zawiodła :classic_cool:

chociaż... właśnie zdałam sobie sprawę, że chodziło o przygotowywanie posiłku (?) :O

to już wolę kosmonautę zapomniałaś o jego rakiecie...:P nie znoszę gotować ani myć garów ale jak trzeba to trzeba wiedziałam, że powiesz coś o blacie, moja intuicja chociaż raz mnie nie zawiodła a co jesli facet lubi i musi jeść?💤

A Bozia mu rączek nie dała ?💤 Kobieta nie jest jego niewolnicą ani służącą... gotować powinien ten, kto umie i lubi choć trochę, a resztą obowiązków można się sprawiedliwie podzielić w podobny sposób

kobieta gotująca to niewolnica i służąca? o wiedźmy - zapomniałem o równouprawnieniu...teraz to przejebane nawet o ty wspomnieć...💤 a co jeśli facet wszystko posprząta po uczcie? jakoś nie czuje by był wtedy jej niewolnikiem ani sługą... chyba musimy wyjść z tej kuchni , bo zaraz niejaki "Lu" wrzuci nas do piekarnika i podgrzeje :P

Rev - jeśli kobieta gotuje, a facet sprząta, to dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie, przy sprzątaniu gotowanie to istna rozkosz... :classic_cool: chyba musimy wyjść z tej kuchni , bo zaraz niejaki "Lu" wrzuci nas do piekarnika i podgrzeje mieszka podemną, więc spokojna głowa...mam niewielkie mieszkanie, a świnka czeka przed kuchnią więc uważaj bo może gryźć musisz ją obłaskawić ładnie... :classic_cool: a tymczasem idę gotować placki, jedyne co mi najlepiej wychodzi :) 🖐️

przyniosę kota i oddam świnkę w jego rączki :classic_cool: miłego smażenia obżerania i sprzątania...smacznego

Kotek się zaprzyjaźni ze świnką lub ucieknie na widokjej groźnych ząbków ... :classic_cool: Obżarstwa nie było, bo małe porcje jem w ciągu dnia, apetytu też nie mam na "zwykłe" jedzenie :P

nie masz apetytu? zabujałaś sie pewnie , tylko nie ma do niego dostępu i pozostaje żyć marzeniami? :P kotek jak sie zaprzyjaźni , to skończy w garze , także nie będzie ryzykował - jego Pan bywa bezwzględny

"Zabujać" to się może rozchichotana nastolatka rozmiłowana w sadze "zmierzch" 💤 a apetytu nie mam do takich dań od dziecka bo mam "spaczony" zmysł smaku i węchu i ubóstwiam jeść praktycznie tylko słodycze, taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje :classic_cool: ? kotek jak sie zaprzyjaźni , to skończy w garze , także nie będzie ryzykował - jego Pan bywa bezwzględny Pan jak matematyk - nie dość, że nieobliczalny, nieprzewidywalny, do tego jak zimny drań 💤