Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvbvwfvwrv

Przeszedlem dzis pol miasta i nie widzialem pary gdie koles mialby mniej niz 175

Polecane posty

Gość ale ....
Przeciętnego wzrostu facet czyli średniego ma 175cm w Polsce dokładnie to wynosi 178 a kobieta przeciętnego wzrostu ma 165cm

średni wzrost w połowie dziewiętnastego wieku Country Height Australia 1.72 m (5 ft 7 34 in) England 1.73 m (5 ft 8 in) U.S. 1.71 m (5 ft 7 14 in) Norway 1.69 m (5 ft 6 12 in) Ireland 1.68 m (5 ft 6 14 in) Scotland 1.68 m (5 ft 6 14 in) Sweden 1.68 m (5 ft 6 14 in) Bohemia 1.67 m (5 ft 5 34 in) Lower Austria 1.67 m (5 ft 5 34 in) Moravia 1.66 m (5 ft 5 14 in) France 1.65 m (5 ft 5 in) Wales 1.65 m (5 ft 5 in) Germany 1.64 m (5 ft 4 12 in) Netherlands 1.64 m (5 ft 4 12 in) Spain 1.62 m (5 ft 3 34 in) Italy 1.61 m (5 ft 3 12 in) Ja byłbym wtedy wysoki

Gość ale ....
ale... = wzrost sie zwiększa z pokolenia na pokolenie Tak zwiększył się z dlatego że teraz dają sztuczne hormonizowane żarcie i wiara ma sztuczny wzrost a po za tym wzrost ogólny zwiększył się na przełomie 30 lat o 2cm ....tylko więc nie pierdol a wogle z twoim myśleniem to np w 2500 roku przeciętny człowiek będzie miał 3m ???? co ty pierdolisz

Gość ale ....
frodo the niziołek Dobrze masz racje niedługo przecietny wzrost to bedzie 3m .....

Gość ale ....
tylko prawda jest taka że za duży facet ma problemy zdrowotne i z koordynacja i są złamasami...

Gość ale ....
frodo the niziołek No pewnie masz racje niedługo będzie era 3m samców i to BĘDZIE PRZECIETNY WZROST TYLKO !

Gość o zesz ty
hahahaha :D dobre 3m ???

Gość ale ....
frodo the niziołek Kurwa ale mnie wnerwiasz ( ale tak pozytywnie :) )

Gość ale ....
I w młodości mogą się wyszaleć. O czym ty pierdielisz ?

I co z tego, że później ma jakies problemy zdrowotne jak każdy. Skoro w młodości mógł się wyszaleć.

Gość ale ....
frodo the niziołek Ty pierdzielisz .... złamasie bo kobiety pragną wysokich jejciu i co ? Pragną wysokich a puszczą się z pierwszym lepszym i oboże niskim niskim menelem z gitarą :D

Gość ale ....
I co z tego, że później ma jakies problemy zdrowotne jak każdy. Skoro w młodości mógł się wyszaleć. Nie ja mam kolegę 194cm 23 lata a ciągle zdycha...i mam marne zdrowie wogle jakiś chorowity

Gość ale ....
frodo the niziołek ale - właśnie w tym problem, że z niskimi się nie puszczają Nie no poddaję się :D nie jesteś na moje nerwy

Gość Potężny drwal
hahaha ja mam 192 cm i zmartwie was one wolą tych wyższych :D

Gość Potężny drwal
one chcą ssać i lizać nasze penisy i jajka :D my je grzmocimy i zapładniamy a wy małe cieniasy wychowujecie nasz potomstwo hahaha :D

Gość Potężny drwal
Kobiety jak widzą Wysokiego i umięsnionego ( ja :D ) to od razu robią się "uległe" "mokre" i "uwodzicielskie" :D hahaha no i oczywiście się rozkraczają :D

Gość Potężny drwal
Ty byś chciał, żeby Twoje dziecko miało to co Ty? Ja bym chciał cieniasie :D hahaha