Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

Gość krowa bordo z ameryki
a na mnie glupki nie macie pomyslu;/ tacy madrzy

"zeleczek - 16-22 latka, mlodo (dziecinnie) wygladajaca, typ lolitki, opetana na punkcie sexu " mam już prawie 26, ale reszta.. nawet trafna :D "To akurat proste - uwielbia być ssana" :D "a mnie się żelek kojarzy zawsze z piosenka gummy bear. " czasem ją podśpiewuję :D "Żelek- niska i korpulentna z brązowymi loczkami i drobnymi rysami twarzy. Uwielbia dobre żarcie" 162 :P jeszcze nie korpulentna (po ślubie przytyję! :P), ale dobre jedzenie faktycznie lubię. loczki mam w deszczową pogodę i gdy powietrze jest wilgotne ;)

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Mi kojarzy się z zakompleksioną, szarą myszką, która chce być zauważona ale nikt jej nie widzi. Raczej nie za młoda, schowana za masą uprzedzeń i wyobrażeń o życiu, którego tak naprawdę nie zna.

Argen - ktoś z mitologii skandynawskiej (na kształt Thora). Pierwsze skojarzenie. Kolory czarny i niebieski. Zwierzę - koń.

Gość krowa bordo z ameryki
no a widzicie :) heee ;p a tak naprawde mam 20 lat jestem poukladana i bede studiowac ekonomie oo ;) nick myli bo nie jestem krowa paaaaaaaaa

Lomu, może dlatego, że wiele lat japońskiego się uczyłam :P Hehe ;) Wspomniałam gdzieś o tym tutaj kieeedyś ;)

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe mi damascenka kojarzy się z przewrażliwioną damusią (i jak widać pierwsze wrażenei było prawdziwe) Tak, tak, Fiku. Prawdziwe. W 100% :)

Dlaczego ja sie wszystkim kojarze ze szczupla kobieta sukcesu?! :D To znaczy to chyba komplement, patrzac na inne skojarzenia, ale wyjatkowo do mnie nie pasuje ;)

Przymierzałem się do nauki japońskiego 😭 Ale znam tylko kilka słówek :(

Argen wojownik jakiś Krwawa Wilczyca odważna babka, babochłop(to tylko skojarzenie)

mi z solarnicą wiec nie wszyskim ;] Setunia -czarne długie włosy , szczupła lubiąca rock , metal i masz czarne pazurki najmadrzejszy na swiecie niski okularnik 24/24 przed kompem na pasku ma odpalone 10x wikipedie i google

"były prawiczek - wysoki gość, ciemne okulary, jakiś garnitur albo marynarka. do tego w mercu albo bmw. " hrhr no nie ? i zaruchałem w końcu :P.