Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

ok, zacznij od zmywania naczyń po śniadaniu godnego rzymskiego legionisty :P 🖐️

Woodstock? nieee - nie pojechałbym tam nigdy (nie bylem nawet na Type O Negative)- to nie moje klimaty mimo , że lekko haczą o nie...

bo nie latasz bez gaci na amfie :P ? ja miałam jechać ale pokrzyżowały mi się plany i dam sobie spokój w tym roku

haha :D nie, nie, jego więcej już nie zobaczyłam :P po prostu są rzeczy ważniejsze i trwalsze niż kilka dni imprezy :classic_cool:

phi... :P ważniejsza może być pomoc komuś, kto wielokrotnie nam uratował dupę, a teraz my możemy mu się odwdzięczyć tak samo :P a opieranie całego życia na facecie zawsze kończy się koszmarnie, miłość powinna być dodatkiem, dopełnieniem do szczęścia ale sama w sobie nigdy nie powinna być definicją szczęścia

miłość jako dodatek? jassne ...wtedy to się nazywa kalkulacja , interes itp pomoc ważniejsza ? o ile nie będzie to wieczne odwdzięczanie się jeden drugiemu - bo wtedy to będzie wzywać ambulans ...:P

miłość jako dodatek? jassne ...wtedy to się nazywa kalkulacja , interes itp ech... 😴 tak ciężko zrozumieć, że nie każdy ma ochotę być całkowicie zależnym od drugiego partnera i że może chce też mieć też swoje życie, znajomych, pasję, a nie wlepiać się w drugą osobę bez przerwy jak cielę w malowane wrota i co nie znaczy, że jest oschły i zimny przy tym wobec niego ? i nie musi nic kalkulować pomoc ważniejsza ? o ile nie będzie to wieczne odwdzięczanie się jeden drugiemu - bo wtedy to będzie wzywać ambulans ... chodzi o zwyczajną, bezinteresowną pomoc...

Gość oi9i
odp. Nie potrafią. Niby chcą porządnych mężczyzn a jakoś większość wybiera takich ruchaczy/ drani. Widać, że ewidentnie koleś ruchacz i wiązać się nie chce a i tak brną w to. A później wylewają żale jacy to mężczyźni źli. A są tylko Ci którzy podeszli do nich. Zamiast samej zaczepić faceta stoją i czekają aż facet podejdzie. I znów okazuje się, że drań. i znów pisze swoje żale. i tak w kółko. Co najciekawsze one nie widzą, że to one popełniają błąd czekając i nic nie robiąc tylko winę zwalają na wszystkich mężczyzn za zachowanie kilku osobników.

ech... tak ciężko zrozumieć, że nie każdy ma ochotę być całkowicie zależnym od drugiego partnera i że może chce też mieć też swoje życie, znajomych, pasję, a nie wlepiać się w drugą osobę bez przerwy jak cielę w malowane wrota i co nie znaczy, że jest oschły i zimny przy tym wobec niego ? i nie musi nic kalkulować to o czym piszesz to obsesja , a nie miłość - natomiast w druga skrajność to tzw."niezależność i luźne związki" - różnie ludzie lubią i przeróżnie kończą ...:) ta więc -cielątka bywają za bardzo zależne lub niezależne wcale chodzi o zwyczajną, bezinteresowną pomoc... idealistka? :P

odp. Nie potrafią. Niby chcą porządnych mężczyzn a jakoś większość wybiera takich ruchaczy/ drani. Widać, że ewidentnie koleś ruchacz i wiązać się nie chce a i tak brną w to. A później wylewają żale jacy to mężczyźni źli. A są tylko Ci którzy podeszli do nich. Zamiast samej zaczepić faceta stoją i czekają aż facet podejdzie. I znów okazuje się, że drań. i znów pisze swoje żale. i tak w kółko. Co najciekawsze one nie widzą, że to one popełniają błąd czekając i nic nie robiąc tylko winę zwalają na wszystkich mężczyzn za zachowanie kilku osobników. dranie pociągają kobiety ponieważ grają im na strunach emocji - a bez tego kobieta rzuca i traktuje faceta jak rzecz , bez szacunku...:P

nie mówię, żeby bez przerwy wychodzić gdzieś a dla drugiej osoby nie mieć czasu, tylko powinno się od czasu do czasu(a nie bardzo często lub ciągle) wyjść gdzieś normalnie bez ciągłego uczepienia do drugiej osoby :) idealistka? w dzisiejszych czasach można spotkać przyjaciół :P... dranie pociągają kobiety ponieważ grają im na strunach emocji - a bez tego kobieta rzuca i traktuje faceta jak rzecz , bez szacunku... to jakieś półprodukty masochistyczne a nie kobiety, a normalny facet, nie zimny drań też potrafi zapewnić takie emocje, niekoniecznie karuzelę emocjonalną ....💤

nie mówię, żeby bez przerwy wychodzić gdzieś a dla drugiej osoby nie mieć czasu, tylko powinno się od czasu do czasu(a nie bardzo często lub ciągle) wyjść gdzieś normalnie bez ciągłego uczepienia do drugiej osoby ale nikt nie mówi żeby się czepiać jak rzep - ktoś kiedyś nie pozwalał Ci wychodzić lub miał pretensje ? moze był zazdrośnie chory? :P w dzisiejszych czasach można spotkać przyjaciół ... czasami można - oby nie za dużo to jakieś półprodukty masochistyczne a nie kobiety, a normalny facet, nie zimny drań też potrafi zapewnić takie emocje, niekoniecznie karuzelę emocjonalną .... normalny facet? a któż to taki?

ale nikt nie mówi żeby się czepiać jak rzep - ktoś kiedyś nie pozwalał Ci wychodzić lub miał pretensje ? moze był zazdrośnie chory? ciekawość to pierwszy stopień do Otchłani, stoisz już na drugim, zaraz Cię popchnę... :classic_cool: czasami można - oby nie za dużo lepiej mieć kilku przyjaciół niż całą masę znajomych :) normalny facet? a któż to taki? to taki co rzadko można go spotkać... żeby go opisać musiałabym się rozpisać na kilka stron :P

ciekawość to pierwszy stopień do Otchłani, stoisz już na drugim, zaraz Cię popchnę... ja z otchłani cały czas pytam - więc lepiej tu nie wpadaj lepiej mieć kilku przyjaciół niż całą masę znajomych przyjaciela ma się jednego, dwóch lub trzech - reszta to dodatek to taki co rzadko można go spotkać... żeby go opisać musiałabym się rozpisać na kilka stron oczywiście - jako kobieta możesz napisać nawet kilka tomów , a i tak okaże się to tylko ideał - żyjący tylko w głowie :classic_cool:

ja z otchłani cały czas pytam - więc lepiej tu nie wpadaj mam tam lepsze układy :P przyjaciela ma się jednego, dwóch lub trzech - reszta to dodatek a 4 już nie można 💤, bo to prawnie zakazane i za rogiem kryje się inkwizytor z wybitną znajomością prawa ? oczywiście - jako kobieta możesz napisać nawet kilka tomów , a i tak okaże się to tylko ideał - żyjący tylko w głowie napisałam, że normalnego faceta można spotkać rzadko a nie nigdy 😴 normalny facet posiada wady, które trzeba zaakceptować, nie ma ideałów bo są idealnie-nudne

mam tam lepsze układy rozumiem , ze nie sprzeciwiasz się nakładanym na Ciebie układom i wykonujesz polecenia bez sprzeciwu..💤 po co Ci dużo przyjaciół? zabijacze czasu się kłaniają...💤 napisałam, że normalnego faceta można spotkać rzadko a nie nigdy normalny facet posiada wady, które trzeba zaakceptować, nie ma ideałów bo są idealnie-nudne gdy rozpiszesz się na kilka choćby stron o swoim "normalnym facecie" - wtedy masz juz pewność , ze go nie spotkasz... a ideał nie jest nudny - ciepłe i zgodne kluchy to nie ideał

rozumiem , ze nie sprzeciwiasz się nakładanym na Ciebie układom i wykonujesz polecenia bez sprzeciwu.. nikt nie śmie mi wydawać jakiś dzikich zadań na zlecenie wobec śmiertelników ... 😴 po co Ci dużo przyjaciół? zabijacze czasu się kłaniają... nie mam niewiadomo jak ilu przyjaciół, wystarczy mi tylu ilu mam a czas z nimi sobie cenię 😴 gdy rozpiszesz się na kilka choćby stron o swoim "normalnym facecie" - wtedy masz juz pewność , ze go nie spotkasz... a ideał nie jest nudny - ciepłe i zgodne kluchy to nie ideał co do normalnego faceta wystarczy kilka konkretnych cech - reszta to dodatek, gdyby wszyscy byli tacy sami to byłoby przeraźliwie nudno. A ciepłe i zgodne kluchy podobnie jak zimny drań to przeciwieństwo ideału.

nikt nie śmie mi wydawać jakiś dzikich zadań na zlecenie wobec śmiertelników ... wystarczy , że zakoduje je w umyśle... o do normalnego faceta wystarczy kilka konkretnych cech - reszta to dodatek, gdyby wszyscy byli tacy sami to byłoby przeraźliwie nudno. A ciepłe i zgodne kluchy podobnie jak zimny drań to przeciwieństwo ideału. wydaje mi sie , ze dla każdej jednej kobiety istnieje tylko jeden ideał mężczyzny, czyli jeden idealny mężczyzna , który żyje w chwili życia danej kobiety , ale mogę się mylić...

nie mam niewiadomo jak ilu przyjaciół, wystarczy mi tylu ilu mam a czas z nimi sobie cenię musisz być bardzo towarzyska , otwarta itp 💤 nie masz ochoty dziś spędzić z nimi czasu?

wydaje mi sie , ze dla każdej jednej kobiety istnieje tylko jeden ideał mężczyzny, czyli jeden idealny mężczyzna , który żyje w chwili życia danej kobiety , ale mogę się mylić... masz rację, mylisz się musisz być bardzo towarzyska , otwarta itp nie masz ochoty dziś spędzić z nimi czasu? jestem umiarkowanie towarzyska, ale nie wiem czy słyszałeś o takiej porze dnia jak "późne popołudnie" 💤 Otóż niektórym ta pora dnia odpowiada najlepiej do intelektualnych konwersacji 💤 a wczesne wieczory lubię mieć zazwyczaj dla siebie

masz rację, mylisz się jeśli się mylę , to proszę o uzasadnienie , skoro ideałów moze być wiele lubisz coś mieć "nie dla siebie"? oprócz późnego popołudnia?

w różnych fazach życia ideał kobiety zazwyczaj zmienia się pod wpływem doświadczeń i życia (chyba) lubisz coś mieć "nie dla siebie"? oprócz późnego popołudnia raczej średnio, jeśli nie lubię czegoś robić co zajmuję mi niepotrzebnie czas, to tego nie robię, chyba ,że muszę, to wtedy tak