Gość orneliaa Napisano Styczeń 16, 2017 Ja chodze do Black Pearl na zabiegi na twarz, ostatnio głownie na mikrodermabrazje. Dobry i profesjonalny salon, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia098 Napisano Styczeń 23, 2017 Ja także bardzo często korzystam z usług www.klinikaestetica.pl Nawet za tydzień mam kolejny zabieg oczyszczania twarzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Melka36 Napisano Styczeń 24, 2017 W Krakowie byłam raz na zabiegu karboksyterapii w klinice estetica , polecam zabieg bo daje piorunujące efekty :) szczególne uporczywy cellulit poszedł w niepamięć. Radzę poczytać o tym zabiegu tutaj http://klinikaestetica.pl/karboksyterapia-3/ i skorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katija81 0 Napisano Luty 3, 2017 W Krakowie jest naprawdę duży wybór gabinetów medycyny estetycznej. No i dobrze:) Ja lubię odwiedzać Estetike na Sławkowskiej - nie tylko na przepysznej kawy w bajecznej filiżance:):) Miło i przytulnie. Zawsze czeka na mnie szlafroczek, tuniczka no i praktycznie po każdym zabiegu wychodzę z jakimś nowym kosmetykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2017 Ja juz od dawna jestem klientka salonu Black Pearl, ma wiele dobrych opinii i ja sama się pod nimi podpisuje. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Igunia000 Napisano Luty 7, 2017 Black Pearl w centrum przy ulicy Szlak, bardzo profesjonalny salon z przemiła atmosfera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korneliapilacka 0 Napisano Luty 8, 2017 Słyszał ktoś o Medycznym FBI? Moja koleżanka tam chodzi na jakieś kobiece spotkania i mnie ciągnie. Ja szukam dobrego miejsca na depilację laserową. Podpowiecie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka212 Napisano Luty 14, 2017 Na depilacje laserową idź lepiej do Klinki Estetica. Ulica Mała 5/2, tam jest ten gabinet. Ja 2 razy byłam na depilacji i efekt znakomity :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doriskaaa Napisano Luty 15, 2017 @Majka212 ja też tam chodziłam, cenowo dobrze wychodzi ten zabieg w tej klinice. Poczytajcie tutaj o zabiegu, warto wiedzieć pewne rzeczy http://klinikaestetica.pl/depilacja-laserowa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KingaNov Napisano Luty 15, 2017 Jeżeli chodzi o lesery do śmiało idź do FBI a na karboksyterapie i mezoterapie idź do Salonu Odrodzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korneliapilacka 0 Napisano Luty 16, 2017 Ooo super :) rozumiem, że robiłaś depi w FBI tak? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SandraMatos Napisano Luty 17, 2017 Ja mieszkam w Krakowie i chodziłam do dwóch gabinetów, bardzo dobrze robią zabiegi w Klinika Estetica na ulicy Małej :) jeden z lepszych gabinetów m.i medycyny estetycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasinasjka Napisano Luty 20, 2017 Ja też do kliniki estetica kilka razy chodziłam, robiłam wyłącznie drobne rzeczy jak makijaż permanentny, usta, ale planuję w najbliższym czasie jeszcze depilację laserową :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pawełek1 Napisano Luty 23, 2017 Ja korzystałem z pielęgnacji dłoni i mogę polecić Gabinet kosmetyczny z Centrum Kraka - Monalisa www.kosmetyka-monalisa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2017 Ja ostatnio byłam w http://dolcevitasalon.pl na manicure, super efekt i bardzo miłe odczucia po wizycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olgakiper Napisano Luty 27, 2017 Zdecydowanie KlinikaEstetica Pierwszy raz tam byłam na zabiegach przed swoim ślubem, a obecnie jestem ich stałym klientem także polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olgakiper Napisano Luty 28, 2017 Ja przeważnie chodzę do kliniki Estetica miałam tam usuwane blizny potrądzikowe jestem zadowolona z efektu także chodzę do nich nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2017 Jak chodzi o paznokcie to polecam panią z Pure Diamond. Bardzo dokładnie opracowuje płytkę, lakier i żel nakłada starannie, ma dużo lakierów do wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2017 Super kosmetolog ma też MTTEstetica, byłam na konsultacji i miałam zabiegi exuviance, fajne efekty, przyzwoit ceny i super miła babeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2017 Super kosmetolog ma też MTTEstetica, byłam na konsultacji i miałam zabiegi exuviance, fajne efekty, przyzwoit ceny i super miła babeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korneliapilacka 0 Napisano Marzec 13, 2017 Pierwszy zabieg depi za mną! :D KingaNOV posłuchałam Cię i zobaczymy co będzie, narazie jestem zadowolona z FBI :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2017 Polecam Panią Anię z kliniki Dr Legrand, jak dla nie bezkonkurencyjna! Doskonale mi doradziła co mam zrobić z moim trądzikiem, a przy okazji w klinice skonsultowałam się z dermatologiem. https://www.drlegrand.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gjulencka Napisano Kwiecień 25, 2017 Der-med na Krzywej sprawdź. Ja tam chodzę, moja mama, siostra i wszystkie jesteśmy zadowolone. Ostatnio robiłam serię zabiegów z mezoterapii i efekty super są! miałam skórę po trądziku okropną, a teraz jest gładka, rozświetlona i taka jasna że zdrowo wygląda. :) Ewentualnie tu sobie poszukaj kogoś: http://misjame.pl/znajdz-gabinet/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Polecam Black Pearl na Królowej Jadwigi, maja najlepsza kosmetyczke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiek73x 0 Napisano Kwiecień 28, 2017 Dzięki za polecenie Klinika Estetica - w okolicy Krakowa chyba nie spotkałam się z tańszą ofertą przedłużania rzęs metodą 1:1 :) Po zabiegu jestem w 100% zadowolona i na pewno jeszcze do nich wroce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 medycyna estetyczna http://bonadea-krakow.net.pl/oferta/dermatologia-estetyczna/ polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2017 Witam, gorąco polecam gabinet kosmetyczny Bona Dea http://bonadea-krakow.net.pl/oferta/kosmetologia-i-fryzjer/ miła obsługa, dobry kontakt z klientem oraz profesjonalne podejście. Gorąco polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2017 W temacie żeli i hybryd polecam Wam Pure Diamond. Moje paznokcie były w tragicznym stanie, a po wizycie są nie do poznania :D Plus za duży wybór lakierów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EmiliaEmi Napisano Maj 17, 2017 Mam pozytywne doświadczenia z centrum SKOPIA przy J. Conrada (na przeciwko IKEA). Oferują zarówno zabiegi na ciało jak i twarz oraz z zakresu medycyny estetycznej. Robiłam tam zabiegi na trądzik i już po 2 zabiegach mam rewelacyjne efekty, oczywiście stosuję sie też do zaleceń dermatologa i kosmetyczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2017 Ktoś tu wspominał niedawno salon Pure Diamond na Krowodrzy. Też mogę go polecić. Moje paznokcie były w fatalnym stanie, a teraz są nie do poznania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach