Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvbvwfvwrv

Przeszedlem dzis pol miasta i nie widzialem pary gdie koles mialby mniej niz 175

Polecane posty

Gość Sexy Pani :)
Ja uważam że wcale wysoki facet nie musi mieć przewagi nad tym średnim czy niskim

frodo, mógłbyś być postrzegany jako sympatyczny, wysportowany czy inteligentny, choć to ostatnie raczej ciebie nie dotyczy zrób tak żeby zalety górowały nad wadami, wtedy skutecznie je przyćmia, choć wzrostu nie uważam za wadę. Jest mnóstwo nie wysokich dziewczyn które 2 metrowego faceta nie potrzebują

frodo Masz kręcone włosy ?

Gość brawa cdla Lomu
jak zwykle wykazales sie inteligencja ale to nie pomoze. pisalam raz z ta banda nieudacznikow przez 2 h, na kazdy moj argument mieli te same wymowki co teraz, nic im juz nie pomoze ps. 175 to normalny wzrost, faceci powyzej 1,85 zaczynaja robic sie niezgrabni, niewazne czy chudzi czy umiesnieni, dla mnie najwazniejsza jest meska twarz

mogłam, wybrałam niskiego (175) zadecydowały inne cechy po co mi się męczyć z wysokim a głupim?

Gość wujaszek333
wiecie że miałem myśli samobojcze ? tylko moja kobieta mnie trzymał przy życiu a treraz okazała się zwykłą pusta cipa i poleciala na wysokiego ...

yhmmm za wysoki nie jest fajny, zazwyczaj prezentuje sie jak szczudło!

feger - tylko nadal będę za niski. Każda chce wysokiego te niskie też. brawa cdla Lomu = powyżźej 185 są niezgrabni, ciekawe wiec czemu sikacie za nimi po nogach Sexi - nie. obecnie to w ogóle nie mam włosów:P

Faceci ! Niski wzrost to jeszcze nie tragedia :) Możecie nam to inaczej rekompensować np. dobrą grą wstępną i ostrym seksem ;) dobrymi zarobkami albo fajną osobowościa :)

Panowie - naprawdę uważacie, że kobiety wiążą się z facetami TYLKO ze względu na wzrost?

Gość yjkui
feger - Ile masz wzrostu?

Gość wujaszek333
lomu nie wiem ale napewno ma to dlanich ważne znaczenie ale moze nie jest decydujące

Gość wujaszek333
Lomu - nie , nie TYLKO. ale bez odpowiedniego wzrostu poza ramy kolegi nie wyjdziesz Brawa dla kolegi

Gość brawa cdla Lomu
no dobra, powyzej 1,85 nie zawsze, ale powyzej 1,90 to juz jak dla mnie mutanty. sama mam 1,60 i wolalabym faceta maximum do 1,85, najlepiej 1,80, ale kurwa chyba nie chodze z centymetrem?! jestescie poyebani, naprawde i takich jak wy nie chcialabym nawet jakbyscie mieli po 3 metry

Sexy - ciekawe jak zrekompensować to seksem, jak nawet na 1 randkę się taka nie da zaprosić oj tam oj tam przesadzasz :)

Przypomnę Ci jeszcze raz - mam 175 cm!! Do tego mam zakola i odstające uszy.... A jakimś, dziwnym trafem mam kilka związków za sobą i na brak zainteresowania nie narzekam.... Po prostu w dupie mam niedoskonałości swojego wyglądu i nawet, jeśli inni je widzą, staram się je zrekompensować swoimi mocniejszymi stronami.

o miłości pewnie nigdy nie słyszałes? po co miałam szukać problemu we wzroście? każdy ma inne priorytety

Gość bxc
mój ma 198 a ja 170 :D

Gość hehehe :D
Przypomnę Ci jeszcze raz - mam 175 cm!! Do tego mam zakola i odstające uszy.... A jakimś, dziwnym trafem mam kilka związków za sobą i na brak zainteresowania nie narzekam.... Po prostu w dupie mam niedoskonałości swojego wyglądu i nawet, jeśli inni je widzą, staram się je zrekompensować swoimi mocniejszymi stronami. Co za pajac :D

Gość hehehe :D
laski lecą tylko na wysokich :) czyli na mnie

oj Lomu, jakbym opis swojego męża czytała! a ponoć jest niezłym ciachem i ma powodzenie, moze to przez "niecodzienny" typ urody...

feger - to nie jest miłość tylko branie kogoś z braku laku. kobiety kochają tylko wysokich Lomu - jesteś starzy ode mnie, Twoj wzrost więc nie jest karłowaty, w moim pokoleniu jest. Odstające uszy czy zakola to żadne problem jak się jest normalnego wzrostu

Gość feger ILE MASZ WZROSTU????
.

Jak chcesz.... Szukaj dalej wymówek. Myślisz, że w moim pokoleniu nie ma wysokich facetów? Zmartwię Cię - większość moich kolegów jest wyższych ode mnie.

Gość Forever Alaan
masz miare w oczach ? dziwki tylko patrza na wyglad