Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvbvwfvwrv

Przeszedlem dzis pol miasta i nie widzialem pary gdie koles mialby mniej niz 175

Polecane posty

Ja jakbym tyle miał to....W przyszły weekend wyrwałbym tę moją fajną koleżankę, pobyłbym sobie z nią trochę, jakby nie było tak fajnie, jak myślę, to bym ją zostawił i co, no niech będzie miesiąc, wyrywałbym sobie inną na szybkie romanse. A ci kurwa siedzą i smucą na forum. Karma to dziwka:(

Nie, wzrost ponizej 190 cm nie jest niczym nadzwyczajnym. 190+ niejako wymusza na facecie męskość, ja nie wiem jak mozna nie byc męskim mając 190+ cm. :o🖐️ W liceum pamiętam mielismy takiego Rafała, z 195 cm miał, a melepeta nie z tej ziemi. Jak mozna marnotrawic taki potencjał genetyczny? :o🖐️

wiara ...przesadzasz i dobrze o tym wiesz, napewno ty ze swoim wzrosyem bedziesz miał większe branie niz ja

Gość Centymetry Prawiczków:
Grzeslaw - 155 cm ****** IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Draxon - 167 cm Kurdu_Bydzia - 169,5 cm ****** Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Argen - 175 cm Beliar - 177 cm ****** Mateusz1991 - 180 cm Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm Looooser - 185 cm Kapselko - 187 cm ****** Ten ostatni niedziel - 190 cm Reserved - 190 cm Cream - 191 FHG - 191 cm BSA - 193 cm

Frodo - Bo stale dochodzą nowe prawiki ze swoimi centymetrami :classic_cool:

Gość offerma jaki niski
🖐️

Frodo - Ale powinni zostać upamiętnieni na tej zacnej liście :classic_cool: