Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona bardzo :(

mam ogromny kompleks z powodu zebów

Polecane posty

przez to unikam ludzi, rozmowy i jestem dzikusem. nie piszcie, że mam iść do ortodonty - zęby mam proste, zadbane - ale wielkie jak u konia :( chyba musiałabym sztuczną szczękę zrobić - bo inaczej co? implanty? nie stać mnie - dopiero zaczynam prace /studiuję/ :(:(

Gość Mikikijjhdddaaaa
o matko ja mam odstające uszy, halluksy, niezbyt równe zęby, astygmatyzm i co ja mam powiedzieć? i wyobraź sobie, że patrze w lustro i jestem zadowolona a faceci lecą na mnie i co chwila mnie ktoś podrywa grunt to pokochać siebie, wtedy inni też Cię pokochają!

wiesz.. ja nie wymieniłam wszystkiego :) wstydzę się po prostu tych zębów. Małą mam buzie, jestem szczupła - a tu takie zębiska :(

Gość bubulina29
he, poradzilabym Ci wybrac sie do dentysty , zapytaj sie co moze Ci zaproponowac. Tu przypiłuje , tu dolozy..... napewno bedzie to dluzszy proces, ale warto , nie zawsze potrzeba ortodoncji :) Twoje zabki przy malej buzi musialy sie tak poustawiac :(

do tej pory chodziłam tylko na przeglądy i wstydziłam się zapytać o to, czy coś się da z nimi zrobić, ale od kiedy dentystka mi powiedziała: ale masz wielkie jedynki! - nie pokazałam sie u dentysty. A czy to moja wina?? zęby są gigantyczne - nie do uwierzenia, ze człowiek może takie miec, u nikogo takich nie widziałam, a przyglądam się zawsze zębom u innych

Gość bubulina29
kochana :) nie alamuj sie :) moja kolezanka tez miala dlugie zeby , to jej upilowali i doprowadzili do porzadku ... zobacz na necie wykaz dobrych dentystow w swoim miescie ... poczytaj opienie . I odrazu musisz powiedziec z czym przyszlas do niego , to ajmie sie twoim problemem profesjonalnie, w koncu za to mu placisz !

jestem umówiona do dentysty na lipiec, na 10 lipca chyba, nie pamiętam. Wtedy wyłożę o co chodzi, ale wydaje mi się, ze nie będzie to takie proste, bo żeby chodziło tylko o spiłowanie, mam nie tylko długie zęby, ale i szerokie, takie łopaty jak do węgla :( pożalę się trochę :(

Gość bubulina29
ja mam jedynki szersze ale krotkie , i nie wyglada to strasznie :) powiedz ze chcesz troche skrocic , zebys sie powoli przywyczaila.....a pozniej najwyzej dopiluje Ci bardziej :) a z boku tez moze pilowac , zalozyc aparat i sie zejda ... Kochana takie cuda sa ze nie uwierzysz , tylko znajdz dobrego dentyste . Najwazniejsze zeby sie nie zalamywac . najwazniejsze ze zdrowe , a reszta to tylko kosmetyka :) zacznij dzialac , Powodzenia

Gość fsdfdgfggh
tez nie lubie swoich jedynek, są szerokie i mają taki dziwny ksztalt, ale w sumie... dobrze ze w ogole są ;) wyobraź sobie jakbys w ogole nie miala jedynek :O

Gość Monday.
Hehe, widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Też mam długie, królicze zębiska, wyglądają one koszmarnie. Na zdjęciach wstydzę się uśmiechać. Na domiar złego, mam przez to problemy z wymawianiem "r". I ogólnie bardzo niewyraźnie mówię, szeleszczę... Pytałam się o to na forum i odpowiedź, którą otrzymałam, nie zadowoliła mnie aż nadto... Zobacz sama. http://forum.dentonet.pl/viewtopic.php?p=358181#358181 A jeżeli chodzi o moje królicze zębiska, to wyglądają one tak. http://desmond.imageshack.us/Himg521/scaled.php?server=521&filename=dsc04188g.jpg&res=landing Jednym słowem - nie wygląda to fajnie. D;

Gość frtrtyrytu
monday masz noramlne zeby, w zyciu bym nie pomyslala ze cos z nimi nie tak. czy ty masz wszystko Ok z psychiką?

Gość Monday.
No cóż, dla jednego złamany paznokieć jest czymś, na co nawet nie zwróci najmniejszej uwagi, dla innych jest to tragedia życia. Niektórych wystający brzuch wpędza w deprasję, innym wcale nie przeszkadza... Każdy postrzega różne sprawy w różny sposób. ;) Mnie akurat moje zęby się nie podobają, zwłaszcza, że ludzie mnie nie rozumieją... ;)

Gość Monday.
Nie rozumieją - w sensie nie rozumieją, co mówię. Bo szeleszczę. (;