Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz1991

Kobiety lubiące wiersze - są tu takie?

Polecane posty

Czy są tu kobiety które lubią wiersze? Sam piszę wiersze jednak powoli brak mi natchnienia. Jeśli jest jakaś chętna do tego by napisać jakiś wiersz specjalnie dla niej to proszę napisać coś o sobie bym miał jakiś punkt zaczepienia. To chyba tyle. Pozdrawiam

natchnienia nie można wymusić :) Najlepsze pomysły przychodzą same (zazwyczaj wtedy kiedy nie ma jak tego zapisać :P)

Pomysł pomysłem tylko nie mam dla kogo pisać wierszy i tu jest problem:( Dam tu może jeden z wierszy które tu na forum umieściłem: Szukając miłości Szukając miłości brnąłem przez świat pełen okropieństwa Jedyne co znajdywałem to mężatki lub narzeczeństwa Pewnego razu siedząc samotnie niedaleko strumieni Zobaczyłem piękną niewiastę stojącą w słońca promieni W ten poczułem szybsze bicie serca wołanie Kochasz ją dalej czego stoisz bałwanie Gdy zebrałem w Sobie wystarczająco odwagi Ona zniknęła. Ja zaś stałem jak biedak półnagi Ograbiony z uczucia jakim darzyłem Tą anielską postać Zacząłem wątpić, że jedynie przyjacielem pozostać Przez lata cierpień i samotności mogłem bez wątpliwości już skończyć tylko samotnie w otchłani nicości Nagle z ciemności która była mym domem wyłoniła się ONA Ta właśnie moja anielska niewiasta od wieków wyśniona Gdy nasze usta się się wspólnie zetknęły Radość do mego serca powróciła a złe myśli minęły Tak o to będąc w rozpaczy w ogarniającej mnie ciemności Znalazłem drogę do mojej wymarzonej miłości