Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Dalia S

Gabinet kosmetyczny Krak贸w -kogo polecacie

Polecane posty

Go艣膰 orneliaa
Ja chodze do Black Pearl na zabiegi na twarz, ostatnio g艂ownie na mikrodermabrazje. Dobry i profesjonalny salon, polecam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 monia098
Ja tak偶e bardzo cz臋sto korzystam z us艂ug www.klinikaestetica.pl Nawet za tydzie艅 mam kolejny zabieg oczyszczania twarzy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Melka36
W Krakowie by艂am raz na zabiegu karboksyterapii w klinice estetica , polecam zabieg bo daje piorunuj膮ce efekty :) szczeg贸lne uporczywy cellulit poszed艂 w niepami臋膰. Radz臋 poczyta膰 o tym zabiegu tutaj http://klinikaestetica.pl/karboksyterapia-3/ i skorzysta膰

Udost臋pnij ten post

W Krakowie jest naprawd臋 du偶y wyb贸r gabinet贸w medycyny estetycznej. No i dobrze:) Ja lubi臋 odwiedza膰 Estetike na S艂awkowskiej - nie tylko na przepysznej kawy w bajecznej fili偶ance:):) Mi艂o i przytulnie. Zawsze czeka na mnie szlafroczek, tuniczka no i praktycznie po ka偶dym zabiegu wychodz臋 z jakim艣 nowym kosmetykiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja juz od dawna jestem klientka salonu Black Pearl, ma wiele dobrych opinii i ja sama si臋 pod nimi podpisuje. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Igunia000
Black Pearl w centrum przy ulicy Szlak, bardzo profesjonalny salon z przemi艂a atmosfera.

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂 kto艣 o Medycznym FBI? Moja kole偶anka tam chodzi na jakie艣 kobiece spotkania i mnie ci膮gnie. Ja szukam dobrego miejsca na depilacj臋 laserow膮. Podpowiecie co艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majka212
Na depilacje laserow膮 id藕 lepiej do Klinki Estetica. Ulica Ma艂a 5/2, tam jest ten gabinet. Ja 2 razy by艂am na depilacji i efekt znakomity :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KingaNov
Je偶eli chodzi o lesery do 艣mia艂o id藕 do FBI a na karboksyterapie i mezoterapie id藕 do Salonu Odrodzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SandraMatos
Ja mieszkam w Krakowie i chodzi艂am do dw贸ch gabinet贸w, bardzo dobrze robi膮 zabiegi w Klinika Estetica na ulicy Ma艂ej :) jeden z lepszych gabinet贸w m.i medycyny estetycznej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasinasjka
Ja te偶 do kliniki estetica kilka razy chodzi艂am, robi艂am wy艂膮cznie drobne rzeczy jak makija偶 permanentny, usta, ale planuj臋 w najbli偶szym czasie jeszcze depilacj臋 laserow膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂ek1
Ja korzysta艂em z piel臋gnacji d艂oni i mog臋 poleci膰 Gabinet kosmetyczny z Centrum Kraka - Monalisa www.kosmetyka-monalisa.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio by艂am w http://dolcevitasalon.pl na manicure, super efekt i bardzo mi艂e odczucia po wizycie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olgakiper
Zdecydowanie KlinikaEstetica Pierwszy raz tam by艂am na zabiegach przed swoim 艣lubem, a obecnie jestem ich sta艂ym klientem tak偶e polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olgakiper
Ja przewa偶nie chodz臋 do kliniki Estetica mia艂am tam usuwane blizny potr膮dzikowe jestem zadowolona z efektu tak偶e chodz臋 do nich nadal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak chodzi o paznokcie to polecam pani膮 z Pure Diamond. Bardzo dok艂adnie opracowuje p艂ytk臋, lakier i 偶el nak艂ada starannie, ma du偶o lakier贸w do wyboru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super kosmetolog ma te偶 MTTEstetica, by艂am na konsultacji i mia艂am zabiegi exuviance, fajne efekty, przyzwoit ceny i super mi艂a babeczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super kosmetolog ma te偶 MTTEstetica, by艂am na konsultacji i mia艂am zabiegi exuviance, fajne efekty, przyzwoit ceny i super mi艂a babeczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Pani膮 Ani臋 z kliniki Dr Legrand, jak dla nie bezkonkurencyjna! Doskonale mi doradzi艂a co mam zrobi膰 z moim tr膮dzikiem, a przy okazji w klinice skonsultowa艂am si臋 z dermatologiem. https://www.drlegrand.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gjulencka
Der-med na Krzywej sprawd藕. Ja tam chodz臋, moja mama, siostra i wszystkie jeste艣my zadowolone. Ostatnio robi艂am seri臋 zabieg贸w z mezoterapii i efekty super s膮! mia艂am sk贸r臋 po tr膮dziku okropn膮, a teraz jest g艂adka, roz艣wietlona i taka jasna 偶e zdrowo wygl膮da. :) Ewentualnie tu sobie poszukaj kogo艣: http://misjame.pl/znajdz-gabinet/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Black Pearl na Kr贸lowej Jadwigi, maja najlepsza kosmetyczke :)

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki za polecenie Klinika Estetica - w okolicy Krakowa chyba nie spotka艂am si臋 z ta艅sz膮 ofert膮 przed艂u偶ania rz臋s metod膮 1:1 :) Po zabiegu jestem w 100% zadowolona i na pewno jeszcze do nich wroce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W temacie 偶eli i hybryd polecam Wam Pure Diamond. Moje paznokcie by艂y w tragicznym stanie, a po wizycie s膮 nie do poznania :D Plus za du偶y wyb贸r lakier贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EmiliaEmi
Mam pozytywne do艣wiadczenia z centrum SKOPIA przy J. Conrada (na przeciwko IKEA). Oferuj膮 zar贸wno zabiegi na cia艂o jak i twarz oraz z zakresu medycyny estetycznej. Robi艂am tam zabiegi na tr膮dzik i ju偶 po 2 zabiegach mam rewelacyjne efekty, oczywi艣cie stosuj臋 sie te偶 do zalece艅 dermatologa i kosmetyczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 tu wspomina艂 niedawno salon Pure Diamond na Krowodrzy. Te偶 mog臋 go poleci膰. Moje paznokcie by艂y w fatalnym stanie, a teraz s膮 nie do poznania :D

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋