Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvbvwfvwrv

Przeszedlem dzis pol miasta i nie widzialem pary gdie koles mialby mniej niz 175

Polecane posty

Lomu - masa jest wysokich, ale nie aż tyle co w moim.] Nie będę szukał wymówek!!!!! Ale czy to zmieni mój wzrost? czy zmieni postrzeganie karypli przez dziewczyny. Pewnie jakbym był ślepy to bys pisał,że szukam wymówek bo Ty masz ślepego kolegę który wygrywa mistrzostwa swiata w strzelectwie sportowym

nie podawaj mojego przykładu jako branie z braku laku

"Ale czy to zmieni mój wzrost?" Chodzi właśnie o to, że nic Twojego wzrostu nie zmieni, więc narzekanie na niego jest bezcelowe... Po prostu pogódź się z tym, że jesteś ŚREDNIEGO wzrostu.

Owszem , zaczną. Pod warunkiem, że ten karzeł będzie interesujący

Czarna rozpacz.... Owszem, każdy ma jakieś wymagania dotyczące wyglądu. Ale uwierz mi, że aparycja schodzi na drugi plan w związku.

ja nie nazywam ludzi niziołkami, to pogardliwe określenie a na pogarde ze względu na wzrost nikt nie zasługuje

wiem, chodzi o to że sam sobie stwarzasz problem, pewnie jesteś ogólnie nieciekawy i wzrost jest twoja wymówka

Może inaczej.... Zrób małą sondę - zapytaj kobiety o ich wymarzonego faceta. Jakiego powinien być wzrostu, jakiego koloru mieć oczy i włosy, jaką budowę ciała preferują, itd. Ogólnie o idealny wygląd chodzi. A później zapytaj, czy ich partner spełnia wszystkie te wymagania. Jestem pewien, że 90% kobiet zaprzeczy. To samo tyczy się facetów. Martwisz się swoim wzrostem i dlatego masz jakąś blokadę w nawiązywaniu znajomości z płcią przeciwną. Dla większości kobiet Twój wzrost nie jest problemem.

Lomu - kolor oczu i inne pierdoły sa nieistotne, faktycznie każda ma innego niż jeje ideał. Ale każda ma faceta o fajnym wzroście. nie mam zadnej blokady, to baby maja blokadę jak widzą liliputa Dla większośći kobiet mój wzrost jest problemem, bo jestem za niski, bo szpilek nie ubierze, bo to , bo tamto. Dla tych co szpilek nie noszą i nie sa puste tez jestem za niski

Gość zdeeeo
glupoty gadacie. ja mam 193 cm i nigdy nie mialem dziewczyny, zawsze zero powodzenia. Mam nieciekawy dla kobieta charakter. i to sie liczy. sam wzrost nic nie daje.

Gość zdeeeo
no wiem. ale trudno, przeciez sie nie zmieni temperamentu. ale wzrost Wam nic nie da jak nie bedziecie intrygujacy dla kobiet. ja nie jestem i juz sie z tym pogodzilem. mam 25 lat.

Co do tytułu tematu "Przeszedlem dzis pol miasta i nie widzialem pary gdie koles mialby mniej niz 175" też takich par nie widzę (wśród młodych osób).

Gość zdeeeo
no fakt, ale też nie każdy jest takim chamidłem jak Ty- w tym Twoj problem ciołku jeden

Gość zdeeeo
chyba jestes pierdolenity. nie chyba na na pewno. zaloz se buty na koturnie to ci mina wszelkie kompleksy kmiotku :D

zdeeeo - koturny to nie to samo, dupy nie lubią kotórnw. kuraw jak taki śmieć, który przy fajnym wzroście spędza dzień na babskim forum śmie kogoś nazywać kmiotkiem. Kmiotkiem to musiał być twój ojciec sporo spłodził taką mameję:)

Gość ale ....
Lomu - jesteś starzy ode mnie, Twoj wzrost więc nie jest karłowaty, w moim pokoleniu jest. Odstające uszy czy zakola to żadne problem jak się jest normalnego wzrostu Co ty gadasz lomu zawsze był średnim facetem i tyle obojętnie czy żyłby w sredniowieczu 30 lat temu czy teraz