Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariiika

Zerwałam z narzeczonym

Polecane posty

Gość wyluzowany
Ja też uważam, że autorka to idiotka...

Gość wyluzowany
Ile wy macie lat ? Przegiął ??? Bo nie dał kwiatków :D

Gość MiRRko
A co do seksu to może jesteś zbyt napalona?Nie każdy potrzebuje żeby mu dawać dzień w dzień.I co-to ma być powód m.in. dla rozstania?Jesteś śmieszna.Jak tak to żyj w "wolnym związku" gdzie codziennie będzie cię inny stukał.

Gość MiRRko
wyluzowany:sam widzisz że kretynizmem bije...

Gość wyluzowany
ldskbadshasjlsk A po co komu twoja szansa ??? Przestań :D

Gość Poooooomocy
MiRRko - autorka pisze o jednym a Ty calkiem o czym innym...przeciez chodzi o to,ze nie dogadywali sie..o caloksztalt ich zwiazku! Po prosrtu autorko , nie pasujecie do siebie i tyle.....z czasem spotkasz kogos kto bedzie Cie szanowal i pokocha w 100%

Gość ldskbadshasjlsk
A ja uważam, że jak już ledwie po niecałych 3 latach jest zlewka na drobne gesty choćby jak docenianie partnera/ki, za kolejnych lat kilka będzie zlewka totalna na całokształt i ogólnie partnera/kę. Wiadomo, że na początku jest inaczej, ale nie znaczy że potem ma być gorzej. A istnieją faceci tak jak kobiety, którzy latami potrafią zaskakiwać zwykłym gestem swoich partnerów :)

Gość Poooooomocy
wyluzowany ldskbadshasjlsk A po co komu twoja szansa ??? Przestań hahahaha typowe myslenie faceta.....widzisz to co chcesz...ona pisze o A a Ty o B ehehehehehehehe....

Gość wyluzowany
MiRRko Nie dawał mi kwiatków :D no co za CHAM I POTWÓR :D Mirrko a najgorsze jest to że coraz więcej takich księżniczek...

Gość Poooooomocy
ldskbadshasjlsk - oczywiscie,ze masz racje,ze po wielu latach bycia ze soba nadal fajnie jest zaskoczyc czyms milym swoja druga polowke a nie tlyko KOBIETO PRZYNIES MI PIWO I OBIAD PODAJ POD NOS ehehehehehe

Gość Poooooomocy
Dlaczego czepiliscie sie tych kwiatow?Nie rozumiem:/ Moze przeczytrajcie jeszcze raz wypowiedzi autorki i to ze zrozumieniem ale watpie aby FACET zrozumial o co chodzi autorce:P:P:P:P

Gość MiRRko
wyluzowany:Ja współczuję ich facetom którzy się na ich tanie triki nabiorą.No masz rację-niestety coraz więcej takich księżniczek.Tylko chcą coś brać a od siebie nic nie wymagają i defektów u siebie nie widzą.

Gość wyluzowany
Z tego co widzę to wy narzekacie "nie daje mi kwiatków" "jest taki i owaki" "kobieta potrzebuje" "kobieta chce" jesteście egoistkami...

Gość Poooooomocy
mMiRRko - musze sie z Toba zgodzic a propos ksiezniczek ale nie ma reguly i nie dawajcie wszystkich kobiet do jednego wora

Gość ldskbadshasjlsk
>>wyluzowany ldskbadshasjlsk "A po co komu twoja szansa ??? Przestań" Hehehehe, najwidoczniej mimo jej braku komuś była potrzebna :D

Gość Poooooomocy
wyluzowany - no tak.....tlyko kobiety narzekaja a faceci nie hehehehe...nie daj Boze jak kobieta ,przswlowiowo, przesoli zupe to tyle krzyku,ze cyrk:/:P:P

Gość wyluzowany
Poooooomocy a pokaż mi gdzie ja napisałem że wszystkie kobiety tak robią ?

Gość kaktus upierdlikus
Każdy wyraża uczucia inaczej I tu nie chodzi o pieprzone kwiatki. Autorka wspominała że on nawet nie chce zostawać u niej na noc, robi łaskę że przychodzi i że z nią jest. Dobrze że zerwała bo inaczej to sama by musiałaby być w tym związku i facetem i kobietą. A seks? No to już przesada. Pewnie łatwiej jest mu walić konia po kątach :/

Gość MiRRko
wyluzowany:Masz święta rację z tym ostatnim komentarzem!Jest tak jak napisałeś. A co do tych kwiatów to ja rozumiem że to tylko słowo-symbol ale czy Wy nie za dużo oczekujecie?ciągle byście chciały być adorowane żeby przy Was skakać a przecież życie to nie tylko takie "zabawy".skoro macie takie podejście to Wy właśnie nie potraficie zbudować trwałego związku.

Gość wyluzowany
Poooooomocy To naucz się gotować :P (żart żeby nie było) bez przesady no może nie był bym "zachwycony" ale nie zrywał bym z tego powodu...

Gość wyluzowany
MiRRko Cieszę się że nie tylko ja to widzę :)

Gość wyluzowany
MiRRko Bo kobiety są chciwe w życiu i w związku

Gość Poooooomocy
wyluzowany - ale autorka nie zerwala dlatego,ze On nie dawal jej kwiatow tlyko ogolnie,ze mial ja gdzies gleboko w dupie:/ Umiem gotowac i przyznaje sie,ze jak gotuje narzeczoinemu swojemu to specjalnie przesalam zupy bo On wlansie takie lubi hehehe,na serio!:P Nie napisales,ze wszystkie kobiety ale ja tak wywnioskowalam,ze do tego zmierzasz MiRRko - oczywscie,ze chcemy byc adorowane ale nie 24 h na dobe :D

Tak eks. Nie 5 razy dziennie ale chociaż co drugi dzień, czasem co 3, a czasem rano i wieczorem.

Gość MiRRko
Jesteście wybredne i egoistyczne.Tyle mogę napisać :D Wasze oczekiwania są zbyt duże.I to nie jest tylko moja opinia.Facecie popełniają błąd kiedy zaczynają Was podrywać-niestety bo apetyt rośnie w miarę jedzenia i potem Wam się coraz więcej marzy...

Gość MiRRko
Marika wiesz co...Przesadzasz.Masz manie jakieś :P A jak ci facet nie odpowiada to się ciśnij do burdelu albo wibrator kup.

Gość Poooooomocy
Wiecie...fajnie jak druga osoba Cie przytuli i to dotyyczy sie K jak i M:DDobrze jest czuc,ze druga osoba Cie kocha a facet autorki tego nie oakzywal bo....pewnie jej nie kochal:P

Więc oczywiście to moja wina:) BO JA chce zeby czasem mnie docenił, czasem gdzies ze mną wyszedł. Żeby był ze mną i żebym to ja była wazniejsza skoro ze mna chce budować życie, a nie babunia i mamusia, czy może bedzie z nimi mieszkał az one pomrą? a ja będe sobie życ sama.