Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjk,l

nauki przed małzenskie BZDURA TOTALNA

Polecane posty

Gość sdfghjk,l

byłam na tych naukach i jak mozna pieprzyc głupoty,kalendarzyki i inne sroty:((

Gość tyiuyuiouio
przecież wiadomo, że tam głupoty pieprzą :D

Gość Menstrooatzja
Dla taki mormonoof jak ty dobre kretynko.

Gość sdfghjk,l
Albo ze biorac tabletki zabijam dziecko hahaha Zaczelam sie śmiać bo nie wyrobilam:D

Gość sdfghjk,l
Tak się wkurwiłam, że aż w drodze do domu zesrałam się w portki. :(

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
To może opowiem dowcip 🌼 - kiedy jest dzień pedofila? - nie wiem, nie znam sie na świętach kościelnych ((:classic_cool:))

Gość sdfghjk,l
Dacie wiarę??? Ja tabletki biorę od 12-ego roku życia a oni mi taki kit wciskają, OMG. ;/

Gość tyiuyuiouio
jak chodziłam do gimnazjum to też mieliśmy księdza, który sądził, że wszystkie pigułki to tak naprawdę tabletki wczesnoporonne i to jest morderstwo :D

Gość sdfghjk,l
ostatnie niby moje wpisy to podszyw.Pewnie jakis katolicki pojeb.

Gość sdfghjk,l
Ale jestem tępa, przecież mogę wziąć ślub w USC !

Gość dfdfg
ja sie dowiedziałam że kobiety które biorą tabletki są grobowcem :D

Gość sdfghjk,l
a potem sie dziwią ze zachodza w ciaze.No jakk to ,przeciez prowadziłam kalendarzyk haha

Gość sdfghjk,l
Hehehe ale jestem pierdolnięta. W końcu sama biorę ślub w kościele a innych nazywam katolickimi pojebami. ;/ Przez te upały mózg mi wyparował.😭

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Stosowanie kalendarzyka to pewna droga do wielodzietnej biednej rodziny patologicznej. Wiadomo że biedne to i głupie, więc target dla kościoła

Gość fakiru
do dzisiaj nie mogę się pozbierać :P po tym jak obleśny facio na tych naukach opowiadał jak rozpoznawać śluz płodny bleeeee

Gość sdfghjk,l
a biore slub koscielny bo nie chhca mi dziecka ochrzcic a mieszkam w małej miejscowosci.Nie chodze do kosciola.

Gość tyiuyuiouio
taak, kalendarzyk to jest świetny pomysł :classic_cool: najgorsze jest to, że takie kretynki w to wierzą a potem się dziwią skąd czwarte dziecko jak one nie współżyły w dni płodne :o

Gość sdfghjk,l
debil-podszyw.

Gość sdfghjk,l
Sama nie wiem po co chcę ochrzcić bachora. ;/ Chyba tylko po to żeby sąsiedzi nie gadali. :( Taka jestem cwana, ale opinii publicznej nie zniesę.😭

Gość niestety polski kościół
w tej kwestii nie idzie z duchem czasu znajoma opowiadała ostatnio, że jej sąsiad został chrzestnym dziecka przez telefon:-) można? można! on był w polsce, chrzczone dziecko było w usa, wszystko odbyło się przez telefon trochę to dziwne przyznam, ale to wielki krok ku nowoczesnosci ale tak na prawde wszystko zalezy od podejscia proboszcza mam wrazenie, ze inaczej sie podchodzi do ludzi mlodych, a inaczej do tych bardziej dojrzalych my bralismy slub mając juz dziecko i bedac 5 lat w zwiazku,mielismy slub cywilny, slub koscielny odbyl się w kaplicy, a nie w kosciele, był cichy i tylko dla nas, tak chcielismy i proboszcz na to sie zgodził dla ludzi w naszym wieku i ze stazem malzenskim nauki byly zbedne i nie musielismy ich zaliczac, wystarczyla dobra argumentacja:-)

Gość niestety polski kościół
wielkim krokiem ku nowoczesności wydaje mi się też cyber seks :) ostatnio z moim kochankiem się zabawialiśmy przed kamerką i on przysuwał siusiaka do kamerki w takt jak ja wkładałam wibrator :) można? można!

Tylko ciekawe czy Kościół będzie się potem dokładać do wychowania trzeciego, czwartego czy piątego dziecka powstałego w wyniku przestrzegania takiego kalendarzyka... Bo drążąc temat w zasadzie to powinniśmy współżyć tyle razy w życiu, ile chcemy mieć dzieci. Poszalejemy...

Gość sdfghjk,l
Chce tylko napisac,ze znam dziewczyne ktora jezdzila na pielgrzymki i zaszła w ciaze własnoie z księdzem haha I dostała mieszkanie i ma kase na dzieciaka.Pięknie:=/

Gość po cholerę w takim razie
bierzesz ślub kościelny?! Piszesz, ze to są bzdury itd a ślub chcesz. Irytują mnie takie panny! Piszą, że ksiądz to, ksiądz tamto, nauki takie, poradnia rodzinna taka, a i tak ślub biorą i latają do kościoła! Głupota i tępy polski naród!

Gość sdfghjk,l
Ojeje, ale jestem zajebista przytaczając takie przykłady. Aż mi ulżyło normalnie! ;) Sama żem nie lepsza, zakłamana hipokrytka. ;/

Gość sdfghjk,l
Po to żeby sąsiedzi ni gadali żem panna z bękartem. :( Ludzie we wiosce tak mnie nienawidzą, że na taczkach mnie już raz ze wsi na gnoju wywieźli.😭

Gość **sdfghjk,l
debilu podszywie,pewnie ci nikt morde nie obił.

Gość zaqw
To niech gadają! I co z tego ich gadania?!