Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien maly skandal

Dlaczego niektorzy ludzie nienawidza prostytutek? Kolezanka jest prostytutka i..

Polecane posty

Gość pewien maly skandal
nie wiem czy potepia sama siebie, nie rozmawialam z nia na ten temat i chyba nie bede, bo to dosc niezreczny temat. Ja osobiscie jej nie potepiam wlasnie ze wzgledu na to, ze dla mnie nie ma roznicy czy laska, facet spia z kims bez zobowiazan i biora za to kase czy nie. Jesli ktos co tydzien ma innego partnera/partnerke, bo tak lubi, a nie bierze za to kasy to ok, jego sprawa. ja do lozka nikomu nie zagladam. Jesli ktos bierze za to kase to tez ok- w portfel tez zagladac nie chce.

Gość Petronela z pipidówy
ja nie piszę, że ONA POTEPIA SIĘ ŚWIADOMIE ale zgodziłysmy się co do jednego - krzywdzi sama siebie robienie sobie krzywdy jest formą potępiania siebie, niekoniecznie w sposób świadomy

Gość bar(a)bara
chodzi o poczucie godnosci, sprzedaje je za pieniadze to jest powszechnie nieakceptoewane co pomyslalabys o znajomym, ktory bierze pieniadze za to, ze inni na niego sikaja albo robia kupe? sprzedaje swoja godnosc dla papierkow, za ktore potem moze "blyszczec" tak jak i ta twoja kolezanka, czy aby na pewno super ciuchy,luksusowe kosmetyki i fajny samochod sa tego warte? wolalabym chodzic w worku na ziemniaki i jezdzic rozklekotanym saMOCHODEM NIZ SIE SPRZEDAC

Gość pewien maly skandal
nie wiem czy krzywdzi sama siebie. Moze to lubi? nie ma zadnych luksusowych rzeczy wiec podejrzewam, ze skoro to robi to chyba jakis powod jest, bo zle nie zarabia. Co bym pomyslala o znajomym na ktorego sikaja za kase? Jesli go to kreci... to jego sprawa. Przeciez przy mnie nikt by na niego nie sikal:D

bar(a)bara zadam ci pytanie pomocnicze - a gdybyś miała piatke głodnych dzieci do wykarmienia, podstawowe wykształcenie i mieszkała w miejscu w którym pracy po prostu NIE MA i NIE BEDZIE?

Gość bar(a)bara
petronela nie dopuscilabym do tego, zeby miec 5 dzieci i nie miec je czym nakarmic, za rozsadna na to jestem- wiec pytanie jest mi obce

panna, pozwolisz????: 11:52 [zgłoś do usunięcia] pewien maly skandal nie wiem czy krzywdzi sama siebie. 11:38 [zgłoś do usunięcia] pewien maly skandal Kogo krzywdzi prostytutka oprocz samej siebie? Nikogo i na tym polega roznica. Czy to nie hipokryzja? ;)

Gość erfg
"taaa a najwiecej na prostytutki gadają ci co sami chodzą na dzi**i z resztą , dzi**i nie robią nikomu krzywdy co najwyzej sobie a są tak nielubiane bardziej chyba od zlodzieji bo ludzie to j**ai hipokryi akompleksione jełopy i tępe paszczury które chcą się dowartościować " o ta to dzi**a" "o ta to puszczlaksa bo spala z 5 a ja tylko z trzema bo ja sie szanuje" j**ac takich ludzi ja mam na takich wyj**ane" Zgadzam się z każdym zdaniem

bar(a)bara to wczuj się w rolę :D

Gość bar(a)bara
no chyba,ze ja to kreci ale nie wierze, ze poszlaby z nimi do lozka za darmo z czystej przyjemnosci ;) gdyby miala taki wybor wracamy wiec do punktu wyjscia : sprzedaje siebie , sprzedaje swoja godnosc dla papierkow, za ktore moze miec potem inne przyjemnosci

Gość erfg
"chodzi o poczucie godnosci, sprzedaje je za pieniadze to jest powszechnie nieakceptoewane co pomyslalabys o znajomym, ktory bierze pieniadze za to, ze inni na niego sikaja albo robia kupe?" Piszesz tu o dawaniu się upokarzać w zamian za pieniądze. Jeżeli seks również jest dla ciebie upokorzeniem to w takim razie współczuję doświadczeń

Gość pewien maly skandal
nie to nie hipokryzja, a moj blad;) Prostytutka moze co najwyzej krzywdzic sama siebie- tak powinnam napisac. Nie kazda czuje, ze wyrzadza sobie krzywde.

Gość bar(a)bara
petronela nie potrafie ;)

Gość pewien maly skandal
nie wiem czy by poszla czy nie. Podobno to calkiem normalni faceci wiec ciezko cos stwierdzic. Mi to nie robi roznicy czy sypialaby z 3 za darmo czy za kase. Jej zycie, jej dupa i jej sprawa.

Gość bar(a)bara
zreszta przyklad nieadekwatny bo kolezanka autorki prostytuuje sie dla nowych szmatek i kosmetykow, a nie dla wykarmienia swojego potomstwa

Gość bar(a)bara
" Jeżeli seks również jest dla ciebie upokorzeniem to w takim razie współczuję doświadczeń" lubie seks. ale nie z facetem, ktory musi mi za to placic ;)

Gość pewien maly skandal
bo kolezanka autorki prostytuuje sie dla nowych szmatek i kosmetykow, a nie dla wykarmienia swojego potomstwa no teraz to przesadzilas:O Nigdzie nie pisalam, ze dla szmatek i kosmetykow. Dlaczego sobie cos dopowiadasz? przeciez pisze wyraznie, ze nie ma jakichs luksusowych rzeczy, ubiera sie w normalnym przedziale cenowym, ma 10 letni samochod. Nie pisz wiec takich glupot, bo to jedynie twoja wyobraznia.

Gość dalfOlkaTolka
proste pytanie. Czy nie miałabyś nic przeciwko, gdyby twoja córka w przyszłości sprzedawała się za kasę? Czy byłoby też ok, gdybyś się dowiedziała, że twoja matka też była prostytutką? Jeśli szczerze uważasz, że to żaden problem, to słusznie, że stoisz po stronie koleżanki - prostytutki. Natomiast jeśli rozumiesz, że ktoś może mieć coś przeciwko i nie chce, żeby jego córka była kiedyś też dziwką, to się nie dziw, że są w tej postawie konsekwentni.

Gość bar(a)bara
dalfolka swietne pytanie. uswiadamia nieuswiadomionym ;)

Gość pewien maly skandal
Nie chcialabym by moja corka znalazla sie w sytuacji w ktorej MUSIALABY byc dziwka. Jesli zas krecilo by ja spotykanie za kase no to coz... To tak samo jakbym zapytala czy cieszylabys sie jakby twoja corka lubila scat:P Pewnie nie, ale zaakceptowalabys to, bo bys ja kochala, prawda?

Gość bar(a)bara
autorka chyba jeszcze zuje i mysli co odpowiedziec :D

Gość pewien maly skandal
odwracajac sytuacje: czy kolega, ktory zdradzil chcialby aby jego corka byla zdradzona? Nie. Czy kolezanka, ktora leci na dwa fronty chcialaby by z jej corka ktos tak postapil? Pewnie tez nie. Skoro wiec tacy ludzie nie chcieliby by ich dzieci spotkalo to co sami robia innym to dlaczego wobec siebie tylko sa tak lagodni?

Gość bar(a)bara
no to odpowiedzialas;) szczerze - nie wierze ci nie wierze, ze nie bolaloby cie gdyby twoja corka albo twoja matka sie prostytuowala za pieniadze dla przyjemnosci

Gość pewien maly skandal
bar(a)bara- nie jestes partnerem do dyskusji. przykro mi. Najpierw sobie cos dopowiadasz, a potem myslisz, a raczej cieszysz sie, ze nie odpisuje w trybie sekundowym:O

Gość bar(a)bara
tytm bardziej nie chcialabys by dowiedzieli sie o tym znajomi

Gość pewien maly skandal
nie musisz mi wierzyc, dopowiadanie sobie czegos to chyba twoja domena. Tak, tak bolaloby mnie, a moja kolezanka robi to dla szmat:P Bo przeciez tylko twoja racja jest sluszna.

zgadzam się w pełni z autorką. dziwki nikogo nie krzywdzą, a tacy co zdradzają tak i jest to akceptowane? to jest dopiero brak jakiejkolwiek moralności sorry

Gość jkerbfvefvrn
hehehehehehahahahahahahaha masz rację ta kurwa jest mądrzejsza od ciebie przynajmniej zarabia na szmaceniu ps.dziwka, szmata, locha, kurwa,

Gość ukgbyb,
coś mi się wydaje, że autorka jest tą dziffką, dlatego tak zaciekle jej broni :D