Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Anonimowa24..

LILIOWY STAW - Małachowo Złych Miejsc

Polecane posty

Gość ..Anonimowa24..
A kosztów wesela nie można liczyć na styk... Trzeba wziąć pod uwagę że ceny mogą wzrosnąć. Chociaż znam osobę która robiła wesele nie mając kasy, zapłacili zaliczki i liczyli na to że goście sypną kasą w prezentach, ale tak się nie stało i zostali z długami.

Gość 00xyz00
Jaki wybraliście termin?

Gość 00xyz00
Ale na 2014 rok tak? Wiadomo z literką 'r' :)

Gość 00xyz00
Pewnie każdy wybiera taki termin jaki mu pasuje. My mamy w czerwcu 2014r.. Mam nadzieję , że pogoda dopisze.

Gość judic
Mania91 wiesz może czy są jeszcze terminy wrzesień 2014 ?

Gość ..Anonimowa24..
Na pewno są wolne jakieś piątki na rok 2014:-) może jakaś sobota też...

Gość 00xyz00
Najlepiej jest zadzwonić i się po prostu spytać.

Gość MarTa....
Hej:) A jest tu może ktoś kto ma duże wesele 15.08.2014??

Gość ..Anonimowa24..
:-) ja mam małe wesele w lipcu tego roku:-) Marta na ile osób macie?

a mam pytanko do was :) znacie jakieś fajne zespoły które graja po weselach ?

Gość MarTa....
Anonimowa 24, jeśli o nas chodzi to mamy tak na 80 osób maksymalnie:) mania91, a jak byłaś na weselu na 110 osób to pewnie na tej dużej sali co?? I jakby co to tez szukamy zespołu, albo dobrego dj-a!!

Hej dziewczyny,piekny ten lokal. :) wprawdzie ja juz mam taka uroczystosc za soba,ale mam zamiar zrobic powtorke na 10 rocznice,za 3 lata. Marzy mi sie.......Las Vegas i slub z Elvisem-swiatkiem.Tak jak czasem widzi sie na filmach.Pijani,spoceni,ale szczesliwi.Dopiero rano przychodzi opamietanie hahahaha. Zycze wszystkim przyszlym zonkom pieknej uroczystosci i grzecznego meza przez kolejne 50 lat !

Gość gość
"2013-03-26 20:20:46 mania91 tak a duzej" Mania 91 czy na tym weselu stoły były okrągłe?

Gość 00xyz00
Do ..Anonimowa24.. : Wszystkiego najlepszego na nowej Drodze Życia ! Napisz jak po weselu w Liliowym ? Jakie jedzenie , obsługa itd.?

Gość gość
rok temu miałam tam swoje przyjęcie weselne nie mogę powiedzieć żadnego złego słowa na tą restaurację jedzenie pyszne pięknie podane dekoracja zmysłowa obsługa miła przywitanie młodej pary również także polecam ;)

Gość żabka1111
A co z jedzeniem? Czy po weselu dostaje się reszte do domu?

Gość 00xyz00
Przecież to normalne - zapłaciłaś to bierzesz jedzenie , które zostało.

Gość gosc 123
dzien dobry mialam wesele w tym zajezdzie liliowy staw dekoracja robi wrazenie ale wławsciciel jest benadziejny i niesłowny obiecywal duza sale która byla zapisana w notesie i skreslona na koncu powiedzial ze bylismy umówieni na mala sale chociasz bylo 90 osób ciasno malo miejsca do tanczenia. a to dlatego bo na duzej sali bylo wieksze wesele o 15 osób i byli 2 miesiace pozniej sie zapisac!!!mieszkam w okolicy malachowa i znam tego wlasciciela nie ma szacunku do ludzi a w szczególnosci do dziewczyn zatrudnia 17-18 latki i daje im wyplate 600-800zl wyzysk czlowieka i jeszcze powie ze duze bezrobocie jest i niech sie ciesza z tej wyplaty he he on ma sklep w witkowie eurosam i sklep w skorzecinie + restauracje dlatego tez zbudowal ten zajazd bo nie mial co zrobic z towarem po terminie bo sklep w skorzecinie jak wiadomo otwarty jest 2 miesiace a mianowicie z napoi np. caprio a dlatego ze zamawia tira napoi za grosze a pozniej nie schodzi zmywana jest data lub przelewana do dzbanków tak jak i z masla na którym jest wszystko smazone i oczywiscie wszystkich innych produktów no ale trzeba na czyms sie dorobic i jest napewno cos swiezego. wlasciciel wszystko ladnie tlumaczy a za dzwiami robi swoje moja znajoma miala wesele w magnoli i byla bardzo zadowolona ale nie mialam pojecia o tej restauracji i dzieci do 5 lat za darmo i super jedzenie

Gość Darica
Cena na wrzesień 2013 wynosi od 175 do 185. Ja mam we wrześniu i cena jest ok 180

Gość lang
Do gośc 23.Pana Wojtyrę znam od dziecka bo mieszkam jak i on tu od urodzenia. wszystko co ma zrobił sam ciężko pracuje od 20 lat sam wszystkiego się dorobił więc ma prawo nie mieć czasami humoru uśmiechać się do każdego klienta.Ocenę wystawi mu każdy kto zrobi tam uroczystość.A Ty to pewnie zazdrosna siedząca z d... w domu na kuroniu i chętna nawet na te 800zł ale robić Ci się nie chce tylko marudzisz.Jęsl iCi Liliowy Staw nie pasuje masz jeszcze sale OSP na każdej wsi.Wybór masz duży j

Gość gość
hej , mam zarezerwowaną tam sale ale tylko wstępnie , ponieważ nie podpisałam umowy... wszyscy piszecie ze macie rezerwacje itp. a jest moze osoba która miała juz tam wesele i moze mi opowiedzieć troche o nim. byłabym wdzięczna:)

Gość pysia2
Gościu123 ale masz gust ... ha ha.......Porównanie Liliowego Stawu z Magnolią to kpina, to tak jak porównać szambo z perfumerią.