Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Anonimowa24..

LILIOWY STAW - Małachowo Złych Miejsc

Polecane posty

Gość gość
wesele z bajki tam typowo dla ludzi mających dużo kasy i nie mówcie że nie powyżej 200 zł od osoby i wesele na przeszło sto osób hmmm to chyba byle kto na to nie pójdzie my mamy Menu za 145 zł i jedzenia full, ubierają salę kwiatami jest pięknie.liliowy staw dla ludzi z klasą i duża kasa.

Gość Tamii
halooo, czy ktoś jeszcze zagląda?? poszukuje kogoś kto w tym roku mial już tam wesele... np w kwietniu? jak wygląda sytuacja cenowa?mam obawy dlatego pytam.

Gość gość
bardzo drogo nie polecam. tak jak piszą za wszystko zbierają kasę pełno ukrytych kosztów. na terenie Gniezna i okolic jest wiele pięknych Sal.tam za samo ubranie żywymi kwiatami się placi ja ślubuję za rok w czerwcu. piękna sala jest na kawiarach w Gnieźnie nad dwoma stawami ceny normalne i w środku pięknie.a skąd jesteś? w tym roku slubujesz?

Gość gość
Czy ma ktos wesele w Liliowym stawie 15.08.2015?

Gość gość
Co za koszmarna nazwa.. Zły omen.

Ale moim zdaniem to bardzo fajna nazwa :) Wpada w ucho i łatwo się jej nie zapomina :)

Gość gość
Malachowo Złych Miejsc to miejscowość, Liliowy Staw nazwa Goscińca

Gość Justyna i Bartek
Witamy! Nesze wesele odbyło się w Liliowym Stawie 24.07.15. Było przepięknie!!! Goście byli zachwyceni ogrodem,sala,jedzeniem i obsługa. Planując wesele w Liliowym o nic nie trzeba się martwić.Wszystko według wcześniejszych ustaleń.Przy rozliczeniu żadnych niespodzianek. Polecamy i dziękujemy za bajkowe wesele! Justyna i Bartek

Z całego serca polecam ten lokal prywatnie jako obiad w restauracji i jako miejsce na wesele. 15.08.2015r. mieliśmy wesele na dużej sali bankietowej. Dosłownie wszystko czyli sala, wystrój, jedzenie, obsługa na absolutnie najwyższym poziomie. Wszyscy goście zadowoleni i my z żoną również. Szczególne podziękowania dla sympatycznych i rzeczowych właścicieli, którzy przykładają wagę do najmniejszych detali. Obsługa to nie ludzie lecz anioły :) Ocena moja i gości to 11/10. Myślę, że negatywne komentarze są ze strony nieudolnej konkurencji, której nie można się dziwić zadyszki w pogoni za liderem czyli Liliowym Stawem. Polecam serdecznie.

Gość gość
już tak nie przechwalaj tego liliowego stawu. lepiej powiedz ile wydales na wesele ja miałam też w pięknym.miejscu blisko Gniezna i jestem zadowolona. a zapłaciłam 150 zł za osobę dekoracja sali kwiatami apartament wszystko w cenie jedzenia tony.

Gość Judyta 91
Ja wypowiadam się z punktu widzenia gościa. Sala piękna, wystrój też. Wszystko dopracowane, nawet świece zapachowe w toaletach. Ale nie wiem gdzie są te tony jedzenia o których piszcie? Na weselu był obiad, potem kawa i ciasto, przekąski a potem przez całą noc już nic ciepłego, dopiero śniadanie. Mnie by to wystarczyło, ale mój partner był głodny. Wiem, że koszt wesela był znaczny a po 22 na stole były 2 sałatki, jakieś zimne płyty ... Podano też tatara (3 porcje na jakieś 15-20 osób) więc każdy się na siebie oglądał kto ma to zjeść. Najgorsze jednak jest to,że potrawy wyglądały jakby były dawno przygotowane a w dniu wesela tylko podgrzane. Nie polecam tego miejsca mimo całej tej urokliwej otoczki.

Gość gość
dokładnie racja otoczka piękna a realia inne może właśnie te osoby które reklamują to miejsce to patrzą na wystrój a za to jedzenie płacą nimalo dlaczego nikt nie powie ile zapłacił nie sztuka zrobić wesele za 40 tys ja mam za tydzień ślub i wesele płace 150 zł od od osoby jedzenia sporo dekoracje kwiatami w cenie. i nie przesadzajcie że liliowy staw najlepszy poprostu ktoś wybudowal lokal i teraz trzeba za to wszystko zapłacić.

Gość Gość 100
Witam. Ze smutkiem czytam ten wpis, byłam gościem na weselu 29.08.2015, pochodzę z województwa Mazowieckiego jestem pod ogromnym wrażeniem tego co zobaczyłam w tej restauracji. Profesjonalna obsługa, świeże, pyszne, różnorodne dania (na pewno nie było 3 tatarów na stole :) Pozdrawiam wszystkich czytających , a dla właścicieli dobra rada: UTRZYMAJCIE POZIOM TAKI JAKI MIAŁAM OKAZJĘ ZOBACZYĆ!

Gość gość
Ludzi boli to , że kogoś stać na Liliowy Staw . Co Cię obchodzi ile kto wydał na własne wesele ? Jednego stać na tyle drugiego na tyle. Jeden może wydać 40 tys drugi niech wyda 60 tys jeśli chce mieć luksus i stać go na to , to czemu ma sobie żałować ? Co was boli ? Zazdrość ludzka nie zna granic... Jeśli byłaś na weselu gdzie trzy tatary stały na 20 osób to może wystarczyło pomyśleć , że Państwa Młodych nie było stać na bogate menu i wybrali mniej jedzenia.. My mięliśmy w Liliowym Stawie wesele i było jak w bajce. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Wystrój , jedzenie , obsługa - pierwsza klasa! Jeśli chcesz mieć wesele właśnie w Liliowym Stawie nie czytaj i nie zajmuj się tego typu komentarzami - szkoda czasu..

Gość judyta91
Dlaczego się tak oburzacie. Przecież w tych komentarzach chodzi jedynie o wymianę doświadczeń, wrażeń z pobytu w danym lokalu. To, że komuś podobało się w Liliowym nie musi oznaczać, że ja też mam wzdychać z zachwytu. Każdy ma prawo do własnej opinii. Mam pisać, że jedzenie było świeże i smaczne choć uważam, że było inaczej? Chciałam jedynie podkreślić, że jakość tego co pojawia się na stołach jest niewspółmierna w stosunku do kosztów jakie młodzi ponoszą i może warto brać pod uwagę inny lokal o podobnym komforcie. Oczywiście samo miejsce mi się podoba i obsługa też bardzo sympatyczna. A może dzięki takim komentarzom jak moje poprawią swoje niedociągnięcia. Tyle w temacie. Pozdrawiam

Gość gość
nie nie nie. przerost formy nad treścią :) ale - co kto lubi :)

Gość gość
zrozum człeku że młodych nie stać na bogatsze menu jak wrócisz z wesela to zjesz se kanapke w domu...

Gość gość
czy ta opcja doświetlania sali jest dodatkowo płatna?

Gość gość
tak dodatkowo płatna.

Gość gość
Witam serdecznie, my również mieliśmy swoje wesele w Liliowym Stawie. W pewnym momencie zaczęliśmy się obawiać czy przypadkiem nie porwaliśmy się z motyką na księżyc jeśli chodzi o finanse. Zaczeliśmy nawet porównywać jak to jest cenowo w innych lokalach. I powiem Wam szczerze, że jeśli chce się zrobić wesele w ciut lepszym miejscu to wszędzie jest drogo. Liliowy Staw to jedno naprawdę z nielicznych miejsc gdzie w cenę jest wszystko wliczone, napoje bez limitu, kawa, herbata, ciasto itd. W innych miejscach gdzie cena jest ok 160 zł i doliczy się pozostałe rzeczy to wychodzi podobnie, a te miejsca na pewno nie są tak urokliwe jak Liliowy Staw. Można zaoszczędzić na innych rzeczach:) My np nie braliśmy sesji plenerowej tylko fotograf robił nam zdjęcia w obejściu liliowego stawu, wyszło niedrogo a naprawdę pięknie:)Pomimo pewnych obaw co do końcowych rozliczeń, właścicieli itd. z czystym sumieniem polecam tą restaurację, jedzenie przepyszne, wszystko dopracowane na ostatni guzik, dekoracje przepiękne, rozliczenia tak jak było umówione. Nie miałam się do czego przyczepić-a nasze wesele wg gości było idealne. Dziękujemy i polecamy:)

Gość gość
Ej tam. W gościńcu na kawiarach tez jest super a ceny są naprawe spoko.

Gość gość
Witam my także mieliśmy wesele w liliowym stawie i jesteśmy zachwyceni. Przy rozliczeniu także wszystko było tak jak miało być. Jedzenie łącznie z ciastem i tortem przeee pyszne! Piękne powitanie pary młodej (opcja co prawda dodatkowo płatna ale warta ceny) wcale nie wychodzi drożej niż w innych restauracjach/ lokalach ponieważ jedyne co trzeba kupić to alkohol. Właściciele całe wesele doglądaja wszystkiego. Polecam na prawdę!!!

Gość gość
Nam średnio się podobało. Polecam pałac w Opieszynie.

Gość gość
nie jestem zachwycona. jedzenie bez komentarza.

Gość gość
Jak dla mnie w liliowym jest porównywalnie do większości lokali w okolicy. Nie wiem tylko jak cenowo

Gość Tomek2121
Moi znajomi znaleźli swój lokal na www.gdziewesele.pl Wszyscy byli zadowoleni, tam są same sprawdzone ośrodki.

Gość sandiiiiiiiiiii
Miałam wesele w Liliowym w lipcu 2013 r. w dużej sali na 100 osób i wspominam z zachwytem ten dzień. Już od samego początku tj. ustalania menu właściciel wykazał się wysokim profesjonalizmem, wiedzą i doświadczeniem (nawet kształt kieliszka do szampana był omawiany:) cała otoczka tj. walc z nocy i dni na wstępie gdy szliśmy z auta do pań kelnerek na wejściu, pani Bożenka i jakiś pan przebrani w stroje ludowe witający nas i dostaliśmy album do zdjęć różę i kartkę z życzeniami, potem przemówienie pani pedagog - piękne życzenia od lokalu! na sali był stół ciasteczkowy fontanna czekolady różne słodkości od l olakulu piękna dekoracja sali (dodatkowo płaciliśmy 1700 ale miało być naprawdę wypas hehe)księga gości od lokalu, jedzenie przepyszne wykwintne, duuuużo jedzenia!! nasi goście bardzo chwalili (dość wymagający co niektórzy) więc tymbardziej my byliśmy szczęśliwi, mogę powiedzieć, że naprawdę wysoki poziom i profesjonalizm, p. menadżer p. Bożena całe wesele dbała o gości, pytała czy wszystko ok , łazienki cały czas sprzątane na bieżąco nawet kawałek papierka nie leżał nigdzie ani kropelka wody nie była rozlana zaraz panie sprzątały, orkiestra i nasz barman również chwalili współpracę z lokalem, wszyscy byli zachwyceni i my także, zaskoczeni takim cudnym weselem :) oczywiście super efekt był również kiedy podano w ogrodzie płonącą szynkę oraz kaczki z jabłkami, świetna oprawa całego wesela!!! niczego bym nie zmieniła i naprawdę nie mam się do czego przyczepić. Mieliśmy w zasadzie full wypas i płaciliśmy około 220 zł/osobę. Mieliśmy również wykupione pokoje dla gości bo część była z nad morza na drugi dzień pyszne śniadanko podane do stołu, i reszta jedzenia z wesela, napoje itd spakowane do odbioru a było tego mega dużo !!!! nie do przejedzenia.... :) POLECAM LILIOWY STAW <3

Gość gość
Witam ! Może ktoś wie ile w tej chwili kosztuje wypożyczenie sali w Liliowym Stawie?? Bo słyszałam, że nawet do 280 zł za osobę może policzyć?!? To możliwe?! To na ten lokal chyba stać tylko zamożnych ludzi;/ Proszę o odpowiedzi

Gość zachwyceni
Witam, Bylismy w tym pieknym miejscu na weselu Po prostu przecudowna sala ,wystroj ,wszystkie detale .Wysoki poziom wesela widac juz od momentu przyjazdu Pary Młodej po salę. Wroce jeszcze do wystroju sali,ktora jest urzadzona gustownie,ubierana na wesele bardzo elegancko ,widzialam kilka sal gdzie królowały rozne kolory dodatkow,i zdecydowanie odbiera to urok . Co do jedzenia ,bylo do oporu ,jak dobrze sie orientuje cena ok 240 zl. Niestety nie kazdego stac,ale tych ktorzy moga sobie pozwolic na taki wysoki standard :-) Dowodem na to moga byc wesela organizowane z okolic Warszawy ,Konina ,wlasnie w tym pieknyn miejscu. Polecam ja swoj slub planuje za 3 lata ,ale na pewno bedzie to Liliowy Staw :-))

Gość gość
Byłam na weselu i podobało mi się bardzo. Byłam na komunii i się rozczarowałam. Nieświeże jedzenie i gubiące się kelnerki :-(