Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvbvwfvwrv

Przeszedlem dzis pol miasta i nie widzialem pary gdie koles mialby mniej niz 175

Polecane posty

Gość bo...afaf.aafa
tatrataratak spierdalaj debilu

Gość tatrataratak
widzę , że źródło twoich problemów jest daleko głębsze niż myślałęm , zwykły portal nic tu nie pomoże ... niestety :o

Gość Długi
jak ja czytałem w jakimś poradniku (coś tam o psychice kobiet, i tak mało pomogło zrozumieć kobietę w 100% to chyba nierealne :D ) to pisali że kobiety lecą na wysokich dlatego że oni kojarzą im się z władzą i że mogą dużo osiągnąć do tego one wybierają duzych dlatego że taki wysoki ma też lepsze wartości obronne :) myślę że trochę pomogłem

Gość tak leca na wysokich ze u mnie
w grupie wszyscy kolesie do 180 jakos laski maja. Jest tylko 3 u nas ktorzy sa sami, w tym ja. No i ja mam 186 moj kumpel 183 i jeszcze jeden 187 i wlasnie takie mamy branie ze od poczatku studiow ( 4 lata) nie mialem nawet 1 okazji. Nie wiem jak inni tutaj ale moim zdaniem sam wzrost gowno daje.

Gość Jeździec apokalipsy 21
tak Duży mocniej przypierdoli .... swojej wybrance :D

Gość oj lecą lecą
na wysokich kobiety tak naprawdę są banalne ja mam 182

Gość tatrataratak
tak leca na wysokich ze u mnie chłopcy z kompleksami zakładają tego typu topiki , żeby trochę sobie pojęczeć, bo w realu każdy na takie coś popukałby się w głowę

Gość Długi
A jeszcze pamiętam że one lecą na wysokich gdy mają okres( czyli najlepsze dni płodne) to wtedy lecą na "mocnych i dużych" bo chcą ich na ojców swego potomstwa a do związku są niższych bo uważają ich za spokojniejszych a wysokich chcą ylko żeby zapłodnili żeby dziecko było silne

Gość Długi
tak leca na wysokich ze u mnie Więc pewnie dlatego nie chcą nas na związek :D

Nie wiem jak inni tutaj ale moim zdaniem sam wzrost gowno daje. Trafiłeś w sedno. Znam kilku wysokich facetów, ale to takie ciapy raczej i ciepłe kluchy. Nie toleruję takiego charakteru, choćby miał mieć 2 metry :p

Gość tatrataratak
długi ciesz sie i korzystaj :p

Gość avp2
ja tam czytalem ze w czasie dni plodnych leca na kolesi ze specyficznym meskim ryjem i odpowiednimi rysami twarzy. Jest kilka takich badan amerykanskich, wystarczy zajrzec do google :)

Gość Długi
tartak spoko lubie kobiety jeszcze bardziej lubię je pierdolić :) ale nie jestem jakimś ruchaczem :D się ale wzrost to nie wszystko ale jest ważnym atutem

Gość Długi
avp2 Tak wysokie czoło i ostre rysy wiem

Gość :D hahahaha
Krótko kobiety dobierają sobie nas do swoich potrzeb panowie :D cholerne manipulantki :P

Gość Długi
zielona torebka Mam włączyć swój urok osobisty ;)

Gość aha......:0
czyli kobiety na ojców chcą dużych a do niańczenia małych dobrze zrozumiałem, w takim razie to one załatwiają i małych ( wychowują nie swoje potomstwo jak frajerzy) i dużych ( są olani posłużyli tylko za ruchacza) ???

Gość avp2
"Intriguingly, though, men seem to look for slightly different things in short-term and long-term partners. Whether they were being asked to evaluate partners for long-term or short-term relationships made no difference to female volunteers. In both cases, faces were more important than bodies." W skrocie, krotkoterminowo faceci wola u kobiet cialo, dlugoterminowo-wazniejsza jest u kobiet twarz. Tzn w tym pierwszym przypadku cialo i twarz egzekwo. Dla kobiet w obydwu przypadkach najwazniejsza jest twarz faceta.

Gość Długi
aha......:0 No mniej więcej tak to wygląda ale nie jest to regułą :)

Gość Długi
avp2 Dzięks czytałem :)

Gość słodka :)
Na tym forum poznaje swoją psychikę :D

Gość avp2
http://hellobeautiful.com/1776635/smile-more-imporant-than-weight-survey/ Female First noted that a smile was rated as the most important feature by 56% of respondents, closely followed by faces at 53% and eyes, 51%. Dress sense, body shape, hair and height were also measured, with the latter bringing up the rear on 25%. W skrocie, twarz, oczy to 53 % atrakcyjnosci, wzrost 25%

Mam 185 i nigdy nie mialem problemow z kobietami, ciezko jednak powiedziec czy to przez wzrost czy przez moj otwarty stosunek do swiata.

Gość nieformeny
Mam 185 i czuje się niski. Może tak siebie widzę w lustrze przez nadwagę, ważę ok. 100 kilogramów.

to ja powiem. wzrost nie jest moze najwazniejszy, ale na pewno wazny jak dla mnie, szczegolnie ze sama jestem wysoka