Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien maly skandal

Dlaczego niektorzy ludzie nienawidza prostytutek? Kolezanka jest prostytutka i..

Polecane posty

Gość pewien maly skandal

Pytanie wzielo sie stad, ze ostatnio rozeszlo sie wsrod naszych znajomych, iz jedna nasza kolezanka pracuje w ten sposob. Bardzo nieladnie sie stalo, bo zaufala nieodpowiedniej osobie i opowiedziala jej o tym. I wiecie co mnie zadziwia? To, ze dziewczyna byla bardzo lubiana, wszyscy zawsze mowili jaka madra, fajna, zapraszali wszedzie. A teraz obrot o 180 stopni i wyzwiska, ze jest glupia dziwka:ONie bardzo to rozumiem, bo mowia to osoby, ktore jeszcze niedawno byly jej najblizszymi przyjaciolmi. Niedlugo wyprawiam impreze urodzinowa i powiedzialam wczoraj bedac w towarzystwie, ze mam zamiar ja zaprosic. To wszyscy naskoczyli na mnie jakbym chciala by na mojej imprezie pojawil sie grozny stwor. Powiedzialam jakie mam zdanie na ten temat, mnie wisi co ona jej robi, jej dupa jej sprawa. Lubilismy ja wszyscy wiec uwazam, ze ten "zawod" niczego nie zmienia. Przeciez wciaz jest ta sama madra i fajna dziewczyna. Czy wy tez macie takie uprzedzenia? Co w ogole o tym myslicie?

Gość Mikaś
To trudne pytanie... Ja osobiście nic do nich nie mam. No chyba, że to leniwe, głupie baby, którym się nie chce robić nic innego, niż du*y dawać ;) Nikt nie powiedział, że prostytutka musi od razu stać przy drodze albo dawać w podrzędnym burdelu.

Gość doc
ja nie mam nic przeciwko tym, do których sami faceci przychodzą, natomiast wkurwiaja mnie te które wyczekuja na parkingach i łaza od samochodu do samochodu z tekstem "seksu chce? loda chce?"

Gość szczerze?to prosze bardzo
prostytutka to dziwka bez szacunku do siebie i swojego ciała do tego leniwa krowa która zamiast pracowac woli obciągac gały i dawać dupy.Nie dziwie się twoim znajomym boją się pewnie ze ich zarazi jaką chorobą ,zrestzą ja osobiście brzydziłabym siedzieć obk takiej osoby

Gość pewien maly skandal
Kolezanka nie jest tzw. tirowka i nie pracuje w agencji. Ma po prostu 3 stalych sponsorow. Przyznam szcerze, ze jestem wlasnie rozczarowana postawa znajomych. Dla mnie to takie obludne to, ze sie od niej teraz odwracaja i uwazaja ja za nic, a jeszcze niedawno byla dla dziewczyn wyrocznia w sprawach mody, pomagala kazdemu, faceci uwazali ja za swietna kumpele. A teraz jest glupia dziwka:O Jak dla mnie to chore i szczerze mowiac to chyba bardziej gardze nimi niz nia.

Gość pewien maly skandal
ale jaka choroba moze zarazic? Chyba nie sadzisz, ze wirusem Hiv czy jakas choroba weneryczna zarazisz sie od osoby, ktora siedzi obok:O No i z tego co wszystkim wiadomo ma 3 stalych partnerow, a nie tak, ze przyjmuje kazdego.

Ludzie to hipokryci, zaloze sie ze jakby okazalo sie ze macie w gronie faceta, ktory chodzi na dziwki to obeszlo by sie bez wiekrzego echa... Koniec koncow kazdy sie w jakis sposob w zyciu sprzedaje, plus ludzie uwielbiaja sie wybielac kosztem innych.

Gość Petronela z pipidówy
Jak dla mnie to chore i szczerze mowiac to chyba bardziej gardze nimi niz nia. No to wyobraź sobie agenta wywiadu o którym nagle robi się wiadomo, że pracuje dla 3 róznych wywiadów :D Ludzie wezmą go za sprzedawczyka bez lojalności , który dla kasy zrobi wszystko Czy wtedy też tak jednoznacznie odniosłabys się do tych potępiających?

"Przeciez wciaz jest ta sama madra i fajna dziewczyna." Fajna to może i jest, ale mądra niekoniecznie. Poszła na łatwiznę, sprzedała swoją godność, czyli jedną z najważniejszych cech dla każdego człowieka. Dla mnie 100 razy większy szacunek ma dziewczyna która pracuję od rana do wieczora za 1000 zł. Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy. Nie dziw się reakcji ludzi, czego się spodziewałaś, że będą ją traktować jak inne osoby?

Gość rtetyrytutuy
mi nie przeszkadzają, moj ojciec, moj facet nie korzysta z takich uslug wiec mi to wisi... one sobie robia najwiekszą krzywdę. a prawda jest taka, ze zwyrodniali ku r wiarze chodzą na dziwki, bo normalny zdrowy facet by sie brzydzil pieprzyc z kims kogo w ogole nie zna, z kur wą, zarażoną syfem itp. wiec ci faceci sa po prostu zwyrodnieni. ale dobrze ze są dziwki, bo gdyby nie one TO WLASNIE TACY ZWYROLE WYSZLIBY NA ULICE I GWALCICI NIEWINEN DZIEWCZYNY I BYLOBY JESZCZE WIECEJ GWALTOW NIZ TERAZ. WIEC DZIWKI SA POTRZEBNE, ZEBY WLASNIE CI ZWYRODNIALCY RUCHACZE CO MAJA KUTASA ZAMIAST MOZGU mieli na kim wyladowac swoj popęd. niestety mimo dziwek są wciąż tacy co gwalcą... ale pomyslcie sobie co by bylo, gdyby wszystkie kobiety sie szanowaly i nie bylo kurew? chyba kazda z nas by zostala zgwalcona i to nie raz :O na ulicy w bialy dzien. wiec dobrze ze one są, choc ja bym tak nie mogla i nie ogarniam tego.

Gość pewien maly skandal
pisalam o hipokryzji bo: jedna z naszych znajomych swego czasu umawiala sie z dwoma facetami, bo nie mogla sie na zadnego zdecydowac (tak, sypiala z nimi) i mowila o tym otwarcie. Nikt jej nie potepial, a raczej wszyscy doradzali ktorego wybrac, nawet zartowali nie raz na ten temat, ale nigdy obrazajac ja. Kolega zdradzil zone, przyznal sie nam- wszyscy mu wspolczuli:O To mnie wlasnie drazni. Gdy ktos uprawia seks ot tak z kims dla wlasnej przyjemnosci to jest ok, gdy bierze forse to jest juz fe:O To podwojna moralnosc. Druga sprawa to taka, ze nie wiemy dlaczego ona sie na to zdecydowala, moze miala jakies powazne powody? ma normalna prace wiec nie sadze by robila to dla ciuchow i kosmetykow.

Gość pewien maly skandal
wiem natomoast, ze podobno tych 3 dobrze zna i sa ta niby fajni faceci na poziomie. Nie zdziwiloby mnie to wcale. Nie uwazam tez jej za jakas oblesna kurwe zarazona syfem:O

10:27 [zgłoś do usunięcia] Petronela z pipidówy Jak dla mnie to chore i szczerze mowiac to chyba bardziej gardze nimi niz nia. No to wyobraź sobie agenta wywiadu o którym nagle robi się wiadomo, że pracuje dla 3 róznych wywiadów Ludzie wezmą go za sprzedawczyka bez lojalności , który dla kasy zrobi wszystko Czy wtedy też tak jednoznacznie odniosłabys się do tych potępiających? ale ta prostytutka autorku topiku nie sprzedawala i nie zdradzala wiec cos pierdolisz od rzeczy:O autorko ja tez bardziej gardze takimi ludzmi tymi znajomymi niż ta dziwką🖐️ ps. istnienie dziwek zawdzięczacie facetom ...popyt rodzi podaż

Gość i raz i dwa
bo to hipokryci sa. zaloze sie, ze wszyscy ci, ktorzy na nia nadaja trudnia sie tzw. prostutucja mentalna pracujac w korporacjach i dzien w dzien lizac tylki swoich szefow. a to znacznie gorsze niz prostytucja fizyczna.

ale ta prostytutka autorku topiku nie sprzedawala i nie zdradzala wiec cos pie**olisz od rzeczy sprzedaje swoją godnośc i zdradza siebie owszem jej wybór i różnica skali... To mnie wlasnie drazni. Gdy ktos uprawia seks ot tak z kims dla wlasnej przyjemnosci to jest ok, gdy bierze forse to jest juz fe To podwojna moralnosc. Druga sprawa to taka, ze nie wiemy dlaczego ona sie na to zdecydowala, moze miala jakies powazne powody? ma normalna prace wiec nie sadze by robila to dla ciuchow i kosmetykow. chyba nie do końca o to chodzi... ona po prostu przekroczyła granicę którą opisywani przez ciebie ludzie powiedzmy to - nadwyręzyli bo przecież tak samo nie wiemy dlaczego panna grała na 2 fronty ani dlaczego kolega zdradził zonę

Gość pewien maly skandal
alez wiemy dlaczego kolezanka grala na dwa fronty, wiemy tez dlaczego kolega zdradzil. Nikt tego nie potepial. Podobnie jak nikt nie potepia dziewczyny, ktora otwarcie przyznaje kogo to nie zaliczyla. Roznica jest taka, ze jej nie placa. Ona jest po prostu wyzwolona kobieta:O

Gość trollo
ona jest po prostu kurvą i żadne wyzwolenie nie ma tu nic do rzeczy

ona nie jest WYZWOLONĄ kobietą tylko kobietą wyzutą ze złudzeń, nadziei i szacunku do swojego ciała

Gość pewien maly skandal
skoro tak to nie ma ona prawa potepiac kolezanki prostytutki, a to robi. Podobnie jak kolega, ktory tez ma kilka jedno nocnych przygod za soba. Teraz rozumiecie juz o jaka hipokryzje chodzi?

Gość ukgbyb,
ale ona zamiast wziać sie do roboty, poszła na łatwizne, woli dawać dupy za kasę, niż iść do normalnej pracy. Dziwka to dziwka i nic tego nie zmieni. Mam nadzieje, że nigdy nie znajdzie normalnego faceta, bo na to nie zasługuje. Niech się wali całe życie za kasę, sama nie ma szacunku do siebie, to dlaczego oczekuje go od innych? :o

rozumiem o co ci chodzi... mój poprzedni post dotyczył prostytutki a nie panny grającej na 2 fronty ale TY rozważ jeszcze taki przykład prezydent miasta bierze pod stołem milion łapówki za zgodę na inwestycję x albo na sprzedaż miejskiego majątku po znacznie obniżonej cenie sprawa sie wydaje, prezydent ustepuje za stołka, odbębnia pierdel i publicznie przeznacza kasę na jakiś zbożny cel znajdą się tacy co powiedzą: zrobił błąd, zrehabilitował się, może być? ano znajdą a teraz mafioso robi wały na podatku vat, zgarnał milion i głosi pogląd, że skoro prezydentowi okrada miasto na taką kwotę to dlaczego jego potepiają on tak zarabia na życie i robi to bez hipokryzji - do tego on nie jest osobą zaufania publicznego... czy znajdą się tacy co powiedzą: ma rację, jego wybów i jego sprawa? ano nie... mniej więcej na tym polega róznica między prostytutką a resztą twoich przykładów tylko przeniosłam to na inna płaszczyznę rozważań

Gość pewien maly skandal
przeciez pisalam, ze pracuje normalnie. Czytajcie ludzie, a nie tylko wyzwiskami rzucacie.

Gość pewien maly skandal
w takim razie ludzie o ktorych piszesz to wlasnie hipokryci:)

Gość ukgbyb,
nazywasz pracą posiadanie trzech stałych sponsorów i spełnianie ich fantazji erotycznych? to jest praca według ciebie?

Gość pewien maly skandal
poza tym jest pewna roznica, bo w obu przykladach podajesz cos takiego jak oszustwo. I prezydent miasta i ten z mafii oszukuja. Tak samo jak ktos zdradzi czy leci na 2 fronty- tu wchodzi w gre cos takiego jak krzywda drugiego czlowieka. Kogo krzywdzi prostytutka oprocz samej siebie? Nikogo i na tym polega roznica.

Gość pewien maly skandal
pracuje normalnie w swoim wyuczonym zawodzie. Nie mialam na mysli tej drugiej "pracy" ze sponsorami:O

Gość ukgbyb,
a to, że ma jeszcze inną prace normalną nic nie znaczy. Puszcza się za pieniądze. Nie ma za grosz honoru, ani szanucku do siebie. Najwyraźniej dla nie ważniejszę są pieniądze niż własna godność :o

Kogo krzywdzi prostytutka oprocz samej siebie? Nikogo i na tym polega roznica. no właśnie... ona krzywdzi sama siebie a skoro ona samą siebie potepia to ci wszyscy ludzie ją krytykujący robią DOKŁADNIE TO SAMO CO ONA - też ją potępiają

Gość ukgbyb,
Czego wy nie rozumiecie? Dziwka to dno! A kto chce się zadawać z dnem?