Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

Gość tak to ja tobie naznaczona
szpiega i konfidentkę we mnie widzisz :classic_cool: o ty pantoflarzu

Gość nie bede wiec czytac jak
sie sliniles do nemezis i juz byles podnozkiem obrazam sie wiec :classic_cool:

zawsze się ślinię, gdy jestem głodny - tak sam jak Ty :P pod nogami pada sie tylko królowej :classic_cool:

Gość juz nie zganiaj ze to ze
sie do kazdej slinisz jest moja "zasługą "

chciałbym zeby była Twoją zasługą...do każdej nie starczy śliny mógłbym spokojnie zrzucić tą winę na Ciebie i spać spokojnie

Gość to spij spokojnie
kornie Cie proszę 🖐️ ;)

Nie przesoliłam bo nie robiłam, jeszcze czego :classic_cool: nie było gotowania, pieczenia ani smażenia tylko potrawy szybkie a przy tym w miarę smaczne i przede wszystkim nie wymające wielkiego sprzątania po ich zjedzeniu :P

pasty są zazwyczaj do skórzanych , pięknych butów - zazwyczaj nie są jadalne , ale kto wie ..... w czym wiedźma gustuje

głowy niegrzecznych facetów gotuje w kotle ... :classic_cool: 💤 a co do past jadalnych to są smaczne i szybkie i można je zrobić z każdego składnika :P

musisz mieć ogromny kocioł - bo wśród facetów są sami niegrzeczni , a Ci grzeczni , to nie są faceci ...:P

.. tylko ciepłe kluchy ? :P a co to, facetowi juz nie wypada być zwyczajnie miłym :classic_cool: ?

czasami ! 💤 najlepiej niech w ogóle nie okazuje uczuć, w końcu to takie "niemęskie" i wtedy podchodzi pod pantoflarza...

nie mówię o ilości... ale to chyba oczywiste, że powinien okazywać uczucia z własnej, nieprzymuszonej przez kobietę woli ( nie mówię, że bez przerwy ma to robić), ale - jeśli jest zimny jak bryła lodowa i nie potrafi/nie lubi lub nie przepada, by okazywać uczucia to powinien znaleźć kogoś, kto jest równie zimny jak on, a cała reszta zwierzyny łownej ucieknie w tempie ekspresowym wcześniej niż się spodziewa...

zawsze jeśli sie szuka , to szuka się kogoś , kto będzie w czymś podobny - kobiety różnią się tak bardzo od facetów , ze znaleźć cechy wspólne jest ciężko - chyba , ze ktoś się podlizuje i gra podobną/podobnego lub ma cechy drugiej płci .... a wtedy reszta stada , niech wieje ....

kobietom często podobają sie osobniki o odmiennych cechach i odwrotnej osobowości do nich, odmienność jest bardziej magnetyzująca, podobno... 😴

a więc dlatego uczuciowe kobiety nie powinny wyliczać ilości bycia miłym - w "stosunku" do nich

nikt tego nie wylicza...aale jesteś dzisiaj zgorzkniały i markotny zupełnie jak starzec, za mało mięsiwa zjadłeś :P

serio? myślałem, ze jestem zrównoważony - to , ze nie zabawiam nieraz tekstami a ni nie rzucam grochem o ścianę , to nie znaczy , że zgorzkniałem - mając ponad 2 tys. lat ciężko wszystkim odpowiadać w XXI wieku 💤

więc razem ze swoimi wiernymi towarzyszykami Filozofią i Matematyką wymyślcie wspólnie machinę czasu, przenieś się do tyłu 2 tys. lat, załóż koszulkę Lazio i czekaj, aż dostaniesz włócznią przez łeb... 💤

już dostałem :classic_cool: lecz nie szkodzi - to co wieczne , nie umiera :P p.s. a Ty czym chciała byś dostać? pasem?

lepszy pas niż zapach palonego ciała lub chrzęst łamanych kości i innych wymyślnych tortur ... :classic_cool:

tortury to później a wcześniej mentalne chłostanie biczem :classic_cool: a teraz uciekam , by zanurzać się.... ... w muzyce lub wannie gdzie czeka piękna, żeńska wersja Posejdona :classic_cool: mam nadzieje, że się chociaż nie utopiłeś:classic_cool: