Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjk,l

nauki przed małzenskie BZDURA TOTALNA

Polecane posty

Gość Kościół to dzieło szatana
on warszawa rozstałeś się z żoną której ślubowałaś przed ksiedzem? mam nadzieje, że nie żyjesz teraz z inna w grzchu :classic_cool:

on-warszawa: Tooo ja mam pytanie: czy kobieta, która jest mądra, fajnie się dogadujecie, łączy Cie z nią uczucie itp., ale np. nie lubi seksu, jeśli już to klasyczny, raz w tygodniu, mogłaby zostać Twoją żoną?

" 15:49 [zgłoś do usunięcia] Kościół to dzieło szatana on warszawa rozstałeś się z żoną której ślubowałaś przed ksiedzem? mam nadzieje, że nie żyjesz teraz z inna w grzchu" Nie żyje z inną w grzechu.

To dobrze, że jesteś sam. Musisz być do końca życia. Albo do czasu śmierci swojej byłej małżonki. Inaczej zaprzeczyłbyś swoim słowom: po co brac ślub w KK, jak nie pasi, to czy tamto? :classic_cool: 🖐️

" 15:51 [zgłoś do usunięcia] Polly84" Oczywiście, że tak. Najważniejsza jest miłość, seks to tylko dodatek. Jesteś kobietą, nie wiem jakie masz odczucia zaraz po seksie. Ale ja mam wciąż takie- co w tym takiego jest? Nie w osobie (którą kochasz), tylko w samym akcie. A za dwa dni, znów myśliśz jaki ten seks jest istotny. Aż do czasu, jak jesteś juz po- i tak w kółko.

A właściwie to już zaprzeczyłeś. Odszedłeś od żony, bo nie dopasowaliście się charakterem. A ślubowałeś jej miłość aż po grób. Na dobre i na złe. :classic_cool:

" 15:58 [zgłoś do usunięcia] Kościół to dzieło szatana To dobrze, że jesteś sam. Musisz być do końca życia. Albo do czasu śmierci swojej byłej małżonki. Inaczej zaprzeczyłbyś swoim słowom: po co brac ślub w KK, jak nie pasi, to czy tamto?" Nie muszę, mogę wrócić do niej. Z punktu widzenia Wiary, jesteśmy dalej małżeństwem. Ponadto zgodnie z przysięgą nie opuściłem jej, dalej pomagam itd. A że sobie zażyczyła jakiś czas temu rozwodu w sądzie, bez orzekania o winie i podziału majątku- to przystałem na to. Ona odeszła od Wiary.

on-warszawa: Ja myślę podobnie. Ale pytam, bo małżeństwo siostry mojego partnera skończyło się właśnie z takich względów: po ślubie okazało się, ze facet był delikatnie mówiąc niezadowolony z częstotliwości i jakości ich pożycia. Dziewczyna problemu nie widziała, stwierdziła że do niczego zmuszać się nie będzie. I zaczęły się kłótnie, z czasie jakieś inne kobiety. I już po małżeństwie. Dużo jest takich par, tak sobie myślę, że może nie prowadzić to od razu do rozwodu- ale sporo ludzi żyje tak latami.

A jeśli ona, to jesteś rozgrzeszony :classic_cool:

Ona odeszła od Wiary. Amen 🖐️

"I już po małżeństwie. Dużo jest takich par, tak sobie myślę, że może nie prowadzić to od razu do rozwodu- ale sporo ludzi żyje tak latami." No tak, ale temperamenty seksulane się zmieniają- życie razem nawet 5 lat, ślub i natychmiastowy rozwód- to częstę przypadki. Ponadto są seksuolodzy (podobno poza NFZ), terapeuci- co pomaga wyrównać różnice. Ten facet siostry Twojego partnera- poszedł na łatwiznę, poszukał gdzie indziej wrażeń.

Gość jak sie pisze pogrubioną
czcionką?

Gość anka pizamka firanka
ostatni moheranin tu macie książkę SZTUKA NATURALNEGO PLANOWANIA RODZINY jeszcze mnie tak nie pogieło, żeby latac z termometrem w cipie i uprawiać seks kiedy moge, a nie kiedy chce :D

Gość nbhjvhjj
jak sie pisze pogrubioną czcionką?

Gość katoliczka 34343
ja nie spałam przed ślubem, byliśmy 5 lat przed ślubem , więc znaliśmy się i dobrze i wiedzieliśmy jak będzie, seks po jest wspaniały