Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariiika

Zerwałam z narzeczonym

Polecane posty

Gość Jeździec, ty zakompleksiony
"Ssijta pały lachonki" Jeno nie tobie, prawiku, jeno nie tobie... :)

Gość MiRRko
Ja stąd idę bo na te baby szkoda słów NARA mendy

Gość Jeździec apokalipsy 21
Jeździec, ty zakompleksiony Chętnie bym ci obił ryj szmato i spojrzał w twoje przestraszone oczy bezbronnej dziewczynki

Nara, prawiczku, dorośnij, to może i tobie coś się od kobiety kiedyś dostanie :) 🖐️

Gość MiRRko
Hahahahah ooo uuuuu :P nieźle :D Tylko to baba mi spodnie ściągała żebym się nie przemęczył a nie ja jej hahahaha

Jeździec, ty zakompleksiony Mój penis to nie szmata dla takich kurewskich ust jak ona

Jeździec, ty zakompleksiony Zobaczycie że wszystko się jeszcze zmieni dlaczego tyle jest zabójstw kobiet w europie ?

"Chętnie bym ci obił ryj szmato i spojrzał w twoje przestraszone oczy bezbronnej dziewczynki" No i z ciebie wylazło, wieprzu :) Nie popluj się aby, ekran sobie pobrudzisz, panienki z jpg. niewyraźnie będą i po co ci to? :) Ciao, buraku 🖐️ Do tego tam drugiego, co mu baba spodnie ściągała. Jasne, a potem się obudziłeś mokry i spocony :D Również ciao, amigo 🖐️

Jesteś słaba...

Gość ldskbadshasjlsk
>>Jeździec apokalipsy 21 "PRADA JEST TAKA ŻE MACIE ZA DOBRZE W AFRYCE CZARNUCHY BY WAS TAKI PIZGALI ŻE PŁAKAŁY BYŚCIE DZIEŃ I NOC, U ISLAMISTÓW TEŻ BYŚCIE BYŁY NIKIM TAK SAMO W AZJI KOBIETY MAJĄ MAŁO DO POWIEDZENIA TYKLO EUROPEJKI TAK SIĘ PANOSZĄ...DO CZASU" Ahahahahaha, tylko w Europie? Cycuniu nie byłeś w Mongolii, tam mongołowie faceci (oczywiście nie wszyscy) wypasają owce, albo robią to, co w Polsce nakazuje się kobietom, zaś kobiety zajmują nieco wyższe stanowiska i jakoś udaje im się żyć bez przepychanek polityczno-seksistowskich. Ty pojęcia o Polsce nie masz, a co dopiero o Europie, nie mówiąc o Afryce, Azji, Ameryce, itd. Najpierw przynajmniej pozwiedzaj ;) Podróże kształcą :) Taki jak ty powinien trafić na fajową mongołkę, pokazałaby ci, gdzie twoje miejsce na ziemi :D W końcu powiedzenie, że ktoś jest "mongołem" czyli nie bardzo bystrym człowiekiem, nie wywodzi się z niczego... i nie urągając wcale mongolskim mężczyznom, bo oni mają więcej jaj w relacjach z kobietami, niż ty w tych swoich martwych wywodach ;)

ldskbadshasjlsk Mała azjatka 150cm by mi powiedziała gdzie moje miejsce przestań taka prawda że kobieta w każdej rasie i kulturze jest niżej niż mężczyźna

to lepiej ty pozwiedzaj ... podałaś jeden przykład ja dużo więcej...

A później się dziwić że arabusy zabijają te idiotki...

Gość hsderwyrwa
Dziewczyny....dajcie spokoj...z takimi "burakami" nie mozna prowadzic madrej rozmowy.....zwlaszcza w necie jest duzo "chojrakow" co sie NIBY znaja na ludziach hhehehehe

i co już koniec szkoda że tak szybko ale ma się ten talent narazie dziwki

Gość sd,mn dasm
Jebane kurwy!

Gość hsderwyrwa
"A później się dziwić że arabusy zabijają te idiotki..." Wystarczy wlaczyc wiadomosci i zobaczyc jak faceci maltretuja swoje kobiety...fizycznie i psychicznie! Wczoraj policjant zabil swoja zone,corke i pozniej powiesil sie...to dopiero jest idiotyzm!!!

Gość sd,mn dasm
i dobrze że jej zajebóją ich uniewiniom bo nie znają praw czy cos tam my jak bysmy je zjebali to paka...

Gość wpisz w google
ja sie toba zaopiekuje , dobrze zarabiam, jestem niezalezny finansowo, wprowadze sie do ciebie bede cie ruchal w kazda dziore. bede kupował ci kwiatki itd.

Cel chyba osiągnięty, bo buraczyna żałosna idzie z tematu :) Poszedł won, kmiotku, sczeźnij ty i smród twój! :D

Gość sd,mn dasm
hsderwyrwa No i dobrze po co komu córka...w afryce zabijają dziewczynki u nas powino być tak samo

Gość sd,mn dasm
pierdolone samice co nic nie wnoszą do życia ...

Gość hsderwyrwa
sd,mn dasm - wlasnie tacy ludzie jak Ty nie powinni chodzic po Naszym swiecie...

Gość ldskbadshasjlsk
Nie denerwuj się Jeździec :) Mała azjatka? No więc spróbuj żyć w ich środowisku i społeczności... a za może kilka lat pogadamy tutaj ;) Co kraj to obyczaj i zapamiętaj, że nie w każdym kraju facet ma pierwsze zdanie. Pozwiedzaj jednak więcej niż kraje islamskie ;) Już wiesz dlaczego mongołka nie uwikła się w związek z arabem czy turkiem, itp. ;) Podałeś więcej przykładów? ahahaha, bo jeśli za przykład sobie stawiasz araba... to współczuję twojej przyszłej kobiecie o ile taką będziesz miał, bo być może oprócz domów publicznych większość czasu będziesz jechał na ręcznym ;) W twoim wieku ewentualnie zbajerujesz nastolatkę, która i tak jak choćby i po 15 latach dojrzeje to w końcu zwieje ;)

Gość hsderwyrwa
sd,mn dasm - jehehehehehe nie ma to jak wyzycie sie w necie,na forum kobiecym Skoro tak Nas nie lubicie to po wchodzicie i udzielacie sie na forum kobiecym??? Idzcie na forum dla mezczyzn.....zreszta,Wy nie jestescie prawdziwymi mezczyznami czytajac Wasze wpisy

Gość sd,mn dasm
Szmaty i tyle a ten koleś ma racje europa robi się wielkookulturowa wpuszczamy coraz wiecej arabosów i inych a oni nie mogą znieść tych białych szmat ich rozpusty dlatego je gwałcą i zabijają troche to drastyczne no ale co im się dziwć

Gość sd,mn dasm
hsderwyrwa Ale tacy chodza i oczyszczają ten świat z takich głupich kobiet mordując je a nawet wy same się mordujecie przykład małej madzi z sosnowca....:d hahaha

Gość hsderwyrwa
sd,mn dasm - ojooj widze,ze Cie jakas kobieta zostawila i teraz wyzywasz sie na kobietach w wirt.swiecie hehehehehehe Nadal nikt nie odp.na moje pyt.:D

Gość hsderwyrwa
Taaa ale nie wiadomo czy matka sama zabila to dziecko czy z mezem...szkoda Madzi i niech spoczywa w pokoju........poza tym to czesciej faceci bija kobiety i psychicznie znecaja sie

Gość sd,mn dasm
hsderwyrwa Widzisz juz zajebują dziewczynki hahahaha