Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjitkd

Szukam piosenki z reklamy

Polecane posty

Gość ghjitkd

Kurczę, szukam pewnej piosenki, na pewno ją ktoś skojarzy Słyszałam ją już wcześniej, ale teraz jest użyta jako podkład w reklamie, tylko niestety nie pamiętam, co to za reklama Piosenka taka skoczna, z takim charakterystycznym "jaj ja jaj" (czy coś takiego ) w refrenie, nie polska, męski głos Z góry dziękuję :)

Gość ghjitkd
Nikt nie jest w stanie mi pomóc? To jakaś znana piosenka, tylko, że nie znam tytułu.. Ta reklama ciągle jeszcze leci w telewizji

oglądasz reklamy i nie znasz popularnych gwiazd ? co z ciebie za nowoczesna i trendy panienka ....świat schodzi na psy...

Gość ghjitkd
Może problem polega na tym, że nie chcę być trendy panienką? Ta piosenka mi się po prostu spodobała i za cholerę nie mogę jej znaleźć, chociaż mam wrażenie, że znają ją wszyscy, tylko nie ja... :O

Gość ghjitkd
Brunetka29, dziękuję, jesteś wielka :) A więc to nie było "jaj jaj", tylko "young" :D

w sumie w jednej rzeczy jej pomogłaś - przestanie oglądać całymi dniami reklamy :P

o tak wygoń mnie stąd, bo mam coś do zrobienia a się lenię pół dnia...:(

uuuuuuuuuuu chyba to juz uzaleznienie,,,,hmmm proponuje terapie wstrzasowa,,,,szkoda ze daleko jestem(tak podejdzewam) nie zastosuje jej:(((

nic innego nie zdzialam,gdyz kafe to choroba:( Sama sie o tym codzien przekonuje coraz bardziej,,,nowa tu jestem,a chyba juz ten wjrus i mnie dopadl:P

ja bez neta nie żyję - fakt :P terapia wstrząsowa? wrzucenie do rzeki mnie lub kompa - lub mnie i kompa?

Gość a czy Ty wiesz
że porządni obywatele teraz pracują, a Ty co cholero jedna? Do roboty! A jak nie masz co robić, to zapraszam do mnie, pranie ręczne czeka.

a czy Ty wiesz część obowiązków zrobiłem wcześniej - w pracy dziś nie byłem - pierzesz ręcznie nadal? cholera...masz taką wielką tarkę i balię? [robi wielkie oczy]

Gość a czy Ty wiesz
Piorę, bieliznę. Wydaje na nią sporo a w pralce się niszczy. Pomyślałam, że mnie wyręczysz:P

Gość a czy Ty wiesz
nie mam tarki, nie mam pralki-napierdalam nad rzeke i trzepie praniem o kamienie

Gość a czy Ty wiesz
mój podszyw natomiast napierdala w tym celu nad rzekę, ja piorę w domu;)

a czy Ty wiesz myślałem ze facet jest od sciągania lub rozrywania bielizny - a nie od prania :P

Gość a czy Ty wiesz
No dobra w drodze wyjątku możesz coś ze mnie ściągnąć;)

Gość a czy Ty wiesz
ale ja mam na sobie tylko bieliznę:P

ja tu sobie grzecznie siedziałem , a Ty mnie teraz rozproszyłaś - nieładnie - poskarżę się Gabrielowi :classic_cool: